• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu çıldırtmacası

Ben ev sahibiyim sen kiracisin diye soze baslayan insan gorgusuz cahildir ,net.

Valiliklere komsu gurultusuyle ilgili yeni genelge gonderildi,tum sartlar lehinize,hukuki haklariniz var kimse kimsenin gurultusuyle yasamak zorunda degil.

Polis cagirmissiniz,geldiler mi?

Komsunuz kapiya gelirse acmayin,israrla kapiyi calmaya devam ederse tekrar polisi arayin.

Tabi bunlari yaparken gurultunun dozunun artacagini,saygisizca davranacaklarini unutmayin.

Sizin kararli oldugunuzu,hakkinizi savunmaktan vazgecmeyeceginizi anladiklari an duzelme ihtimalleri olabilir,ama bu bi ihtimal sadecdaha duymadim geldiklerini direkt yukari ciktilarsa da bilmiyorum ama once bana gelmeleri gerekmez miydi ki ? Bi daha arayacagm smdi

Yanlis cevaplamisim. Geldiklerini duymadim arayacagim tekrardan

Böyleleri görgüsüzlükte master yapıyorlar..Bunların tıpkısının aynısı bizim üst katta da var.Bizde çare bulamadık ve evi satmaya karar verdik ama aklıma geldikçe onlar için hiç iyi dileklerde bulunmuyorum :KK62:

Böyleleri görgüsüzlükte master yapıyorlar..Bunların tıpkısının aynısı bizim üst katta da var.Bizde çare bulamadık ve evi satmaya karar verdik ama aklıma geldikçe onlar için hiç iyi dileklerde bulunmuyorum :KK62:
Hangi kanali izlediklerini bile anlayabiliyorum günlük zamanda geceleri daha bi cok geliyor

seni belkide en ama en iyi anlayanlardan bir taneside benim. Bizde tam 6 yil cektik ust komsudan. En sonunda dayanamadik alti yil sonra polis cagirdik. Ertesi sabah o da bize cagirmis benim cocuklarimin piskolojisini bozuyorlar gece yarilari evime polis gonderiyorlar diye. Piskinlige bakarmisin .En sonunda attilar evden pisligi de rahat ettik cok sukur. Simdi bir kari koca oturuyor, hafta sonlari temizlik seslei haric yurudugunu bile duymayiz. Bunlar iyikten anlamaz sabah 2 3 de olsa yilmadan cagir polisi . Oyle bir iki kerede degil cagir hergun . ALLAH SABIR VERSIN ...

seni belkide en ama en iyi anlayanlardan bir taneside benim. Bizde tam 6 yil cektik ust komsudan. En sonunda dayanamadik alti yil sonra polis cagirdik. Ertesi sabah o da bize cagirmis benim cocuklarimin piskolojisini bozuyorlar gece yarilari evime polis gonderiyorlar diye. Piskinlige bakarmisin .En sonunda attilar evden pisligi de rahat ettik cok sukur. Simdi bir kari koca oturuyor, hafta sonlari temizlik seslei haric yurudugunu bile duymayiz. Bunlar iyikten anlamaz sabah 2 3 de olsa yilmadan cagir polisi . Oyle bir iki kerede degil cagir hergun . ALLAH SABIR VERSIN ...
Amin sagolasin oyle ya ben yukari vuruyorum onlarda bana karsilik vuruyor arsizlar yani tam

Yanlis cevaplamisim. Geldiklerini duymadim arayacagim tekrardan

Ilk sikayetci eve gidilir evet .

Hali-kilim cirpma huylari da var mi?

Eger hali falan cirpiyolarsa zabitaya sikayet dilekcesi verin , kanitlanmasi daha kolay oldugu icin sikayet geridonusu daha kisa oluyo.

Hakkinizi arama isteginizi anliyorum hatta takdir ediyorum ama her ihtimale karsi kiralik ev arastirmaya baslayin yine de.

Amin sagolasin oyle ya ben yukari vuruyorum onlarda bana karsilik vuruyor arsizlar yani tam
aynen bizde kadina vururduk oda bize vururdu.Hatta kocasi gelmis kapiya cok az vuruyorsun yaaaa biraz daha hizli vur diye alay etmislerdi... Aile evi bosaltinca bizde ust kata ciktik eve bakmaya .parkeler hep cukur cukur olmus bize vurmaktan dusun ...

Çabanız olumlu sonuç verecek gibi durmuyor. Taşınma imkanınız yok mu? Kötü komşu insanı hacet sahibi yaparmış..

Polis geldi mi ? görgüsüz insanlar bence sizde onlarla uğraşın kocanın polis olması Yıldırmamış baksana.

Merhabalar
Yaklasik 11 aylik evliyim yerlestigimiz apartman istanbul da bir aile apartmani kiradayiz burada. Ust komşumuz inanilmaz derecede ses yapiyor esim polis ve uykusuz kaliyor hep gürültüden uyuyamiyor kac kere uykusz gtti ise. Dedim bir gun konusalim guzelce bunlarla cikti esim yukari bende asagida bekledim once esim gorevini soyledi uykusuz kaliyorum falan dedi güzelce konusurken adam bagirip cagirdi esimin hemen yukarı koştum baktim saldiracak birileri tutuyor polisi aradım adam bunu duyunca ozur diledi falan .

Sonra olay halloldu 1 2 gun sessiz kaldilaar sonra yine aynilar gece 3 ve yine tv sesi gulme sesleri bağırarak bi seyler anlatma . uc dort kez yukari vilada sapiyla vurdum artik yani kendimi tanıyamıyorum kafalarına vuruyo gbi hissediyorum bi hınç var ki. yukari cikamiyorum esim yok güvenmiyorum hic.
Tamamini yazamadim ama 10 aydir bu konu gundemde ve ben hep gidip konustum en son aldığım tepki ise "sen kiracisin bu apartman bizim cok rahatsizsan taşın " oldu
Sizce her seslerinde polis mi çağırım napim yani bilemedim
Eşim cok sakin bir insan ama yorgun ve uykusuzken sinirli olabiliyor korkuyorum o açıdan
Taşın başına bela alma

Back
X