• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu çocukları

coolandyellow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
43
45
88
37
Merhabalar hanımlar konuya giriyorum hemen, benim üst katımda oturan ailenin sürekli gürültü yapan (ama gece abartmıyorum 1 e kadar) 4 çocuğu var. İlk zamanlar sabrettim sonra çıktım kibarca uyardım anneleri çocuk bunlar dedi ve sonrasında herhangi bir azalma olmadan devam etti.

Yaz gelince pencereler açılınca balkona falan da taştı gürültüleri tabi okulda yok daha geç uyumaya başladılar. Bu sefer balkondan seslendim sertçe tabi yine sonuçsuz diğer gün misafirleriyle birlikte haha hihi, yine uyardım özür dileyeceğine koca adam nerde yatıyor ya bu kadın diyor.

Yattığımız odayı değiştirdim en son biraz çözüm oldu. Bu uyarılardan sonra arabamın kaputunda iki yerde kçük yamukluk farkettim taşla veya başka şeyle vurulmuş gibi çok canım sıkıldı çocukları bahçede uyardım başka yapacak bişey bulamadım.

En son biraz önce yemeğe giderken farkettim özellikle bişeyle çizmişler boydan boya bunu görünce tepemin tası attı ve korkar oldum o çocuklardan şüpheleniyorum yoksa başka birisi yapmış olamaz veya işyerimde asla böyle birşey olamaz.

Sizce ne yapmam lazım bu durumda ?

Bekarken annemin ust komsusu boyleydi. Simdi benim kendi ust komsum boyle. Cocuklara kufurler, siddetler, cocuklarin kavgasi, kapi carplari gece yarisina kadar devam ediyor. Ben bir cozum bulamadim. Polise sikayet etsek musallat olacak kadar sakiz insanlar. Ama insana baska da cozum birakmiyorlar.

4 tane çocuğa lafını geçirmek çok zor..araba içinde elinde kanıt olmadıkça hiçbir şey yapma..

Anlıyorum çok zordur benim beklentim akşam 10 dan sonra gürültü yapmamaları diğer saatlerde olabilir diyorum zaten.
Peki nasıl ispat edebilirim?
Araç kamerası alsam mı kullanan varmı nasıl çalışıyor?

Valla çocuklarda yapabilir çocukların ebeveynleri de ,bir kaç kez uyarmana sinir olmuşlarsa yapma ihtimalleri yüksek Ama görmediğin icin bir şey yapamazsın şu aşamada
Oturduğunuz ev müstakil mi apartman mi yöneticiye soyleseniz,normal de apartmanlarda belli saatten sonra gürültü yapmak yasaktır

Diğer kadına bakınca dört çocuğun hakimiyetini sağlamak gerçekten zor olur ki tek çocuğun gürültüsüne bazen tahammül edemezken ,dört çocuk çok daha zor ama tabi çocukları belli saatte dizginlemesi gerekir

Anneminlerin alt komsusu oyle 4 cocuk ve anneleri cocuklara sessis olun deme zahmetine bile girmiyor. Babalari gelince ses cikmiyor. Dayak korkusuna... cok zor Allah sabir versin.

Çocuklar dışarı çıkamıyor pedofili laneti yüzünden, parka gidemiyor el ayak hastalığı yüzünden,akrabalara gidemiyor kv gelin görümce elti kavgaları yüzünden. Evin içine tıkılmış 4 çocuk. Kime ne denir ki. Arabanız için üzüldüm, komşudan düşman edinmek kadar tehlikeli bişey Yok. Evin orda araban orda.

Back
X