komşu değil sanki düşman

melodi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
197
77
68
35
Merhaba hanımlar. Şimdi bzim bi alt komşumuz var çok iyi çok severim kendisini bir abla gibi . Gelgelelim ki çok patavatsız. Mesela bi gün kayınvalidem bize geldi oonu davet etmediğimiz halde oda geldi. Herneyse muhabbet arasında komşıu birisinden bahsediyordu aman o kız da kayınvalideside açık sosyetik onlar bişi bilmezler dedi. Bende açık olduğum için üstüme alındım tabi ki çünkü bi genelleme yaptı açıklar beceriksiz olur sosyetik olur gibi. Kayınvalidemde var sinir oldum ama bişi demedim. Sonra kayınvalidem dedi artık herşey açıklık kapalılık değil melodi çok marifetli kızım sağolsun dedi.bi gün över seni takdir ediyorum keşke senin gibi bi gelinim olsa der bi gün de yerin dibine sokar herkesin içinde rencide eder seviyordum kendisini ama bu patavatsızlıkları artık sinir ediyor

Galiba biraz yalnız kalmış komşunuz. Konuşacak kimsesi olmadığından çağırılmadığı halde gelmiş..
Kaç yaşlarında ki? Boşanmış falansa belki.

Evet aynen eşinden boşanmış 35yaşında . Tamamda bu beni rencide etmesi anlamına gelmezji

Hiç saygı duymam aynı patavatsızlığı kendisine yapar kıçına baka baka yol alır. Hiç kimse için strese girme yahu o kimki

Siz biraz fazla alınmışsınız kadın genelleme yapamamış sadece o kişi için demiş onlar birşey bilmez diye,eğer genelleme yapmış olsaydı sadece onlar demezdi,ama sizi rencide etmesine izin vermeyin gerekirse lafınızı söyleyin çekinmeyin.

Bende demek istiyorum ama evlenip gidicem annemle çok iyi araları.

Aslında ben üstüme alınmadım o başkasından bahsetti sonra geldi melodide açık gerçi yanlış anlama dedi .

Komsunun genelleme yapmasından zıyade, cat kapı gelmesı onu da gectım evde mısafırı görünce oturmaya devam etmesıne daha cok sınır olurdum sanırım....
Soyledıgı o kadar takılacak bısey degıl, bosver.

Sert değil çünkü sürekli başkalarının yanında beni rencide etmeye çalışıyor çatkapı çıkıp geliyor saatlerce gitmiyor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…