Ah bu kayınvalidem 😔

Hepsi bir arada kombo olmus hali. Aynı şeyi benim kv ve görümce de yaptı. Valla benim asalak bir kocam var. İki tarafta sussun idare etsin moduna. Genelde ben abartmış oluyorum benim alttan almam gerekiyor ona göre. Zerre susmuyorum herkesin cevabını veriyorum. Kocam da gitsin anasının eteğine sarılsın. Tek sıkıntı pasif pısırık kocada var. Ben kvye görümceye veya kadına suc bulmuyorum. At sahibine göre kişner çünkü. Kocam adam olsa ailesi çekinir ona göre konusur. Ama benimki o kadar yıkık bir adam ki evlendigim ilk günden anası bacısı laf sokmaktan geri kalmadı. PISIRIK KOCA PİŞMANLIKTIR.
bende bazen keske pisiirk alsaydim her dedigimi yaptirirdim diyorum 😂

Eşin cok pasif, sen de eşinle aran bozulur diye her şeye susmuşsun.
Bebek gormek isteyen cikar gelir. Biraz soguk dur annem de annem, babam da babam deme şunlara

Eş ailesine yaranılmaz bacım. Çok uzun yazmıştım ama yanlışlıkla sildim☹️

Takı eşya istesen de istemesen de oğullarını çaldığımız için biz gelinler daima kötüyüz 🤣

O yüzden boşver lafını vur geç💪

Öğretmeniz yaz tatilinde gidiyoruz eşim tarlada çalışıp bitirene kadar bırakmıyorlar bizi yani onlar gitsinler diye laf sokmuyor zaten işine geliyor o kadar kalmamız. Art niyetliliğine sokuyor

Maşallah bunu kabul eden gelin bulmuşlar bir de laf mı sokuyorlar

Daha çok gençsiniz yaz tatilinde gezip tozu kamp yapmak eğlenmek varken tarla işi ile uğraşıyorsunuz bir de gördüğünüz muameleye bakin
Eşinize de pes.neden evlenmiş acaba
Siz biliyo muydunuz tüm tatiliniz boyunca tarla işi yapacagini

Dişli olsan, senden çekinseler de dert. Bu sefer de eş ve eş ailesinin gözünde sen canavar onlar gariban oluyor. Kısacası bu kayınaile işleri her türlü kabus.
Bundan sonrasında da yaz tatilinizi geçirmeyin, tadıyla gidip bir iki hafta kalıp dönün. Biz de öğretmeniz öyle yapıyoruz.

benzer bir kv de bende var. Bende sizin gibi başlarda alttan aldım laf sokmalarına ama eşim arkamda oldu. Sonradan daha dikkatli olmaya başladı. En kısa zamanda laf sormalarına karşılık verin aynı onun söylediği şekilde . Yoksa devam edecektir.

benzer bir kv de bende var. Bende sizin gibi başlarda alttan aldım laf sokmalarına ama eşim arkamda oldu. Sonradan daha dikkatli olmaya başladı. En kısa zamanda laf sormalarına karşılık verin aynı onun söylediği şekilde . Yoksa devam edecektir.
E
Şin yanında olması mühim cidden. Benimki ezdirme kendini yeri zamanı gelince ver cevabını diyor. Ama siz böyle davranmayın diyemiyor hiç bişey olmamış gibi davranıyor.

Back
X