komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asli1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
1.214
2.323
48
31
manisa
artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi

çıprma günü diye bişey yok. bırakın artık şu adeti. çırpmadan da temizlik yapılabilir. alt kattaki insan sizin halı kilim pisliğinizi çekmek zorunda değil.

eşiniz de bina içinde sigara içemez. orası ortak kapalı alan. evinde içsin, arabasında içsin. bina içinde içemez.

Komşunuzun yaptığı yanlışlar olabilir apartmandakilerle toplanıp yönetici seçebilirsiniz ya da belli kurallar belirlersiniz herkesin sıkıntısı biter ama eşinizin sigara içerek inmesi asla ama asla kabul edilecek bişey değil ben sinir oldum burda kadının tepki göstermesi normal bence eşinize bu konuda kimse tahammül göstermek zorunda değil

Eşinizin apartmanda sigara içmesi kabul edilir değil, içmeyen kişi saatler geçse bile o zehire maruz kalıyor.
Diğer konularda haklı olabilirsiniz, apartman toplantılarınız olmuyor mu ? Toplantıda şikayetinizi dile getirseniz olmaz mı ?
yonetici yok ama onunda cok yanlislari oluyor ben gormezden geliyorum sonuçta insaniz degilmi

artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Sigara tutturulerek apartman icinde asagi yukari cikma islemi yapilmaz. Binadan cikinca ya da evinize girince yaksin meredi.

çıprma günü diye bişey yok. bırakın artık şu adeti. çırpmadan da temizlik yapılabilir. alt kattaki insan sizin halı kilim pisliğinizi çekmek zorunda değil.

eşiniz de bina içinde sigara içemez. orası ortak kapalı alan. evinde içsin, arabasında içsin. bina içinde içemez.
ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjz

kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
Dış kapınızın öteki tarafında eve girmek ve çıkmak harici hiçbir şey yapamazsınız.
Tabi ki abartılır, ben de bu asansörlerde niye ‘sigara içilmez’ uyarısı var derdim.
Demek sizin eşiniz gibiler içinmiş.
3 kat aşağı inerken tüttüre tüttüre iniyor, oh ne ala.

ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjz
niye çırpayım ki gece üzerime toprak mı döküyorum?
ay ilk defa sizde duydum uyanıp uyanınca çarşaf çırpıldığını.
düzenli aralıklarla değiştir bitti gitti çırpınca ne oluyor ki?
kilimi de süpürürsün. çırpmanın ne gibi bi etkisi var? işviçreli bilim aramları bilmiyor ama bi arap toplumu bi de biz farkındayız bu çırpmanın ulvi temizleyici etkisinin.

Balkona çırpılır eşyalar.
Sonra ya süpürürsünüz ya da yıkarsınız, sizin bileceğiniz iş.
Ama evdeki pislikler aşağıya sirkelenmez.

Dış kapınızın öteki tarafında eve girmek ve çıkmak harici hiçbir şey yapamazsınız.
Tabi ki abartılır, ben de bu asansörlerde niye ‘sigara içilmez’ uyarısı var derdim.
Demek sizin eşiniz gibiler içinmiş.
3 kat aşağı inerken tüttüre tüttüre iniyor, oh ne ala.
tabiki bu hergün olan bisey degil o an acilen cikmasi gerekiyor çok nadirdir yani ve okdr cam.pencere dış kapı acik ve şöyle birseyede deginmek isterimki sadece ama sadece her ama her şeyde o şikayet ediyor bir onun sesi cikiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X