• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu gürültüsü

Sizin yerinizde oldum ve kapısına devamlı polis gönderdim. Ha işe yaramıyor o ayrı ama mağarada yaşamış olanlarla ben başa çıkamam. Sonuçta insanca yaşamak onlar için bi hayli zor oluyor. Hayatımda ilk defa dairede 1 seneliğine yaşadım ki öncesinde acaba daire mi alsak diyordum buda bi tecrübe olacakmış benim için psikolojim bu arsızlar yüzünden alt üst olmuştu. Cezası da yok sözde yeni yasa gelmiş ceza verilecekmiş faso fiso hepsi sadece kağıt üzerinde yazılı. Yani işin özü alışmaktan başka çareniz kalmıyor maalesef.
Ben saat 10 dan sonra bile parmak ucumda yürüyordum resmen işlerimi yarına ertelerdim uyuyan var ders çalışan genç var diye çok dikkat ederdim ama sadece ben böyleydim bi önemi kalmıyor o zaman da.
Malesef öyle bizde çok dikkat ediyoruz ama karşı taraftan aynı saygıyı göremeyince bir anlamı kalmıyor.

Çok zor bı durum sırf bu yüzden 1 odamı kullanamıyorum. İnsanlar inanılmaz derecede vıcdansız, empatı yoksunu.
Hem vicdansız hem de saygısız. Eşimle balkonda yemek yiyorduk. Ne güzel de ortam hazırlamıştım. Üst kattaki saygıdan haberi olmayan insan balkondan bir şeyler silkeledi. Çoğu yemeğimize geldi. Balkona bi çöp kovası koyup pisliğini oraya silkelemek çok zor olmamalı. Ya da kenara silkelese sonra süpürse çöpe atsa da olur ama düşünemiyor tabi. Aklıma gelince sinirlendim yine.

Giden komsunuzdan sonra yeni gelen komsunuzdan da rahatsiz oldugunuza gore, binanizin yalitimida sorunlu olabilir, ev sahibiyseniz tavana yalitim yaptirabilirsiniz aslinda.

Esya cekme konusunda da komsunuza esya ayaklari icin olan keçelerden birkac paket alip hediye edin, belki eşekligine bi nebze cozumu olur.
Kiracıyım malesef dediğinizide düşünüyorum mobilya keçesi alıp hediye etsem belki anlar ne kadar rahatsız olduğumuzu.

Hem vicdansız hem de saygısız. Eşimle balkonda yemek yiyorduk. Ne güzel de ortam hazırlamıştım. Üst kattaki saygıdan haberi olmayan insan balkondan bir şeyler silkeledi. Çoğu yemeğimize geldi. Balkona bi çöp kovası koyup pisliğini oraya silkelemek çok zor olmamalı. Ya da kenara silkelese sonra süpürse çöpe atsa da olur ama düşünemiyor tabi. Aklıma gelince sinirlendim yine.
Yok artık terbiyesizler bunlar apartmanda yaşamayı bilmeyen saygısız mahlukatlar.

Back
X