ayyy yarama bastınız ust katımda yaslı teyze benı delı edıyo su saat oldu hala ayaklarını yere vura vura yurumelr gece 2 de kut dıye bı ses saat sasmaz cekyatını acıyomus teyze hele bı hapsurması var yuhhh dıyorum sankı yanımda hapsuruyo bıde cok kılolu yururkrn tepemde ustume dusecek sanıyorum kılolu bayanlarımız yanlıs anlamayın bu teyze ayagında takunyalar sankı hamada gıbı kosturuyo sanırım sabahın 8 ınde supurgeyı acar kut pat nasıl supurmeyse cocugum uyuyamıyo valla ben kendımden gectım cıkıp uyarıyorum demezmı senın cocugunda aglıyo yaa valla yasından dolayı saygım var yoksa ben bılırdım ona yapacagımı bıraz karısık yazdım cunku cok sınırlıyım daha cok sey varda neyseee
şükür bir derdim bu tarz yok müstakil aşağıda limon,portakal,nar,zeytin,greyfurtağaçlarım
maydonozum,nanem
var bundan yana şanslıyım 100mt ileridede denizim darısı dertli olanların başına
müstakil ev nesip etsin tez vakit!!!kaydirigubbakcemile2
sizinkisi yine gürültü yapıyomuş bizim alttaki hem sarhoş hem silah taşıyo
bırakın gürültüyü sabaha kadar megafon yutmuş gibi bağırıyo sabahlara kadar onu dinliyoruz
ama başka birinden ses duysa silahla kapıya çıkıyor
bende imza toplayıp savcılığa vericem
türkiyede silah sahibi olmak nekadar kolay...nerdeyse herkesin elinde var oyuncak gibi..aman dikkat et ..:1ninca:
savciliga verdin diye elinde silahiyla kapiniza dayanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?