aslında ben bayanın kızdığı konunun tam olarak çocuk gürültüsü olmadığını düşünüyorum.
Bakın gürültü oluyor ve mahçupsunuz üzülüyorsunuz. Bu durumda komşunuzdan size ses gelse bizimde sesimiz gidiyor diye susar mısınız yoksa şikayet mi edersiniz? İşte bende bu duruma sinir oluyorum. Sen kendin hiç ses çıkarmayan biri olursun şikayet edersin o zaman anlarım. Ama insanların zor zamanları oluyor gürültü olabiliyor yapılarda ince insan gibi benimde sesim gidiyordur demeden şikayet ediliyorsa çok sinir oluyorum. Bayan zaten eskiden çocuktur yapar diye çekmeye çalışıyormuş ama çocukların anneleri hiç utanmadan kendi gürültüsüne bakmadan şikayet edince insan doğal olarak ben neden çekiyorum o zaman senin çocuğunun gürültüsünü moduna giriyor.
Çok zor bir durum. Bazı anneler uyarsada çocuk dinlemiyor bazıları hiç uyarma gereği bile göstermiyor. Şimdiki çocuklar ayrı bir garip neden böyleler bilmiyorum. Eskiden laf söz dinlerlerdi şimdi çevreden mi televizyonların hareketli yaşantısından mı nedendir bilemiyorum. Kimseyi suçlamıyorum suçlamamak lazım nasıl yetiştirirsen öyle olur diye bazı çocuk gerçekten ne kadar dikkat edersen et laftan anlamıyor. Ama bu durumda annelerin gidip komşulara sert sert bide şikayet etmesi yerine komşum sizede çok gürültü oluyor inanın çok uyarıyorum ama önüne geçemiyorum kusurabakmayın tarzı konuşması gerekir.
Bu arada onceki cocuklar daha cok soz dinlerdi orasi dogru buz cok korkardik annemizden sizi bilmem ama biz arada yerdik sopayi yaptigimiz seyi yaparken sonumda dayak oldugunu dusunuerek yapardik bende cok yimusak anne degilim kurallarim taviz vermedigim seylee var ama
dovemem ki kiyamam yani