Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum alt kat komşum. O kadar sinirlendiriyor ki bizi. Ne zaman evimize misafir gelse aşağıdan başlıyor vurmaya. Neyle vuruyor bilmiyorum ama sanırsın tadilat filan var o kadar kuvveli gürültülü ki. Gelen misafirlerden utanıyorum. Geçen gün kalabalıktık evde kapıya geldi saat on gibi. Ben açtım kapıyı saydı birşeyler şok oldum doğru düzgün cevap bile veremedim. Kusura bakmayin musafirimiz var dedim. Kadin sinirli sinirli biliyorum misafiriniz olduğunu hatta bir kısmını gönderiniz biraz önce dedi. Bizi mi gozetliyor anlamadım.
Evet evin içinde bizim rahatsız olmadigimiz bir ses belki onları rahatsız ediyordur ama gerçekten çok dikkatli davranıyoruz. Geçenlerde iki üç kisilik bi misafirimiz vardı ve ben sandalyemi çektim masaya oturabilmek için. Size yemin ederim başka bi gürültü de olmadı. Yani sandalye çekmek hergün kaç kere yaptigimiz şey. Aşağıdan öyle bir vurdu ki ama anında. Elinde sopayla mi bekliyor anlamadim. Bu normalde hergün yaşanan birsey tek laf etmez ama ne zaman ki bizim eve iki üç misafir gelse başlıyor vurmaya. Gelen misafirler de çocuk filan değil. Nasıl bir gürültü olabilir ki. Gelenlerden utanıyorum artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. En son aşağıdan vurma sesi geldikten sonra misafir terligini çıkarttı buna da sinirlenmesin şimdi diye. Terlik de topuklu filan değil duz klasik ev terligi.