• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

bir dönem ablamın yeni evli olduğu dönem bir yaşlı kadın varmış altlarında .Gelene gidene karışırmış gürültü yaptınız dermiş.Bir kere eniştem ne kadar sinirlendiyse kadının dalmış evine holde boğazına sarılmış .Boğacakmış yetişmeseler ama bir daha olmamış .
Bazıları bunu istiyor.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış .

Kapıya geldiği gün gürültü olmuştur apartmanda yaşıyoruz sonuçta ama emin olun kapıya gelecek kadar olamaz. Üstelik misafirlerimiz var kusura bakmayin dememe rağmen biliyorum bir kısmını biraz önce ginderdin diyor. Yani misafirim olduğunu bile bile geliyor! Ve bir kısmını az önce yolcu ettigimi de biliyor. Valla ben hiç böyle bir durumla muhattap olmadığım için şaşırdım canım açıkçası. Ama gidip uyaracagim.

misafir yolcu ettiğini, kapı önü uğurlama sohbetinden anlamış olmasın....

istersen git bir gün konuş. belki hastası vardır... babam hastayken yukarıdaki komşunun konuşmalarına tahammül edemiyordu... kağıt gibi inceydi duvarları kira evinin...

apartman bu illaki komşunun tıkırtısı duyulur.sokaktan da geliyo gürültü engel olamazki kimse.apartmanda yaşayamayan müstakil eve çıksın.misafire falan karışamaz yumuşak davranmayın bence.

:)) çok güldüm canım anlattıklarına. Gerçi senin yaşadıkların abartiymis ama bizimki sandalye sesine sehpa sesine sinir oluyor genelde. Aşırıya kacilmadigi sürece anlayış göstermek doğrudur bence. Ve bana yapilanin nedense kasıtlı olduğunu düşünüyorum.

şimdi artık evlerde eskisi gibi boydan boya halı yok, halılar süs eşyası gibi kullanılıyor, yalıtım için değil, bu da extradan ses yapıyor, senin komşu evet abartmış ama mecbursun işte, komşu... en azından sandalyelerin ayaklarına keçe koymayı dene:=)

bir dönem ablamın yeni evli olduğu dönem bir yaşlı kadın varmış altlarında .Gelene gidene karışırmış gürültü yaptınız dermiş.Bir kere eniştem ne kadar sinirlendiyse kadının dalmış evine holde boğazına sarılmış .Boğacakmış yetişmeseler ama bir daha olmamış .
Bazıları bunu istiyor.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış .
Eşime de bu kadar anlatmiyorum açıkçası onun muhattap olmasını istemiyorum işler büyümesin diye ama patladım artık burda size anlatıyorum. Hakkaten bazıları bunu istiyor.

öncesinde misafirlerinle beraber polisin şahit olmasını istiyorsan sivil bir polis çağır 3 misafirinle beraber tabi onlar takip edecektir ama adamın polis olduğunu anlamasın. sonra polis de durumu gördükten sonra sivil polis tatlı dille onları uyarsın.bi süre susup aynı şeyler devam ediyorsa onun yaptıklarını sizin tatlı dille uyarınızı bir kameraya çek ve polise ver. şikayet et. bu sefer polis arabası gitsin.
bizimde üstümüzde resmen hayvan sürüsü gibi bir aile var misafir gelmesine de gerek yok.ayakları ayak değil at toynağı ve bilerek yaptırıyor çocuklarına çok şikayet ettik pek bir çözüm olmadı.ev sahibiyiz onlar tepemizde kiracı bide o edepsizlere destek çıkan edepsiz başka bir kadın var.oda ayrı gerizekalı.

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum alt kat komşum. O kadar sinirlendiriyor ki bizi. Ne zaman evimize misafir gelse aşağıdan başlıyor vurmaya. Neyle vuruyor bilmiyorum ama sanırsın tadilat filan var o kadar kuvveli gürültülü ki. Gelen misafirlerden utanıyorum. Geçen gün kalabalıktık evde kapıya geldi saat on gibi. Ben açtım kapıyı saydı birşeyler şok oldum doğru düzgün cevap bile veremedim. Kusura bakmayin musafirimiz var dedim. Kadin sinirli sinirli biliyorum misafiriniz olduğunu hatta bir kısmını gönderiniz biraz önce dedi. Bizi mi gozetliyor anlamadım.
Evet evin içinde bizim rahatsız olmadigimiz bir ses belki onları rahatsız ediyordur ama gerçekten çok dikkatli davranıyoruz. Geçenlerde iki üç kisilik bi misafirimiz vardı ve ben sandalyemi çektim masaya oturabilmek için. Size yemin ederim başka bi gürültü de olmadı. Yani sandalye çekmek hergün kaç kere yaptigimiz şey. Aşağıdan öyle bir vurdu ki ama anında. Elinde sopayla mi bekliyor anlamadim. Bu normalde hergün yaşanan birsey tek laf etmez ama ne zaman ki bizim eve iki üç misafir gelse başlıyor vurmaya. Gelen misafirler de çocuk filan değil. Nasıl bir gürültü olabilir ki. Gelenlerden utanıyorum artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. En son aşağıdan vurma sesi geldikten sonra misafir terligini çıkarttı buna da sinirlenmesin şimdi diye. Terlik de topuklu filan değil duz klasik ev terligi.

terbiyesizlikte tavan yapmış komsunuz.
sizde onu izleyin misafir geldiğinde vurun tepin kapısına dayanın.
hoş öyle insanların geleni gideni olmaz.
valla ben bile çok sinirlendiğim haddini bildirmek lazım böylelerinin.
gerekirse kavga çıkartın ama bu kadına haddini bildirin.

öncesinde misafirlerinle beraber polisin şahit olmasını istiyorsan sivil bir polis çağır 3 misafirinle beraber tabi onlar takip edecektir ama adamın polis olduğunu anlamasın. sonra polis de durumu gördükten sonra sivil polis tatlı dille onları uyarsın.bi süre susup aynı şeyler devam ediyorsa onun yaptıklarını sizin tatlı dille uyarınızı bir kameraya çek ve polise ver. şikayet et. bu sefer polis arabası gitsin.

polisin işi mi yok :KK53:. karı koca kavgalarına bile karışmayanlar var. buna hiç karışmazlar...

misafir yolcu ettiğini, kapı önü uğurlama sohbetinden anlamış olmasın....

istersen git bir gün konuş. belki hastası vardır... babam hastayken yukarıdaki komşunun konuşmalarına tahammül edemiyordu... kağıt gibi inceydi duvarları kira evinin...
Konuşacağım canım ama bildiğim kadarıyla eşi ve çocuğuyla yaşıyor yani tanıştığımizda öyle demişti.

polisin işi mi yok :KK53:. karı koca kavgalarına bile karışmayanlar var. buna hiç karışmazlar...
orda torpili olmayanın torpili yokta anneminde yok işte olsaydık bir komser bir müdür yardımcısının bilmem nesi görürdü hayvan gibi tepinmeyi onlar

Konuşacağım canım ama bildiğim kadarıyla eşi ve çocuğuyla yaşıyor yani tanıştığımizda öyle demişti.

eşi yada çocuğu hasta olabilir. eğer ağır hastalıkları varsa azıcık gürültü batıyor... babamda görünüşte birşeyi yok gibi duruyordu ama kemo alıyordu...

Yalnız da değil. Eşi ve çocuğuyla yaşıyor. Yaşlı da değil. Anlamadım ki. Evet konuşmayı düşünüyorum ama nasıl cirkefti kapiya geldiğinde anlatamam. Açıkçası çekiniyorum. Laf yarisina girer diye düşünüyorum. Yeni tasindigimizda da tanısmistik bi ihtiyacınız olursa gelin filan demişti. Gerçekten anlam veremiyorum.

Tuhaf biri belli ki apartman yöneticiniz falan var mı ??
Aslında varsa önce yöneticiyle de konuşmak daha iyi olabilir, siz biraz daha sakin yapıdasınız anladığım kadarıyla .

kıskanmış seni öyle görünüyor
hastası da varsa da söyleyecek
konuş ne olursa olsun.. onun haddi değil senin evinin içine karışmak..

Tuhaf biri belli ki apartman yöneticiniz falan var mı ??
Aslında varsa önce yöneticiyle de konuşmak daha iyi olabilir, siz biraz daha sakin yapıdasınız anladığım kadarıyla

Evet açıkçası ben onun gibi tartışacak yapida değilim yani adam gibi konuşalım çözelim diye düşünüyorum ama öyle birisi olsa herhalde bu şekilde saygısız davranmazdi. Yönetici cok yaşlı bir amca konuşurum onunla ama etki eder mi bilmem. Yine de denemeye değer. Teşekkür ederim.

Ya da bir toplantı da talep edebilirsiniz diye düşünüyorum, topluluk arasında siz dolaylı olarak şikayetinizi anlatırsınız komşunuz da çirkefleşemez .

bizimde üst komşumuz ikiz çocuklarımız ilk doğduğunda yöneticiye gidip ama bebekleri ağlıyor rahatsız oluyoruz diye şikayet etmişti :KK70:

bende daha konuşamıyorlar ya onlar adına ben özür dileyeyim bari demiştim :confused:

Back
X