komsu kavgasi.magdurum :(

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Arkadaslar..dun aksamdan beri cok kotu durumdayim..komsularin cocuklari arabamin lastiklerini patlatmislar..cocuklarin anneleriyle konustum kimse sucunu kabullenmedi..bende polis cagirdim..hem magdurum hemde utanmadan polis cagirdigim icin beni sucluyorlar...hersey bir tarafa hamileyim bunu bana yasatiyorlar

Onların yaptığına %100 eminseniz polisi çağırmakla doğru yapmışsınız. Polis çağırdın diye seni suçlamalarını niye kafaya takıyorsun onu anlamadım. Suçunu kabul etmeyen insanlar için normal bir davranış. Umarım zararınızı karşılayabilirsiniz. Bu kadar sıkıntı yapmayın hamilesiniz.

Kanit yok malesef ama komsumun biri sahit olmus..anneleri bile cete gibi olmus bas edemedim zaten cocuklar geceye kadar sokakta tum mahalle artik usanmis bunlardan....en cok zoruma giden hatalarini telafi etmek yerine bir beni sucluyorlar...niye kimsenin arabasina olmuyorda seninki ne boyle oldu diyorlar

Onların yaptığına %100 eminseniz polisi çağırmakla doğru yapmışsınız. Polis çağırdın diye seni suçlamalarını niye kafaya takıyorsun onu anlamadım. Suçunu kabul etmeyen insanlar için normal bir davranış. Umarım zararınızı karşılayabilirsiniz. Bu kadar sıkıntı yapmayın hamilesiniz.
Kesin eminim baska bir komsum gormus ve bunu yapan cocuklar amca cocuklari mahallede baskada cocuk yok

Kanit yok malesef ama komsumun biri sahit olmus..anneleri bile cete gibi olmus bas edemedim zaten cocuklar geceye kadar sokakta tum mahalle artik usanmis bunlardan....en cok zoruma giden hatalarini telafi etmek yerine bir beni sucluyorlar...niye kimsenin arabasina olmuyorda seninki ne boyle oldu diyorlar
bu ne biçim savunma.kesin onlar yapmıştır.arsız edepsiz insanlar.

Kanit yok ama komsum sahit olmus

Bu komşunuza söyleseydiniz bari, "Senin şahitliğine dayanarak polise şikayet edeceğim" diye.
Geçmiş olsun.

niye kimsenin arabasina olmuyorda seninki ne boyle oldu diyorlar

Bu da sinir bozan bir konuşma tarzı; insan evladını tanır, neler yapabileceğini az çok tahmin eder. En olmadı bi sorar yani çocuğa, davranışından da belli olur zaten. Bu savunma biçimi nedir ya?

Geçen sene bizim apartmanın haşarıları da, bacaların içini sünger gibi bi şeyle doldurmuş. Ben soba vb. kullanmıyorum ama kullanıyorsan bakımını da yaptıracaksın, çocuğun varsa da sahip çıkacaksın. Ailesi soba yakınca, baca uçtuydu. En üst kattayım, odam leş oldu. Aileleri geldi utana sıkıla kıpkırmızı olmuş kadınlar, dedim "Tamam bu kadar sorun ettiğinize değmez, çocuktur yapacak tabi ki, çözümü olan şeyler bunlar" ... Sonra tamir ettirildi, ücretini ödediler.

Ama senin olaydaki şu yüzsüzlüğe bak,
insan bi anlamaya çalışır en azından komşumun derdi nedir diye, inkar ederek mi çözülüyormuş sorunlar?

Komsularimda bu seferlik sikayet etme diyorlat...ama sosyal hizmetlerle konustum cocuklarin sokaklarda buyudugunu anlattim tabi arabanin tum lastklerini patlattiklarinida kesinlikle isim vermeden savciya suc duyurusunda bulun savgi gerek gorurse cocuklari ailedende alabiliyormus

Sikayet etmekle iyi yapmissiniz. Ulkede yasalar var ve siz bu hakkinizi kullanmissiniz. Kimsenin ne dedigine bakmayin komsular cocuklarina sahip ciksin bos konusacaklarina

Annelik, yapmaktan acizler zaten...malesef kimse benim gibi sizin gibi dusunmuyor devletin adeleti yerine seytani yollari tercih ediyorlar...ben cok masum kendi halinde biriyim hicbiriyle bi alakam yok nasil bu kadar ustume gelebiliyorlar onu anlayamadim

Annelik, yapmaktan acizler zaten...malesef kimse benim gibi sizin gibi dusunmuyor devletin adeleti yerine seytani yollari tercih ediyorlar...ben cok masum kendi halinde biriyim hicbiriyle bi alakam yok nasil bu kadar ustume gelebiliyorlar onu anlayamadim

Hayir ne yapmanizi bekliyorlar onu anlamadim hem maddi zarara ugrayacaksiniz hem kendiniz mi karsilayacaksiniz.. tabi ki sikayet edeceksiniz. Sizi korkutmalarina uzmelerine izin vermeyin.. bu cocuklar boyle alisirlarsa zaten ileride daha buyuk dertler cekecek aileleri.. siz muhattap olmayin onlarla artik

Neden sizin arabanıza oluyor demelerinde bir kinaye sezdim ben. Hak etmişsiniz gibi demiş sanki. İyi yapmışsınız şikayet etmekle.

Yalnizim esimde sehir disinda ustume geliyorlar bu olaya sebep olanlar akraba..maddiyatini gectim esim bu konularda beni kimseyle muhatap etmez..beni sindirmeye calisiyorlar.

Back
X