komsu kavgasi.magdurum :(

Kendi arabalarina olsaydi hata kaza yanlislikla ne bileyim sizden sebepli degil eminim ortaligi ayaga kaldirip car car bagirirdi o anneleri...kapiya dayanirlardi hatta daha neler... Sevmiyorum yaa off komsudan cocuktan sogutuyolar

sonra ne oldugunu haber verin bari:)

Kendi arabalarina olsaydi hata kaza yanlislikla ne bileyim sizden sebepli degil eminim ortaligi ayaga kaldirip car car bagirirdi o anneleri...kapiya dayanirlardi hatta daha neler... Sevmiyorum yaa off komsudan cocuktan sogutuyolar

sonra ne oldugunu haber verin bari:)

Arabanin lastiklerini degistirdim kendi cabalarimla..onlar hala kavga gurultu pesinde..magdur olan ben olmama ragmen nerdeyse gozunun ustunde kasin var dicekler kavga etmek icin

iyi yapmışsın sakın korkma. yılanın başını küçükken ezeceksin

Aaa terbiyesizlere bak, ozur dileyecekleri yerde cirkeflik mi yapiyorlar. Aynen bunu de. Ozur dilediniz de arkasindan polis mi cagirdim? Hem suclusunuz hem guclu, hamile halimle ugrastirdiginiz seylere bak vs.

Lastigin parasini da odesinler! Kuserlerse de kussunler, iyle komsu gerekmez. Sikayetini arayi odeyene kadar geri cekme

Sanıyorum bu olayin oncesinde var birseyler.Bu tip insanlarin oldugu bir sokaktaysan cnm benim en azından slm verip cok zitlasmasaydin..hic diyaloga girmeyerek kizinla kendinizi eve kapatarak bir bakima onlardan uzak durmussun ve belli ki bunlar kompleks yapmis.Benim de sevmedigim komsular var ama ne kötü olurum ne de cok samimi.Aracin lastiklerini patlatacak kadar kin gutmeleri cok tuhaf.Esinin yaninda neden degilsiniz?

Var böyle insanlar doğurup doğurup dışarı atıyorlar aynı modelden benim oturduğum yerde de var çocukların ellerinde çakmak , bıçak her şey var. Bir şey olduğunda benim çocuğum yapmaz deyip kenara geçerler. Bide öyle pislikler ki bela gibi bulaşırlar.

Sanıyorum bu olayin oncesinde var birseyler.Bu tip insanlarin oldugu bir sokaktaysan cnm benim en azından slm verip cok zitlasmasaydin..hic diyaloga girmeyerek kizinla kendinizi eve kapatarak bir bakima onlardan uzak durmussun ve belli ki bunlar kompleks yapmis.Benim de sevmedigim komsular var ama ne kötü olurum ne de cok samimi.Aracin lastiklerini patlatacak kadar kin gutmeleri cok tuhaf.Esinin yaninda neden degilsiniz?
Kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum birde sessz sakin insanlar olmamizda bunlara firsat yaratti. Esim baska bir ilcede calisiyor biz merkezde kendi evimizdeyz.birkac aya yanina tasincz insallah.vakti zamaninda esimle arami acmayada ugrastilar...hatta soyle birsey duymustm yillar once esim bana araba alaciginda kadin kocasini tehtit etmis eger o benden once araba alirsa seni bosarim demis bu kadar takmislar bana daha ne deyim

A
Var böyle insanlar doğurup doğurup dışarı atıyorlar aynı modelden benim oturduğum yerde de var çocukların ellerinde çakmak , bıçak her şey var. Bir şey olduğunda benim çocuğum yapmaz deyip kenara geçerler. Bide öyle pislikler ki bela gibi bulaşırlar.
Aynen benim durumu anlatiyorsun

Canim polis mahkemeyle ugrasma dedi..bu aksama kadar halledeceklermis bakalim...ama yapilan terbiyesizleri beni asil uzen kendime gelemiyorum sakinlesemiyorum..
Bu memleketin polisi mahkemeyle uğraşma diyorsa daha ne yapalım bilmiyorum.Mahkemeyle uğraşma insanlarla uğraş.Mahkemeyle uğraşma herkes kendi adaletini kendi uygulasın.Mahkemeyle uğraşma suçlu ceza yaptırımı uygulanmadığı için cesaret bulsun.Kanunun verdiği hak bile uğraş oluyor.

sonra ben bu gidişle halk kendi adaletini sağlamaya başlayacak deyince burda suçlu bulunuyorum. neyse ..

Adelet yokki bu ulkede...magdur insan aylarca belki yillarca hakkini aramak icin mahkemelerde perisan oluyor..

Zaten oyle yalnizligimi kendilerinde bi koz olarak goruyorlar

savunun hakkinizi o zaman terbiyesiz ahlaksizlar yanliz diye hamile bir kadinla ugrasmak kadar asagilik birsey gormedim cidden. Ne bicim toplum ne bicim insanlar bunlar.
Gerekirse mahkemeyede gidin oyle insanlara insanlik yapmaya gelmez goz gore gore piskinlik yapa yapa sizi rahatsiz edemeyeceklerini gorsunler.
Nasilsa kadin ya bir halt edemez diye dusunuyorlar sanirim.
Burunlarindan getirinde gorsunler , ama sahit komusuyu siki tutmalisiniz.

Kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum birde sessz sakin insanlar olmamizda bunlara firsat yaratti. Esim baska bir ilcede calisiyor biz merkezde kendi evimizdeyz.birkac aya yanina tasincz insallah.vakti zamaninda esimle arami acmayada ugrastilar...hatta soyle birsey duymustm yillar once esim bana araba alaciginda kadin kocasini tehtit etmis eger o benden once araba alirsa seni bosarim demis bu kadar takmislar bana daha ne deyim

Temelli manyaklar desene

Polis tutnağını iyi bir yere sakla ve yeniden herhangi bir zarar görmeniz halinde bu defa suç duyurusunda bulunacağınızı üzerine basa basa belirt. Hırslarından farklı yollar deneyebilirler zira.

Back
X