Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi arabalarina olsaydi hata kaza yanlislikla ne bileyim sizden sebepli degil eminim ortaligi ayaga kaldirip car car bagirirdi o anneleri...kapiya dayanirlardi hatta daha neler... Sevmiyorum yaa off komsudan cocuktan sogutuyolar
sonra ne oldugunu haber verin bari:)
Canim kusmelerini kim takar sorun benle kavga etmeleri magdur oldugum halde ugrasiyorlarLastigin parasini da odesinler! Kuserlerse de kussunler, iyle komsu gerekmez. Sikayetini arayi odeyene kadar geri cekme
Canim kusmelerini kim takar sorun benle kavga etmeleri magdur oldugum halde ugrasiyorlar
Aynen oyle dedim siz terbiyesizlik yapin bende yine polis cagiririm dedim..Etsinler, bir defa daha cagir polis. Bagir cagir terbiyesizler!
Kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum birde sessz sakin insanlar olmamizda bunlara firsat yaratti. Esim baska bir ilcede calisiyor biz merkezde kendi evimizdeyz.birkac aya yanina tasincz insallah.vakti zamaninda esimle arami acmayada ugrastilar...hatta soyle birsey duymustm yillar once esim bana araba alaciginda kadin kocasini tehtit etmis eger o benden once araba alirsa seni bosarim demis bu kadar takmislar bana daha ne deyimSanıyorum bu olayin oncesinde var birseyler.Bu tip insanlarin oldugu bir sokaktaysan cnm benim en azından slm verip cok zitlasmasaydin..hic diyaloga girmeyerek kizinla kendinizi eve kapatarak bir bakima onlardan uzak durmussun ve belli ki bunlar kompleks yapmis.Benim de sevmedigim komsular var ama ne kötü olurum ne de cok samimi.Aracin lastiklerini patlatacak kadar kin gutmeleri cok tuhaf.Esinin yaninda neden degilsiniz?
ASanıyorum bu olayin oncesinde var birseyler.Bu tip insanlarin oldugu bir sokaktaysan cnm benim en azından slm verip cok zitlasmasaydin..hic diyaloga girmeyerek kizinla kendinizi eve kapatarak bir bakima onlardan uzak durmussun ve belli ki bunlar kompleks yapmis.Benim de sevmedigim komsular var ama ne kötü olurum ne de cok samimi.Aracin lastiklerini patlatacak kadar kin gutmeleri cok tuhaf.Esinin yaninda neden degilsiniz?
Aynen benim durumu anlatiyorsunVar böyle insanlar doğurup doğurup dışarı atıyorlar aynı modelden benim oturduğum yerde de var çocukların ellerinde çakmak , bıçak her şey var. Bir şey olduğunda benim çocuğum yapmaz deyip kenara geçerler. Bide öyle pislikler ki bela gibi bulaşırlar.
Bu memleketin polisi mahkemeyle uğraşma diyorsa daha ne yapalım bilmiyorum.Mahkemeyle uğraşma insanlarla uğraş.Mahkemeyle uğraşma herkes kendi adaletini kendi uygulasın.Mahkemeyle uğraşma suçlu ceza yaptırımı uygulanmadığı için cesaret bulsun.Kanunun verdiği hak bile uğraş oluyor.Canim polis mahkemeyle ugrasma dedi..bu aksama kadar halledeceklermis bakalim...ama yapilan terbiyesizleri beni asil uzen kendime gelemiyorum sakinlesemiyorum..
Kanit yok ama komsum sahit olmus..bu olaydan cok arsizliklari beni cok uzdu
Zaten oyle yalnizligimi kendilerinde bi koz olarak goruyorlar
Kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum birde sessz sakin insanlar olmamizda bunlara firsat yaratti. Esim baska bir ilcede calisiyor biz merkezde kendi evimizdeyz.birkac aya yanina tasincz insallah.vakti zamaninda esimle arami acmayada ugrastilar...hatta soyle birsey duymustm yillar once esim bana araba alaciginda kadin kocasini tehtit etmis eger o benden once araba alirsa seni bosarim demis bu kadar takmislar bana daha ne deyim