komsu kavgasi

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
Iyi akşamlar hanımlar...
Sizinle komşularımla olan sorunlarımı paylaşmak istiyorum..

Ben yaklaşık 7-8 ay önce taşındım.. komşularımla aram gayet iyiydi.. yan dairemde oturan komşumla (adına ebru diyelim) daha samimi olduk.. her gün görüsüyorduk. Çocuklarımızın yaşlarıda uygun, gayet güzeldi herşey..

Ebrunun üst komşusuyla daha önceden olan sorunları varmış.. yaklaşık 6 ay once patlak verdi ve bir gun bayağı kavga ettiler apartmanda... nedeni apartmanla ilgili.. bana sorarsanız ikisinin de hatası var.. illa ebru haklı diyemem..

Neyse bu ust komsunun kendi katında olan komşularla da küstü ebru.. ama ben tabi selamlaşıyorum, mevludlerı, hastalikları vs olduğu zaman gidiyorum.. çocuklarımız da görüşuyor.. ama komşuluk seviyesinde görüşuyoruz..

Ebru bana sürekli bunlarla ilgili negatif şeyler anlatiyor.. güya beni içlerine alip onu yanlizlaştirmak istiyorlarmis.. ama ben diger grupta hic boyle bisey hissetmedim.. ebru nun adi bile gecmiyor gecse bile normal bi komsu gibi konu kapaniyor..

gecen gun komsulardan biri beni caya davet etti.. bende gittim tabi.. simdi ebru bana tavirli.. onlarla goruseceksen benimle gorusme dedi bana acik acik.. cok kirildim.. ben neden boyle bir secim yapmak zorundayim? Ve digerleriyle zaten samimi olmak istemiyorum ama komsuluk yapacak kadar gorusmek istiyorum.. kavga ettikleri konu iftira dedikodu gibi bisey olsa zaten asla gorusmem ama sacma bir nedenden dolayi cikmis kavga ve diger komsular da iyi insanlar..

Simdi ebruya kirginim. Tekrar karsilasmadik.. nasil tepki versem bilemiyorum ..

Ebru ve ergen tavırları.
Siz ortada kalın.Kimse için kimseye tavır almayın.
Bir bakarsınız Ebru diğer komşularla iyi olmuş siz de diğer komşulara tavır aldığınızla kalırsınız.
Bu sebepten de sizinle konuşmayacaksa konuşmasın.

Kesinlikle cocukca.. ben bu tur seylerle ugrasmak istemiyorum.. neden boyle bir secim yapmak zorundayim? Ya benimle gorus ya onlarla diye bisey olabilirmi? Sen o zaman benimle gorusme mi desem?

Kesinlikle cocukca.. ben bu tur seylerle ugrasmak istemiyorum.. neden boyle bir secim yapmak zorundayim? Ya benimle gorus ya onlarla diye bisey olabilirmi? Sen o zaman benimle gorusme mi desem?
şimdilik bunu diyecek kadar bir sorununuz yok gibi görünüyor. ebru nasıl olsa senle görüşmek zorunda kalacak.

Sizin aranizda olan seyler beni ilgilendirmez diyeceksiniz

Hem sorsaydin keske Ebru ya ayni durumda kendisi olsaymis ve sen durup dururken küseymissin hosuna gidermiymis...

Back
X