Moral bozan komsular

Aşırı derecede kültürsüz görgüsüz ve dedikoducu bir binada oturuyorum. Komşuluk sıfır. Binaya yeni tasindigim dönemler , komşulara çok yüz verdim. Sıkı fiki olmadım ama selam verir gayet insanı yaklasirdim. Bundan yüz bularak iyi davranmayı saflık zannettiler. Detaylara girmecem. Üst katim sabah 7aksam 7 tepemde zıplar, balkonuma pislik atar. Laftan anlayan insan değil. Alt katımda hergun pislik atar özellikle arabamızın tepesine, ama bunu ben bir kere en ufak biseyimi çırpıyim kavgaya kapıma çıkar, misal. Ben evde insanlar rahatsız olmasın diye akşam 5den sonra asla süpürge bile açmam çok TV'nin sesini bile kısıtlı açarım. Misafir çocuğu gelip evimde ses yapsa kavgaya kapıma çıkar. Bina da dedi kodumu yapar. Bu arada benden önce oturanlar beter insanlarmis. Benim üstümdeki de beter. Kimse kimsenin kapısına korkudan çıkamaz . En ufak şeyde benim kapıma çıkarlar. Bugün dışarda otururken binadan bı kadın laf attı , taşa oturma çocuğun olmaz sonra çocuğum olmuyo diye hastanelere gidiyosun dedi. Bu arada çocuğum olmuyor. Çok uzuldum. Bende merak etme önlemini alıyorum.ben dedim. Tersledim muhattap olmamaya çalıştım. Diğer konu bı alt katimla neti ortak kullaniyorduk bu sorunlardan dolayı kapattirdik 30tl paramı aldılar vermek istemediler bende almadım riskim olsun size dedim. Bu insanlar binanın otomatik parasını topluyor aylık 2tl gibi ücret geliyor. Bende kavgaliyiz diye kapısına inmek istemiyorum buzamana kadar ayında ucretimi ödüyordum. Haksız yere 30tlmi vermedikleri için onun içinden alsınlar diye vermek istemedim. Başka bir komşum sen otamatik ücretini oduyormusun diye soruyor. Ki dairede inanın düzenli ödeyen, ses konusunda rahatsız etmeyen, binaya pislik atmayan dikkatli kullanan insanlarız. Fakat bunları yapanlar binadaki insanlara bizi hedef gösteriyorlar. Dairede çoğu kişi otomatik ücretini ödemez. Onlarin yüzüne soramazlar bile. Bende mi bir anormallik var. Bu insanlara nasıl davranmam gerekir. Çoğu çirkef kavgacı dedikoducu insanlar, bende gayet güler yüzlü bir insanım. Labali olmuyorum ama kendimi nasıl savunucam bilemiyorum. Binada en ufak tatsız olay yaşanınca çok üzülüyorum. Günlerce kafama takarim. Yüz yüze geliyoruz sonuçta komsuyuz kimsenin kalbini kırmayım diyorum. Dedikçe tepeme çıkıyorlar
Böyle bi apartmanda oturma bence her şekilde kötü enerji güzel bir binaya git.Ömrün tukenir kiz

bi cıngar çözer olayı. birine bir kere sağlam patla bacım daha de gelemezler bulaşamazlar.

Aynen oyle. Insanlarla rahatlamak guzel vakit gecırmek ıcın gorusuyorsun. Eger eve dondugunde huzursuzsan Bı daha o ortama girmeyeceksin.
Ben bunu ogrendım.
Eltim denen şeytan,geçen aylarda canımı ciddi ciddi baya yaktı. Senin yorumlarından bildiğim kadarıyla dan dan dan kadınsın. Eltin,kocana kesene bereket dedi diye,bir daha ki gelisinde tabağına para birakmistin. Bunlardan sebep seninle bir ara iletişime geçip,şu eltime hayatının şokunu yaşatma dersi almak isterim senden. Yap bı guzellik,düşün bir şeyler bir daha adımı desturla ansin.

Eltim denen şeytan,geçen aylarda canımı ciddi ciddi baya yaktı. Senin yorumlarından bildiğim kadarıyla dan dan dan kadınsın. Eltin,kocana kesene bereket dedi diye,bir daha ki gelisinde tabağına para birakmistin. Bunlardan sebep seninle bir ara iletişime geçip,şu eltime hayatının şokunu yaşatma dersi almak isterim senden. Yap bı guzellik,düşün bir şeyler bir daha adımı desturla ansin.
Mesaj kutunu ac bayan xcıgım, ne zaman istersen yazısırız 🥰💓

Benzer şekilde benim hatırladığım 3 konu açtın. Allah rızası için biz ne yapabiliriz ya taşınacaksınız ya da alışacaksınız.

Mesaj kutunu ac bayan xcıgım, ne zaman istersen yazısırız 🥰💓
Abla parti kur oy verelim. Eltinin tabağına para bırakmak nereden geldi aklına. 😂 Konuda yazdığın bir kaç şeyi de gördüm insanları toplayıp bir güzel benzetmişsin. Aplaaaaa. 😂 Böyle kadınlara saygı ve sevgi duyuyorum ya ne güzel. 😂

Abla parti kur oy verelim. Eltinin tabağına para bırakmak nereden geldi aklına. 😂 Konuda yazdığın bir kaç şeyi de gördüm insanları toplayıp bir güzel benzetmişsin. Aplaaaaa. 😂 Böyle kadınlara saygı ve sevgi duyuyorum ya ne güzel. 😂
Yok ama eltim görmedi onu Hahahahaha. Koca gordu sadece 🤣 yemek yapmadım, madem kesene bereket ben kultabagı degerındeyım demek.. gunlerdır agırlıyorum bırkere adımı söylemediler, paranı aranızda bolusun yiyin sahiden de kesene bereket bu sefer dedım🤣 ve gercekten yemek yapmadım 🌵insanlar da gene bu insanlar ve devamlarıydı. Bız uzatmaları oynarken Bı de sacma sapan seylerın maruz kalmak artık gururumu kırmıstı💓

🥰💓 Iyı seneler 💓🥰

Back
X