- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çılgın bakire komşu kızı hızını alamassa kesin baklavada açmayı öğrenir kimse tutamaz demedi demeyin![]()
Çılgın bakire komşu kızı hızını alamassa kesin baklavada açmayı öğrenir kimse tutamaz demedi demeyin![]()
Allahını seven çılgın bakireye koca bulsun, yoksa kadın Emine Beder'i geçecek![]()
Çok sinir bozucu bir durum. Asıldığı besbelli hadi diyelim asılmıyor iyi niyetli olmadığı da gün gibi aşikar. Değil kayınvalidemin 20 yıllık 50 yıllık komşusuda olsa benim eşime, benim gözlerimin içine bakabaka böyle bir hadsizlik yapacak kusura bakma canım ama pat diye söylerim yüzüne. Niye mırın kırın edeyim ki? Kusura bakma cnm derim ben eşimin benden başkasının tatlısını yemesinden huzursuz oluyorum. Ayrıca, yaptığın bu hareketi de doğru bulmuyorum. İnş. allah sana da tez zamanda bir koca versin de sen ona yap tatlılarını ama artık beni de eşimi de rahat bırak bu iş kabak tadı vermeye başladı derim. Kayınvaliden de annesine bu konunun onu ilgilendirmediğini, direk seninle alakalı olduğunu, o yüzden de karışamadığını söyleyiversin...
Allahını seven çılgın bakireye koca bulsun, yoksa kadın Emine Beder'i geçecek![]()
etimek tatlısı ile istediği sonucu alamayan karşı komşunun kızı sorunun etimek tatlısında olduğuna kanaat getirerek tatlı çeşitlerini arttırdı.
künefe , fıstıklı baklava , antep sarma , şöbiyet , ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı.
etimek tatlısı ile istediği sonucu alamayan karşı komşunun kızı sorunun etimek tatlısında olduğuna kanaat getirerek tatlı çeşitlerini arttırdı.
künefe , fıstıklı baklava , antep sarma , şöbiyet , ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı.
O tatlıyı kızın başından aşağıya dök,şerbetini de krem niyetine yüzüne sürsün ..![]()