• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsu kızının etımek tatlısı

Çılgın bakire komşu kızı hızını alamassa kesin baklavada açmayı öğrenir kimse tutamaz demedi demeyin :27:

Böyle bir konu daha vardı buna benzer
konu sahibesi, eşinin kuzeninin karısına başından aşağıya kahve dökmüştü
bayağı bir olaylar olmuştu
orada da açıkça kız kur yapıyordu.
KONU İLERLEDİKÇE konu sahibesi işte evli kadın eşine beraber olmayı bile teklif etmiş önceden
yani aynı durum aslında erkekler mesafe koymazlarsa böyle eşler yüz göz olurlar
ne gerek var, varsa asılan biri bunun önüne geçmeli erkekler
tabi hoşlanmak hoşlarına gitmiyorsa:27:

etimek tatlısı ile istediği sonucu alamayan karşı komşunun kızı sorunun etimek tatlısında olduğuna kanaat getirerek tatlı çeşitlerini arttırdı.

künefe , fıstıklı baklava , antep sarma , şöbiyet , ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı.

Çok sinir bozucu bir durum. Asıldığı besbelli hadi diyelim asılmıyor iyi niyetli olmadığı da gün gibi aşikar. Değil kayınvalidemin 20 yıllık 50 yıllık komşusuda olsa benim eşime, benim gözlerimin içine bakabaka böyle bir hadsizlik yapacak kusura bakma canım ama pat diye söylerim yüzüne. Niye mırın kırın edeyim ki? Kusura bakma cnm derim ben eşimin benden başkasının tatlısını yemesinden huzursuz oluyorum. Ayrıca, yaptığın bu hareketi de doğru bulmuyorum. İnş. allah sana da tez zamanda bir koca versin de sen ona yap tatlılarını ama artık beni de eşimi de rahat bırak bu iş kabak tadı vermeye başladı derim. Kayınvaliden de annesine bu konunun onu ilgilendirmediğini, direk seninle alakalı olduğunu, o yüzden de karışamadığını söyleyiversin...

süper :46::46::46::46::46::46:

açık, açık, açık olmalı. her zaman açık olmalı ki böylelerinin hadsizliklerini düşünmekle zaman harcanmamalı.

Çılgın bakire komşu kızı hızını alamassa kesin baklavada açmayı öğrenir kimse tutamaz demedi demeyin :27:

Allahını seven çılgın bakireye koca bulsun, yoksa kadın Emine Beder'i geçecek :52:

etimek tatlısı ile istediği sonucu alamayan karşı komşunun kızı sorunun etimek tatlısında olduğuna kanaat getirerek tatlı çeşitlerini arttırdı.

künefe , fıstıklı baklava , antep sarma , şöbiyet , ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı.

allah iyiliğinizi versin süper yaa :1::1: gerçekten yolunmayı hak etmiş çılgın bakire

benimde başıma böyle bişey geldi nişan günüm bi baktım mutfakda kız ağlıyor hıçkıra hıçkıra (görümcemin kankası hemde komşuları)sinir oldum nişandan sonra eşime söyledim ne alakası var ya ben onu o gözle hiç görmedim dedi görümceme dedim bozuldu yooooookkk filannnn başka bişeyden dolayı ağladı dedi eeee gidip evinde ağlayaydı banane sonra başkalarından duydum kız ümitliymiş meğerse falan düğünümde kuaföre bile getirdi görümcem salagıı neyse bu uzuuunnn yıllar önceydi

Son düzenleme:
gerçi kaynanan duruma el koyup sonunda hedre etmiş ben olsaydım sgl getirdiğin tatlılarla eşim doping alıyor enerjisi çok olunca haliyle gece mesaisi yapıyoruz sen daha çok getir derdim bak ondan sonra bidaha getiriyomu :27::27::47::47: böylelerine Allah akıl bide koca versin :52::52:

kızlar günlerdir yorumları okuyorum ve kopuyorum yaa gurur duyuyorum KK üyeleriyle, konu sahibesini ben de merak ediyorum, çılgın bakire tatlıyı getirdi mi, getirdiyse konu sahibemiz burada verilen taktiklerden hangisini uyguladıı :23::23:

süpersin yaaa:9::9::9:
aaa bu arada çılgın bakire takma ismi ( mavijiklet ) arkadaşımıza aittir hakkını yemeyelim :34::34:

bence tatlılar şahane ellerine sağlık ama sayende bizde gece mesaisi hiç bitmiyorrr :17::17: enerjimizi atana kadar sabah oluyoor :17::16::52::52: gibi imalı iğrenç bir gönderme yapabilirsin :)

bak bakalım tatlı gelicek miiii :21:

ona birkaç talip bulun biraz kafası dağılsın. etrafta kimseler yok diye boşlukta kaldığından böyle yapıyor olabilir.

Al o etimek tatlısını tık ağzına :47:

ben olsam hiç kıskanmam aman yapsın da yiyelim kocamda yesin nasılsa kocam benle evli onla değil o kız sadece hayaller kuruyor derim sorun etmem:26:

bacım caner kiminnnnnnnnnn
seninnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o zmaan ne diye aç tavuğu buğday ambarında hayal ediyorsun
canerle mutlu olmaya bak sen

Back
X