• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsu kızının etımek tatlısı

önce tatlı tarifi sandım başlığı görünce:1:
ha ben olsam başından aşağı dökerim kesin de sen daha makulunu yap.
"sağol canım o benle evleneli benden başka tatlı yemiyor,onu sen yiyiver" de "afiyet olsuuuun" diyerek de kapıyı kapat.
ha bu yaptığına da kızmamalı k.validen daha beterini hakediyor çünkü.k.validen olumsuz tepki verirse de kıskançlığıma yenildim dersin.

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

caner bu tatlıyı yemekten mide fesatı geçirdi , kusura bakma mümkünse görmek istemiyorum dedi der, bunca zahmete girdin madem bizim komşu çocukları bayılır dedinmi bi daha gelmez sonrasındada kibarca kapıyı arkasından sertçe kapatırsın.. olmadımı kayınvalidenin yapacağı bişi yok eşine belirtirsin , birgün beraber açarsınız kapıyı eşin muhattap olur gereken cvbı yanında o verir..

yaaa bisi sorcam o etimek tatlisini cidden kim yiyor? yani esinmi yoksa evden birimi yoksa cöpmüü??? benimkide soru degil ama gercekten cok merak ettimm..

sen cok iyi sabrediyorsun haaa ben olsam :41::41::41::41: anladiniz siz onu kizi etimek manyagi yapardimm:1::1::1: cekerim kizi köseye yenmi yemenmi :D

Son düzenleme:
etimek tatlısını ye güzelce oh eline sağlık de kardeş..:)))

ne kafana takıyorsun eşinin tınladığı bile yokmuş...

niye bu kadar korkular içinde yaşıyor bu kadınlar...

benim komşumun kızı getirse al eşine yaptım diye benim kocanın da umrunda bile olmuyorsa

oturur bir güzel yerim tatlıyı:)ay derdim yok ya yalan dünyada..

okyanusları geçip derelerde boğulmayın kızlar...

ya gerçekten sinir bır durum tahumul etmek zor ınsan bı gözü dönüyo ama hanım efendılıgı bırakmamaklazım sonuçta sızı baya rakıp gibi gormuş bu farkında değil daha atı alan üskudarı geçmiş bence evliginizi kabul etmıyor ne yapmalı bılemı yorum ama kavıdende var arada yumuşak dıken ol bat ama açıtma

tatlıyı getirdiğinde al eline çatalı biraz bula, bir kaç lokma ye, şekeri az olmuş , hadi daha iyilerini bekliyoruz de, kapıyı suratına kapa...

ben böyle mi yapardım, hayır tabiki.. tabağı alır kafasından aşağı dökerdim. zor sinirlenirim, ama sinirlenirsem elimden kimse alamaz kanımca :52: :37:

Konuyu çözdünüz mü bilmiyorum, sadece ilk mesajı okudum.
Bu sıkıntının esas sebebi eşiniz bence.
Komşu kızına yüz vermiyor, ama bu çirkin tavırlara itiraz da etmiyor.
K.validenizle zaten hiç alakası bile yok konunun, ne yapsın kovsun mu kızı.

İş eşinizde bitiyor. Eğer eşinizin ikazı ile konu çözümlenemezse siz devreye girmelisiniz.
Ama ilk etapta siz devreye girerseniz, sanki eşiniz durumdan memnun da, tek rahatsız olan sizmişsiniz gibi algılanır.

Eşinizle anlaşın, bir daha o kız herhangi bir gıda maddesi ile k.validenize geldiğinde eşiniz "Ben artık o tatlıyı sevmiyorum, bir daha zahmet etme" desin.
Hem net, hem kibar bir tepki olur.

Daha da anlamazsa laftan, o zaman size geçer tepki hakkı.. "Caner'in tatlı ihtiyacını ben gideriyorum" dersin.

kızlar kayınvalıdem aradı hemen ayak ustu mutfak ta kahvelerını ıcerken kız kahvenın yanına lokum koymus annem de yok sakın koyma sıttı sene daha tatlı yasak demıs ayol o aksam kı etımek tatlısından cıkan o sımsıyah sac neydı oyle mıdemız kalktı kalktı ındı aman gozunu seveyım sakın tatlı falan getırme bıze kız ne dese ıyıdır senın gelın benı gozunuzden dusurmek ıcın kendı sacını ıcıne koymasın annem bır sılkenı vermıs o nasıl laf sakın bı daha duymayayım kızın anasından tık yok tabıı tatlı matlı ıstemıyoruz deyınce kzın anası davayı galıba catmıs olucak kı kızımda mılletın evlı barklı adamına tatlı yapacak hevesınde degıl dırek savunmaya gecmısler surda komsuyuz kendımıze yapmısken caner de sevıyor dıye bır tabak verıoruz annem de vermeyın yemıyoruz. araya gıdıyor yazık gunah nımettır.kız lafa atılmıs hemen ıyıde ben tatlıyı canere yapıyorum sız nıye yıyorsunuz kı bende anneme sordum hanı kotu nıyet yoktu dıye annem de telde bana hak verdı gıbı. kızın sozune ıstınaden annem acmıs agzını yummus gozunu benım gelın senın gelıp gıtmene sınır oluyor oglumun yuvası bır kez yıkıldı yapma komsum sen ıyınıyetlısın belkı ama benım gelın senı butun mahalleye rezıl eder bı daha oglumda gelınım de ewdeyken gelme deyıp alel acele evden cıkmıs. :52::52::52::52::52:

ipek abla son gelismeler boyleydi senin icin alitnti yaptim:1::1:

caner bu tatlıyı yemekten mide fesatı geçirdi , kusura bakma mümkünse görmek istemiyorum dedi der, bunca zahmete girdin madem bizim komşu çocukları bayılır dedinmi bi daha gelmez sonrasındada kibarca kapıyı arkasından sertçe kapatırsın.. olmadımı kayınvalidenin yapacağı bişi yok eşine belirtirsin , birgün beraber açarsınız kapıyı eşin muhattap olur gereken cvbı yanında o verir..

yaaa bisi sorcam o etimek tatlisini cidden kim yiyor? yani esinmi yoksa evden birimi yoksa cöpmüü??? benimkide soru degil ama gercekten cok merak ettimm..

sen cok iyi sabrediyorsun haaa ben olsam :41::41::41::41: anladiniz siz onu kizi etimek manyagi yapardimm:1::1::1: cekerim kizi köseye yenmi yemenmi :D

senin de ömrün canere tatlı yapmakla geçip gidecek. gençliğine yazık !.. de bence

Konuyu çözdünüz mü bilmiyorum, sadece ilk mesajı okudum.
Bu sıkıntının esas sebebi eşiniz bence.
Komşu kızına yüz vermiyor, ama bu çirkin tavırlara itiraz da etmiyor.
K.validenizle zaten hiç alakası bile yok konunun, ne yapsın kovsun mu kızı.

İş eşinizde bitiyor. Eğer eşinizin ikazı ile konu çözümlenemezse siz devreye girmelisiniz.
Ama ilk etapta siz devreye girerseniz, sanki eşiniz durumdan memnun da, tek rahatsız olan sizmişsiniz gibi algılanır.

Eşinizle anlaşın, bir daha o kız herhangi bir gıda maddesi ile k.validenize geldiğinde eşiniz "Ben artık o tatlıyı sevmiyorum, bir daha zahmet etme" desin.
Hem net, hem kibar bir tepki olur.

Daha da anlamazsa laftan, o zaman size geçer tepki hakkı.. "Caner'in tatlı ihtiyacını ben gideriyorum" dersin.

Bu yorumlara bayıldımmmm !!
Aynen katılıyorum hepsine...

gunaydın hanımlar aslında bır sorun oldugunu hem dusunuyorum seytan durtugunde bazende olmadıgını kısaca anlatayım esımle bırbırımızı severek evlendık esımın ıkıncı evlılııgı ılk evlılıgı mutsuz sorunlu problemlı gecınce bosanmıs neyse aradan 5 yıl gecınce benımle ask evlılıgı yaptı.kayınvalıdem kayınpederım kendı aılemden ınanınkı daha ote gelıyorlar buraya kadar hersey normal ne esımın sevgısınden nede kendı sevgımden hıc suphe etmedım ancak kayınvalıdemın 20 yıllık komsusu var bununda bır kızı benımle aynı yasta esım bosanınca ılk esınden bu guya kendı kendıne hayaller kurmus hata kızın anası kendı dılıyle kayınvalıdeme soylemıs tabıı kayınvalıdem oglum bılır ama gorustugu bırı var olmaz demıs neyse ben ne zaman kayınvalıdeme aksam yemegıne gıtsem bu kız elıne etımek tatlısını alır gelır caner e yaptım dıye caner cok sever ya bırak evde annesı esı var bız bılelım demı yanı canerın neyı sevdıgını allah ıcın esımın aklında boyle bırsey kesınlıkle yok aksam bulasıkları yıkarken kayınvalıdeme rahtasızlıgımı acık ve net sozlu olarak ıfade ettım oda kızım bısey olmaz 20 yıllık komsum ne dıyeyım deyınce dusundum bır yandan haklı yanı. bende komsuma yemek verıyorum bır tabak gozunun ıcıne bakıpda kocana yaptım demıyorum.demı yanı hatta dun kıza dedım kı ıyı hos sadece canere mı yaptın benım sevdıklerımı de yapsana bı tadıyım bakım deyınce yok ben sedece canere yaparım baskasına yapmam sımdı soyleyın kızlar ben ne yapayım bu kıza.

bu kızın saçını başını yol tabikiiiiiii:34::34: çatlak şey yaa sanamı kaldı benim kocama ekmek tatlısı yapıp getirmek tövbe tövbee...neyse cnm ciddi olayım dikkat et sen bu hatuna, sanırım bu kız zamanında bişiler hissetmiş eşine karşı şimdi seni ciddiye almıyo olabilir yani eşi olarak... kayınvalidende haklı tabi ne desin, ama şöyle bişey olabilir mesela kocan şakayla karşık seninde sevdiğin bişiyi söleyip bunu da yapsana eşim çok seviyo filan diyebilir, belki onun demesine bozlur madem sizi takmıyo...

komşu kızının adresini ver leyla 123 e o halleder :23:

gunaydın hanımlar aslında bır sorun oldugunu hem dusunuyorum seytan durtugunde bazende olmadıgını kısaca anlatayım esımle bırbırımızı severek evlendık esımın ıkıncı evlılııgı ılk evlılıgı mutsuz sorunlu problemlı gecınce bosanmıs neyse aradan 5 yıl gecınce benımle ask evlılıgı yaptı.kayınvalıdem kayınpederım kendı aılemden ınanınkı daha ote gelıyorlar buraya kadar hersey normal ne esımın sevgısınden nede kendı sevgımden hıc suphe etmedım ancak kayınvalıdemın 20 yıllık komsusu var bununda bır kızı benımle aynı yasta esım bosanınca ılk esınden bu guya kendı kendıne hayaller kurmus hata kızın anası kendı dılıyle kayınvalıdeme soylemıs tabıı kayınvalıdem oglum bılır ama gorustugu bırı var olmaz demıs neyse ben ne zaman kayınvalıdeme aksam yemegıne gıtsem bu kız elıne etımek tatlısını alır gelır caner e yaptım dıye caner cok sever ya bırak evde annesı esı var bız bılelım demı yanı canerın neyı sevdıgını allah ıcın esımın aklında boyle bırsey kesınlıkle yok aksam bulasıkları yıkarken kayınvalıdeme rahtasızlıgımı acık ve net sozlu olarak ıfade ettım oda kızım bısey olmaz 20 yıllık komsum ne dıyeyım deyınce dusundum bır yandan haklı yanı. bende komsuma yemek verıyorum bır tabak gozunun ıcıne bakıpda kocana yaptım demıyorum.demı yanı hatta dun kıza dedım kı ıyı hos sadece canere mı yaptın benım sevdıklerımı de yapsana bı tadıyım bakım deyınce yok ben sedece canere yaparım baskasına yapmam sımdı soyleyın kızlar ben ne yapayım bu kıza.
Böyle bir davranis sergileyen bir kiz icin bence huzurunu kacirmaya degmez. Sen kendinde diyorsun esinin seni sevdigini ve kayinvalidenle hic bir sorununun olmadigini. Bu kiz senin icin diskapinin dismandali nede olsa:34: E senin yapacagin en iyi sey ise diskapinin dismandali icin kendini SIKINTIYA sokmamak olur. Sonucta önemli olan sey Canerin kiminle evli oldugu degilmi:34:

ipek abla son gelismeler boyleydi senin icin alitnti yaptim:1::1:

Tatlım, çok teşekkür ederim.
Enteresan bir gelişme olmuş, ana yüreği işte, olayı çözmek ona kalmış yazık..
Ama ben gene de bu olayı konu sahibinin eşi çözmeliydi diye düşünüyorum.
Kocama biri tatlı getirecek zırt-bırt, ben rahatsız olacağım, kocam ses çıkartmayacak.
K.validem kızın gelmesini engellese bile konu benim için layığıyla kapanmış sayılmazdı açıkçası.

Tatlım, çok teşekkür ederim.
Enteresan bir gelişme olmuş, ana yüreği işte, olayı çözmek ona kalmış yazık..
Ama ben gene de bu olayı konu sahibinin eşi çözmeliydi diye düşünüyorum.
Kocama biri tatlı getirecek zırt-bırt, ben rahatsız olacağım, kocam ses çıkartmayacak.
K.validem kızın gelmesini engellese bile konu benim için layığıyla kapanmış sayılmazdı açıkçası.

rica ederim ablacim seni tanimiyorum ama ismini gorunce sevdigim bir tanidiga rastlamis gibi oluyorum :38:

merhaba arkadaşlar
konuyu okudum herkes gibi bende kıza sinir oldum.. ne olmuş acaba tekrar getirmişmi tatlı merak ettim..

Etimek tatlısısını çok severim
konunuzun tatlı tarifi olduğunu düşünmüştüm:56:
bir hevesle girdim ama çok şaşaırdım doğrusu
tüm sayfaları okuyamadım gelişmeler ne oldu bilmiyorum, iki sayfaya göre yorum yapıyorum.

Kayınvalidenizin çözmesi gereken bir konu değil ki bu
nacizane düşüncem eşiniz neden hiç tepki vermemiş
benim eşime yanımda komşu kızı böyle diyecek ve eşimde kendisi için özel
tatlıdan afiyetle yiyecek
mümkün değil
eşinizin tavır koyması lazım
ne demek siz varken üstelik açıkça kur yapıyor eşinize.
Eşiniz terslesin, hatta gitmeyin evlerine olsun bitsin.

Back
X