- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
Zabıta veya belediyeye şikayette bulunun.selam
Benim de derdim komşu belası . Yan komşumuz (bahçelerimiz bitişik) bütün gün boyunca çöp topluyor toplamasında sıkıntı yok fakat çöpleri bizim bahçenin duvarına olan kısma koyuyor mutfak tarafına denk geliyor gün boyunca kokudan cam açamıyoruz. Üzerine 7 8 tavuk 2 tane horoz almış sürekli bizim bahçedeler. Arabayı gagalıyordu geçen gün uyardık yapmaz dedi tartışma çıkardı akşamına hayvanların kanatlarını dikti bahçede.
Tahrik ediyor yani. Kendileri de pirelenmiş zaten acaba diyorum tavuklardan olabilir mi ? Konuşuyoruz anlamıyor çöpler yüzünden fare, böcek, koku oluyor korkuyoruz kapı cam açmaya
biz bunu çekmek zorunda mıyız ? Şeytan diyor al bi fare ilacı serp sen de kurtul hayvanlarda kurtulsun ama o Hayvanların suçu ne .. vallaha bilmiyorum insanları cidden anlayamıyorum ben , kötü olmak gerekiyor sanırım.
Şeytan diyor al bi fare ilacı serp sen de kurtul hayvanlarda kurtulsun ama o Hayvanların suçu ne .. vallaha bilmiyorum insanları cidden anlayamıyorum ben , kötü olmak gerekiyor sanırım.
Canım zabıta falan ilgilenmiyor.O şeytana uymayın aman, sakın. Yazık, komşunuzun pisliğinin cezasını, hayvan canıyla niye ödesin?
Direkt belediyeye şikayette bulunun, çöp-pislik hususunda, zabıta birimi ilgilenir hemen, veterinerlik kısmına da şikayet edin ki o hayvancağızlar bi sağlık kontrolünden geçsinler.
Tavuklar gezer yani, en azından sonuç alana kadar, adam bahçesine tavuğunu kapatmıyorsa, siz arabanızın üzerini örtün.
Hiç uğraşmayın arayın polisi
Kanatlarını nasıl dikti ?O kısmı anlamadım :/
Canım zabıta falan ilgilenmiyor.
Direkt polisi arıyosun gelip ihtarı verince kuzuya dönüyorlar
Ay inanmıyorumBas bas bağırıyordu hayvanlar
kucağına almış elinde iğne iplik dikiyordu hayvana eziyet mi ediyordu dikiyor muydu orası da tartışılır gerçi işte bizim tarafa geçmesin diye yapmış söz de
Allahım ne diyorsunuz.Bunu görsem çıldırdırıp adamın üstüne atlardım ben. Uğraşmayın polise belediyeye haber verin.Bas bas bağırıyordu hayvanlar
kucağına almış elinde iğne iplik dikiyordu hayvana eziyet mi ediyordu dikiyor muydu orası da tartışılır gerçi işte bizim tarafa geçmesin diye yapmış söz de
Bas bas bağırıyordu hayvanlar
Yok artık!
Dikmek deyince, tavukların kanatlarını yukarı kaldırıp göstermek gibi anladım.
İğne-iplik ile kanat dikmek nedir ya?
Siz belediye veterineri ile de bir görüşün. Bi sağlık kontrolü çeksinler-ilgili yere yönlendirsinler; alırlar adamın elinden böyle devam ederse.
selam
Benim de derdim komşu belası . Yan komşumuz (bahçelerimiz bitişik) bütün gün boyunca çöp topluyor toplamasında sıkıntı yok fakat çöpleri bizim bahçenin duvarına olan kısma koyuyor mutfak tarafına denk geliyor gün boyunca kokudan cam açamıyoruz. Üzerine 7 8 tavuk 2 tane horoz almış sürekli bizim bahçedeler. Arabayı gagalıyordu geçen gün uyardık yapmaz dedi tartışma çıkardı akşamına hayvanların kanatlarını dikti bahçede.
Tahrik ediyor yani. Kendileri de pirelenmiş zaten acaba diyorum tavuklardan olabilir mi ? Konuşuyoruz anlamıyor çöpler yüzünden fare, böcek, koku oluyor korkuyoruz kapı cam açmaya
biz bunu çekmek zorunda mıyız ? Şeytan diyor al bi fare ilacı serp sen de kurtul hayvanlarda kurtulsun ama o Hayvanların suçu ne .. vallaha bilmiyorum insanları cidden anlayamıyorum ben , kötü olmak gerekiyor sanırım.
Uyarmaktan anlamıyorlarsa belediyeye bir şikayet halleder.selam
Çöpleri bilerek topluyor Yani normal ev çöpü değil bahsettigim şey :) diğer çöplerden topladıklarını çuvallara doldurup yığıyor o kısmaBüyük bi çöp kutusu alın ve daha ileriye bi yere koyun. 'Çöpler koku yapıyor mutfak var ya, zaten fare falan da geliyor geçen güün gördüm ama eve girmedi Allah'tan, kutu aldım bundan sonra oraya atalım' gibi bişeler deyin medenice. Belki yola gelirler.
Bi de fare ilacı dökünce farelere yazık mı oluyorHiç uğraşmayın arayın polisi
Kanatlarını nasıl dikti ?O kısmı anlamadım :/
Alıntıyı yanlış yaptınız sanırımBi de fare ilacı dökünce farelere yazık mı oluyor
Fare dediğin hasenat beraber yasanan canlılar değil ki. Ne kadar vicdanlısınız.
Konuya cevabım tasının
Alıntıyı yanlış yaptınız sanırım
Konu sahibi ben değilim :)[/QUOTE
Kanatlarını nasıl dikti ben de anlamadım da o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?