• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsu komsunun...

Konu bana "Akasya Sitesi" olayını hatırlattı niyeyse.

mCNvPHObxWylqoXZ-636102360705422347.jpg

Rezillik falan değil. Evini soyup soğana çevirip kaçsa nerde arayıp bulacaksın bir daha? Bize gelenler ortada bişey bulamayınca yumurta tuvalet kağıdı çalıyodu düşün. İstese zaten veririm ama zihniyetleri bu şekilde değil ne yazık ki.

http://www.gokyuzuhaberci.com/haber.php?id=19083

Evinizden bir şey çalınmasın diye kadınların pasaportuna el koymak normal mi sizce? "Onlar bizim eşyamızı almadan biz onlarınkini alalım" diyorsunuz yani... Güvenmediğiniz insanı evinize sokmazsınız, hiçbiri güvenilir değilse oturur temizliğinizi kendiniz yaparsınız.
Ben de yanımda çalışan insanların kimliklerine, kredi kartlarına el koyayım o zaman. Gece gelip bilgisayarları yazıcıyı falan götürürler maazallah.

ben de eksi suseriyim, aklimda cok yer etmisti konu zamaninda :KK70:

Sizin komşular da birer "Şahkezban Burjuvagil" adeta (sözlük yazarı isoldenin kulakları çınlasın onun tabiri eheh), Allah yardımcınız olsun. Elinizden geldiğince muhabbeti minimumda tutmaya gayret edin bari.

oturdugum sitede 2 komsum var. her ikisinin de yatili kadini var. biri x, digeri y olsun. x daha kidemli kadin calistirma konusunda. y'ye o ogretiyor nasil kadin calistirilir diye. bu derslerin en basinda da evdeki yatili kadini evin kapisindan baktirmamak var. baska evlerdeki hizmetlilerle iletisim kurmalari yasak.

neyse.

y bundan birkac gun evvel tatile gidecegini ve kadinini evde yalniz birakmak istemedigini, bende kalip kalamayacagini sordu. benim gunluk kadinim var. ben de kalabilir dedim? hatta bugun kendimce kadin icin bir iki ihtiyac aldim. kullanir diye.

bugun dedim ki eger anahtarini vereceksen yikanmak istediginde size gidebilir mi, kendimce gerekcelerimi soyledim. o da kadinin evden disari cikmamasini giderken banyomu temizleyip donecegini soyledi. ben de dedim ki o zaman yanimda spora gotureyim, orada yikanir. evimde istemiyorum yikanmasini.

neyse y, hemen x'i aramis ve sormus ne yapabilirim diye herhalde ki bana msj atti, tam turkce karsiligi soyle:

- dinle, ben x ile konustum. biz burada yokken kadinim onda kalabilecek. tesekkur ederim ama daha fazla ihtiyac yok.

kendimi gerizekali gibi hissettim. ben komsumun kadinini zaten calistirmayacaktim evimde, kendi sartimi surtumu bilmeyen insana niye is yaptirayim. ben bir jest yapmisim, karsiligi bu mu olmali? ben senin kurallarina saygi duyuyorum da sen evin hanimi olarak bana duyamadin mi?

ya da ben mi cok alinganim?
Ben en çok banyo yapmasina izin vermemenizile takıldim eve kabul ediyorsunuz ama banyo yasak yiyecek mi banyonuzu..

İş yaptiracaksiniz diye degil evinizde yıkanmaması gerektigini soylediginiz icin gormussunuz tepkiyi.
Biri kapidan disari baktirmaz biri cok kiymetli banyosunda yikanmasina izin vermez. Sahi bunun nasil bir aciklamasi olabilir?
Allah sizi sizin gibi insanlarin eline düşürsün ne diyim.
Gece gece sinirlerim bozuldu yine, insani insandan ustun yapan harbiden para mi ya, bu nasil bir duzen boyle

Sizin komşular da birer "Şahkezban Burjuvagil" adeta (sözlük yazarı isoldenin kulakları çınlasın onun tabiri eheh), Allah yardımcınız olsun. Elinizden geldiğince muhabbeti minimumda tutmaya gayret edin bari.
o kim kuzummm

Herhangi birisi değil, isolde isimli bir sözlük yazarından alıntı yaptım Akasya Sitesi olayı için.

"hımmm ne yani, bakıcı bizimle mi yemek yiyecek?"

şahkezban burjuvagil / beylikdüzü'nde bir toplu konut (120 metrekare)/ 2013

diye yazmıştı. Durum da bana Akasya Sitesi'ni anımsattığı için öyle yazdım.

Evinizden bir şey çalınmasın diye kadınların pasaportuna el koymak normal mi sizce? "Onlar bizim eşyamızı almadan biz onlarınkini alalım" diyorsunuz yani... Güvenmediğiniz insanı evinize sokmazsınız, hiçbiri güvenilir değilse oturur temizliğinizi kendiniz yaparsınız.
Ben de yanımda çalışan insanların kimliklerine, kredi kartlarına el koyayım o zaman. Gece gelip bilgisayarları yazıcıyı falan götürürler maazallah.

ben komsum ne amacla evinde birakmiyor bilemem, sadece bir insana yardimci olmaya calistim. o yardimci benim evim disinda gidecegi diger evlerde de bu muameleyi gorecekti. en azindan benim tek sorunum banyo uzerineydi. kendisi benim evimde 2 hafta oturur, dinlenirdi.

ahahahahaha, zannediyorum o benimle bir daha muhattap olmaz.

Ben en çok banyo yapmasina izin vermemenizile takıldim eve kabul ediyorsunuz ama banyo yasak yiyecek mi banyonuzu..

tuvalet ve banyo konusunda hassasim. yemekle alakasi yok.

Back
X