Komşu oğlu sorunsalı .....

Hic oyle bisey yokmus gibi davran, aklindan da silip at bunlari. Dusunme hic. Niyetleri varsa soylerler, sonra dusunursun. Okurken fenalik geldi bana, bu kadar kasma. Kendine zehir etme hayati

niye bu kadar stres oldun ki,bu yazdıklarının iki sebebi olabilir,seni ya gelin adayı olarak görüyorlardır yada yeni taşındığınız ve komşu olduğunuz için sizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorlardır,iki seçenekte çok masumane.

talipler talip baskı oluyordur üstünde ya, zor durum senin açından hep gözetliyolar falan

Hepsini okumadım bile,çünkü ne olduğunu anlamam için yarısına kadar okumama yetti.Kesinlikle oğlan için seni çok beğenmişler.Bütün ailede istemiş hepsi beğenmiş.Sonuç olarak bu yüzdende canciğer olma peşindeler.İlgilerinin sebepleride bu.Bu kaaaaa basit.

Bence zamana birakmak lazim.
Ama neden olmasin, olabilir.

Hic onceden oldumu boyle durumlar, baya heycan basmis :).

Ama tavsiyem: komsunuzun jestlerini degilde komsu oglunun davranislarini ksisel olarak dusunup ilerlemen lazim.
Yok komsu sarma vermis yok seni cagirmis seni cok sevmis, sen soncta komsularla degil ogullariyla evleniceksin nasip kismetse.

Yani oglanla gidisatinizi dusununce neler olmus? 2 kere caddede gormussun oglani.

Kötü insanlar değillerse beğenmeleri hoş bir şey. İnsanın gururu okşanır. Kimse oğluna kötü birini beğenmez. Beğendilerse ve o gözle bakıyorlarsa hayırlısı. O gözle bakmıyorlarsa babana yeni arkadaş geldi, sen de bol bol sarma yiyeceksin. O da iyi.

Her iki ihtimalde de sen bu kadar kasma. Daha beter elin ayağına dolaşır, karakterine uymayan salaklıklar yaparsın. Bence sen seni beğenmiş olmaları ihtimalini o kadar sevdin ki bize onaylatmaya çalışıyorsun. Derin bir nefes al.

Neden ben? 24 daireden neden biz? Neden babam? Neden kuzenlerim değil de ben?
Memnun musunuz rahatsız mısınız durumdan?
Oğlanın annesi balkondan sarkıp baktı. Oğlanın babası göz ucuyla baktı. Oğlan hep bakıyor zaten ama ben oğlanı göremedim henüz.
Bence bu kadar telaş yapmayın. Kendi kendinize gelin güvey olmayın bırakın akışına.
Bu kadar sorgulamayın bunlar normal şeyler olağanüstü değil.
Hakkınızda hayırlısı.

Yazıyı okuyacam diye kör oldum ama azmettim okudum. Ben sanki inşallah böyle bir niyetleri vardır telaşı hissettim. Sanki yanlış anlamış olmayı istemiyor gibisiniz. Ayrıca insanlar site hayatı yüzünden o kadar yabancılaştı ki birbirine birilerinden ilgi görünce sevinip karşılıksız bırakmıyorlar. Belki onların size bu kadar samimi davranma sebepleri de budur.

Bi şey sorucam ben... Hani bi konu açmışsın ya 2014 te, askere gidecek bi komşu oğlundan hoşlanıyormuşsun, nasıl ilgisini çekerim diye sormuşsun. O çocuk bu konundaki komşu oğlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…