• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu oğlu sorunsalı .....

Hiç birşey kesin net değilken bu kadar heycan yapma.sonra çok pis acı çekersin benden demesî....

En başlarda anam dedim bu komşu oğlu dede çıkacak herhalde :KK70:

Ama çok anlam yükleme belli ki ailecek frekanslariniz tutmuştur. ...babam da deli gibi seviyor diyosun o da mı komşu oğluna talip Yooo adamın amacı komşu sevgisi...
yani karşı tarafta da durum bu...
Dumur olursun sonra çok düşünme. ...

Konu sahibi yanlis anlama ama yazdiklarin google translate kullanmis gibi duruyor, cok garip cümleler var. Gerci benim turkcem de super degil ne yazikki.

Hakkinda hayirlisi olsun. Diger arkadaslara katiliyorum kasma bu kadar, biraz rahat ol olaylari akisina birak. Insallah senin icin hayirlisi neyse o olsun

En başlarda anam dedim bu komşu oğlu dede çıkacak herhalde :KK70:

Ama çok anlam yükleme belli ki ailecek frekanslariniz tutmuştur. ...babam da deli gibi seviyor diyosun o da mı komşu oğluna talip Yooo adamın amacı komşu sevgisi...
yani karşı tarafta da durum bu...
Dumur olursun sonra çok düşünme. ...
Ahahahaa aynen ben de komsu oglu dede cikacak sandim

Doğal davran ya öyle bi anlatmışsınız ki güldüm açıkçası , o taraftan adım atılmadıkça düşünmemeye çalış .Yoksa aşağıdaki görüntünün benzeri oluyor :KK48::KK48::KK48:
B3OUw3GCcAAc8WG.jpg

Back
X