- 15 Haziran 2020
- 9
- 4
- 1
- 45
- Konu Sahibi Neslihappy
Merhaba hanimlar umarim konuyu dogru yere acmisimdir cok acil yardiminiza ihtiyacim var benim bir ust komsum var Allah düsmanimin basina vermesin koca koca halilarini camlarima vura vura silkeliyor gecen gun yonetici gormus kocasi bir camdan buda diger camdan koskoca 3 metrelik haliyi cirpmislar ya saka gibi ben evde yoktum.Calisiyorum sabah cikip evden aksam geliyorum hava alsin azcik diye cam acayim diyorum camlari acmamla iceri pislik dolmasi bir oluyor sofra bezlerini silkelemis ekmek kirintisi zeytin cekirdegi ne yemisse penceremin onune dokmus cami acinca hop iceri doldu hepsi kafayi yiyecektim 5 yildir devam ediyor bu eskiden takmiyordum ama artik illahlah ettim yoneticiye soyluyorum biz karismayiz polise git diyor polise gidiyorum zabitaya git diyor zabitayi aradim polis bakar o ise diyor herkes topu birbirine atiyor gecen de cocugunun kakali bezini balkonumda buldum bir akil verin gozunuzu seveyim yoksa sinir hastasi olucam esime soylemiyorum basini belaya girer kocasinin bir yerlerde tanidiklari varmis git nereye sikayet edersen et diyor tum apartmana meydan okuyor kimsede bize dokunmayan yilan bin yasasin diyor sahitlik bile yapicak kimsem yok napicam ben