Sokağın tapusu sizde değilse boş bulduğu heryere koyarKomşum arabası nı sürekli bizim kapının önüne çeken komşuyla kavga ettim ve sürekli dedikodu yapıyo ve camdan bakıp sanki beni yiyecek gibi bakıyolar, diğer komşularımda yaramaz tek başıma kaldım, bütün gün dedikodu, cam güzel leri, herşeyi merak etim insan takip ediyorlar, Ben böle biri değilim ve onlar la komşuluk yapamıyorum, ve sanki sokak kedisi nin gibi araba larını bizim kapının önüne çekiyor lar bişi deyince çirkef biz oluyoruz
kapınızın önünün tapusu size mi ait?şahsi otoparkınız değilse isteyen istediği yere park eder.çirkef derler tabi bu durumda daKomşum arabası nı sürekli bizim kapının önüne çeken komşuyla kavga ettim ve sürekli dedikodu yapıyo ve camdan bakıp sanki beni yiyecek gibi bakıyolar, diğer komşularımda yaramaz tek başıma kaldım, bütün gün dedikodu, cam güzel leri, herşeyi merak etim insan takip ediyorlar, Ben böle biri değilim ve onlar la komşuluk yapamıyorum, ve sanki sokak kedisi nin gibi araba larını bizim kapının önüne çekiyor lar bişi deyince çirkef biz oluyoruz
Benim yazdıklarınızdan anladığım şu. Sizin sokağınız dar bir sokak. Bu sebeple tek tarafa park yapılıyor ve bu tarafta sizin taraf oluyor. Sizin garajınızın önüde kapanıyor. Kimse garaj önüne araç park edemez. Sizin aracınızın çıkışını engeller. Ancak burada yazdıklarınızda bir anlam karışıklığı olmuş gibi. Siz garaj önü yazmışsınız ama şikayetiniz başka türlü. Eğer kastettiğiniz balkon, pencere, kapı önü gibi bir yerse burada komşularınıza ancak evinizin önünü kapatmamaları için ricada bulunabilirsiniz. Sokak evinizin çok dibindeyse onlarında biraz daha anlayışlı olması gerekir. Kimse evinin dibinde araba istemez. Ancak her insana da engel olamazsınız. Her türlü insan var. Anlayışlısı, anlayışsızı... Biri koymazsa diğeri tak diye gelir park eder. Komşularınız yapmazsa o lokasyonda araba park etmek için yer arayan biri gelir park eder. Sizin evinizin negatif tarafı anladığım kadarıyla bu. Bu durumu kontrol edemiyorsanız kabul etmek bazen tek çözüm yolu olarak kalabilir.Çok hoş ama empati yapılmıyor genel de bizim sokakta dar ve genel de dar sokaklar da bi tarafta park yapılıyo karşı tarafta kimlerin evinin önü değil bizimtaraftaki evkerin önü kapanıyo, Ben karşı taraf ta olsam kesin likle başkasının kapısının önüne park yapmam, bizim Burda boş araziler vR adam yakın olsun iki adım yürümeyim arabama zarar gelmesin diye bize zarar veriyor ve kapattılar benim garajımın önü ben Ce sizde pozitif dşününkü eşiniz de başkasının kapısını kapatmış olacakkl o kadar karışmışlad çünkü bu devirde ztn kimse kimseyi kolay kolay suçlayamaz
Kendinizi düzgün ifade edemiyorsunuz. Size bir de tercüman lazım. Anladığım kadarıyla evinizin bulunduğu sokak dar ve park sorunu oluyor. Garajınızın önüne park ediyorlarsa haklısınız, diğer türlü haksız.Çok hoş ama empati yapılmıyor genel de bizim sokakta dar ve genel de dar sokaklar da bi tarafta park yapılıyo karşı tarafta kimlerin evinin önü değil bizimtaraftaki evkerin önü kapanıyo, Ben karşı taraf ta olsam kesin likle başkasının kapısının önüne park yapmam, bizim Burda boş araziler vR adam yakın olsun iki adım yürümeyim arabama zarar gelmesin diye bize zarar veriyor ve kapattılar benim garajımın önü ben Ce sizde pozitif dşününkü eşiniz de başkasının kapısını kapatmış olacakkl o kadar karışmışlad çünkü bu devirde ztn kimse kimseyi kolay kolay suçlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?