Komşu sorunu ,arabasını sürekli bizim kapının önüne çeken komşuyla kavga ettim ve sürekli dedikodu yapıyo ve camdan bakıp sanki beni yiyecek gibi bakı

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Komşum arabası nı sürekli bizim kapının önüne çeken komşuyla kavga ettim ve sürekli dedikodu yapıyo ve camdan bakıp sanki beni yiyecek gibi bakıyolar, diğer komşularımda yaramaz tek başıma kaldım, bütün gün dedikodu, cam güzel leri, herşeyi merak etim insan takip ediyorlar, Ben böle biri değilim ve onlar la komşuluk yapamıyorum, ve sanki sokak kedisi nin gibi araba larını bizim kapının önüne çekiyor lar bişi deyince çirkef biz oluyoruz

Yanlız konunun başlığı konudan uzun
Ee ne yapalım kuzum vala kelin ilacı misali olur sana şimdi bir öneride bulunsam

Konunun hepsini başlığa yazsaydınız keşke, zahmet olmuş tekrar konuya yazmak. Bir de dönüp okusanız ne yazdım ben acaba, okuyan ne anlar diye. Çok şey istedim farkındayım ama...

Kapınızın önü kendi bahçeniz değilse sokaktır ve insanlar arabalarını sokağın her yerine ,eğer belirtilmiş bir yasak yoksa, park edebilirler.

Benım karsı komsum aynısı idi.
Evin kapısına çöpte koyardı. Kocasi da arabayı bahce gırısıne park ederdi kimse giremezdi ıcerı.
Bıgun onun koyduğu yere bıraktım arabayı ve kapımı calana kadar bunlar heryere ya yurudum ya minibüsle gıttım arabayı orda bıraktım ozetle.
Dort gun durdu, dorduncu gun kapıma gelmeye cesaret edemeyip telefon ettiler.

Araba dort gundur orda ıcerı giremiyoruz dogru mu yaptıgın dediler bana :)))))
Ne bıleyım siz hep yapıyorsunuz ya bir bildiginız vardır diye dusunup bende oraya bıraktım sızı ornek alarak, dogru degıl mı yaptıgım? Dedım.

O gun bu gundur ınsan gıbı park etmeyi ogrendınler, sayelerinde herkes arabasını ıcerı sokup yerine park edebiliyor.

Anladıkları dilden konusun.
Rica minnetle olmaz o is.

Not, park ettıgı yer sokaksa ona karısamazsınız.

Sokağın tapusu sizde değilse boş bulduğu heryere koyar
Adam seni şikayet etse sen suçlusun bildiğim kadarıyla bu yaptığın suç

kapınızın önünün tapusu size mi ait?şahsi otoparkınız değilse isteyen istediği yere park eder.çirkef derler tabi bu durumda da

Ben İzmir'de yasiyorum ve buraya ilk geldiginizde Güzelyalı'dan ev kiralamistik.Guzelyali'yi bilen bilir sokaklar daraciktir binalarin giris katlarinda oturan guzel insanlari vardir.Hepsi balkonlarindadir.Neyse.Ben oturdugum binanin en ust katindaydim.Esim de aracimizi her gün bir baska binanin önüne parkediyordu.O binadakileri tanimama imkan bile yoktu yani.Gel zaman git zaman esim parkederken o giris kattakiler esime,saga yanas sola yanas biraz geri gel hah simdi tamam oldu diyerek kaf atmaya baslamislar.Esimde onlari sevmis konusmus.Memlekete gidip dondugumuzde nerdeydiniz epeydir yoktunuz diye sohbet etmeleri ,diger bitisik binadakilerin takilmalari ayak ustu sohbetlerimiz vs guzel bir ortam olusmustu...Ben o guzel insanlari hic unutamadim mesela.Simdi siz yazinca aklima geldi yazayim dedim..Yani sizin evin onune parketmelerine zaten karismaya hakkiniz yok ama biraz pozitif bakabilirsiniz diye yazayim dedim

Çok hoş ama empati yapılmıyor genel de bizim sokakta dar ve genel de dar sokaklar da bi tarafta park yapılıyo karşı tarafta kimlerin evinin önü değil bizimtaraftaki evkerin önü kapanıyo, Ben karşı taraf ta olsam kesin likle başkasının kapısının önüne park yapmam, bizim Burda boş araziler vR adam yakın olsun iki adım yürümeyim arabama zarar gelmesin diye bize zarar veriyor ve kapattılar benim garajımın önü ben Ce sizde pozitif dşününkü eşiniz de başkasının kapısını kapatmış olacakkl o kadar karışmışlad çünkü bu devirde ztn kimse kimseyi kolay kolay suçlayamaz

Benim yazdıklarınızdan anladığım şu. Sizin sokağınız dar bir sokak. Bu sebeple tek tarafa park yapılıyor ve bu tarafta sizin taraf oluyor. Sizin garajınızın önüde kapanıyor. Kimse garaj önüne araç park edemez. Sizin aracınızın çıkışını engeller. Ancak burada yazdıklarınızda bir anlam karışıklığı olmuş gibi. Siz garaj önü yazmışsınız ama şikayetiniz başka türlü. Eğer kastettiğiniz balkon, pencere, kapı önü gibi bir yerse burada komşularınıza ancak evinizin önünü kapatmamaları için ricada bulunabilirsiniz. Sokak evinizin çok dibindeyse onlarında biraz daha anlayışlı olması gerekir. Kimse evinin dibinde araba istemez. Ancak her insana da engel olamazsınız. Her türlü insan var. Anlayışlısı, anlayışsızı... Biri koymazsa diğeri tak diye gelir park eder. Komşularınız yapmazsa o lokasyonda araba park etmek için yer arayan biri gelir park eder. Sizin evinizin negatif tarafı anladığım kadarıyla bu. Bu durumu kontrol edemiyorsanız kabul etmek bazen tek çözüm yolu olarak kalabilir.

şahsi otoparkınız değilse parkederler tabi ki.
bizim sokak çok kalabalık, bazen daha geç gelenler apartman kapılarını kapatacak şekilde bile bırakabiliyor. genelde herkes hangisi kimin arabası bildiği için acil durumda kimi arayacağımızı biliyoruz, kimse de dert etmiyor.

sürekli camdan bakıp dedikodu yapan insanlarla aynı yerde oturmak güzel değil ama beğenmiyorsanız semtinizi değiştirip daha elit bir yere gidebilirsiniz. 100 kişiyi değiştiremeyeceğinize göre evinizi değiştirmek daha kolay.

size yiyecek gibi baktıklarını nasıl anlıyorsunuz ? kaç numaralı bakış o mesela ?

Kendinizi düzgün ifade edemiyorsunuz. Size bir de tercüman lazım. Anladığım kadarıyla evinizin bulunduğu sokak dar ve park sorunu oluyor. Garajınızın önüne park ediyorlarsa haklısınız, diğer türlü haksız.

Bazi dairelerin pencereleri kaldirimla-yerle bir oluyor, daireniz oylemi, o yuzden mi rahatsiz oluyorsunuz karanlik oluyor vs diye? Eger değilse, sokak sizin değil istedikleri yere parkederler.
Dedikodu her yerde var, bizim apartmanı anlatsam agzin acik dinlersiniz. Cok rahatsiz oluyorsaniz kalabalik bir siteye tasinip kimseyle gorusmeden rahatca yasayabilirsiniz hem oroparkida olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…