Komsu sorunu;(

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba herkese 5 aydır baska apartmana tasındık sorun su ki komsulardn hiç rahat yüzü yok uyku uyuyamıyoruz TV izliyemioruz.üst komsu tanımıyorum ama adamın sesi gün boyu vıdı vıdı bagrıs cagrıs sekilde devamlı bagıran kavga eden bir adam.o bitiyo aksam susuyo gece tam bu saatlerde yan komsunun cocugu gece 12 de baskıyı aglamaya 3,e 4 e kdar cocugun odasıda bizim yatak odasının dibi yan duvar.tamam bizimde cocugmz var elbet aglar cocuk ama biz uyuyamıyoruz kendi cocugumu sabaha kadar dinlemiyorm yan komsunun cocugunun dinliyorum sanki evin içinde cocuk.ne diyecegmide bilemiyorm cocuk bu susturamıoruz dese er benm sucum ne ben uyku uyuyamıorm gün boyu bagrıs cagrıs gece de cocuk aglaması yıldım valla komsulardan ne desem nasıl uyarsam bilemiyorm tnımıyorumda

valla annem ben sizi hiç ağlatmadım der bebekliğimizde ağlarsa da alır hemen salona gidermiş.

artık insanlar komşu falan umursamıyorlar. üst komşunuzu yöneticiye şikayet edin yan komşunuza da güzellikle rica edin bebek küçükken başka odada yatsınlar madem.

Valla bende cocugumu yatak odasinda aglatmamaya dikkat ediyorum alt ust yan yore heryer yaTk odasi.saygisizliga gerek yok ama insanlar dusuncesiz.Sikintili komsu cok buyuk problem.Kolayliklar dilerim

Kavga oldugu zaman arayin polisi hemen geliyorlar

Yöneticiye söylemek mantıklı cünkü insanlar densiz kapısına cıksan sanane benm evim diyebiliyor bazıları henüz apartmanda yeniyizde tanısam belki direk giderim degişik bi topluluk kafilesine denk geldm bu apartmanda

Şikayet etmeniz bşr şeye yaramayacak ne yazık ki, ses yalıtımı apartmanın kötü demek ki. Eğer imkanınız varsa, dayanın ve sonra başka bir eve geçin. Ses yalıtımı odalara yaptırabilirsiniz, en azından sesi azaltır ama haricinde adamları uyarsan veya şikayet etsen de bir şey değişmeyecek.

Valla bende cocugumu yatak odasinda aglatmamaya dikkat ediyorum alt ust yan yore heryer yaTk odasi.saygisizliga gerek yok ama insanlar dusuncesiz.Sikintili komsu cok buyuk problem.Kolayliklar dilerim
Bende dikkat ederdim bizimkiler bebekken hatta yan komsumuza sorardm ses geliyomu rahatsz oluyomusunuz diye ona göre baska odaya alacaktım cocugu

Apartmanda yeni aslında nasıl bu kadar ses gelio anlamıyorm.ilk etapta uyarı yapıcam öyle yada böyle yoksda baska çare şart yani çözüm bulmam lazm

Adamın gün içinde evinde nasıl konuştuğuna karışamazsınız ki. Gece gürültü yapmıyorsa şikayet etmek anlamsız.

Bebek sesi için de pek çözüm yok sanırım. En fazla başka odaya alması rica edilebilir ama o da ev içindeki durum müsait değilse biraz zor.

Sorun komşularınızda değil binanızda muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…