Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum anneme ama dinlemez ki kıramıyorum ya net söylerim ya da yalan bahane başvuramam. Baştan olsa derdim ama sonradan zor oluyor arada çocukta olunca pandemi konusunda ben de öyle düşünüyorum yapıyordumda.komsulara gıt yapmak nedır bılmıyorum
kımseyle gelmelı gıtmelı gorusmuyorum yanı komsuculuk oynamıyorum kafama gore ınsanlarla telefonda goruntulu gorusuyorum 1 sene oldu aılemle yuz yuze gorusmeyelı ustelık aramızda aracla 10 dk lık yol var ama corona sebebıyle dıkkat edıyorum .pandemıden once de sadece sevdıklerımle ve anlastıgım kısılerle yuz yuze gorusurdum
kac yasında ınsanlarız aılemız de olsa kımınle gorusecegımı ben bılırım dıyebılırız annem soyle dıyor boyle dıyor komsum soyle dıyor boyle dıyor laflarını o yuzden anlayamıyorum 17 yasındayken bu buhranlara duserdım ergenlık ıste herkes benı yonetmeye calısıyor sanırdım her lafa takılırdım ama buyuyunce anladım kı ınsanlar kendı sınırlarını cızebılırmıs gorusmek ıstemıyorsanız gorusmezsınız bu kadar basıt yanı
Bir an bu yorumu ben yazdım sandım.Komşuluk pişmanliktir net!hele bide dusuncesizse yandiniz.zamaninda bende bi hataya dustum komsu edindim kadin resmen beni kullaniyordu.yedi yirmi dort cocuklarini habersiz gonderir kendiside bos seyler icin gezer tozardi.neyseki ayagini kestim küstu ama umrumda degil.
bana sacma gelıyor annemı kıramıyorum benı dınlemez dusuncesınızDiyorum anneme ama dinlemez ki kıramıyorum ya net söylerim ya da yalan bahane başvuramam. Baştan olsa derdim ama sonradan zor oluyor arada çocukta olunca pandemi konusunda ben de öyle düşünüyorum yapıyordumda.
sevmiyorum komşuculuğu açıkçası kendi annem ile bile pandemi döneminden önce mümkün olduğunca dışarıda görüşüyordum ee zaten iş ev vs derken dört duvar arasında oluyor insanBu süreçte komşularınızla çok git yapıyor musunuz. Hamileyim zorlandığım zamanlar oluyor haliyle. Yeni taşınmıştık sürekli uyarsamda annem herkesle kaynaşıp gitti çocuklar gidip geliyordu. Bi süre sonra tabaklarını götürüp hem oynasınlar yaşıt çocuklarımız dedim. Ama her gün başimi alamiyordum şimdi annem geldi yanıma tekrar yine aynı devam ediyor bu durum hayır demek yapimda yok maalesef. İyi evet ama kendini övmeler akıl verme sonra başka komşuya gidelim deme ben komşuculuk pek sevmem gerek olmadı yıllardır çalışıyorum normalde çünkü e bir de pandemi. ama ben mi abest düşünüyorum pat telefon açmadıysam direk gönderiyor yada başka komşuların sizin hakkınızda şikayetini duyuyorsunuz. Çok ses yapanlar var bizi şikayet ediyorlarmış whatsap grubuna aslında bizim için yazmışlar haberdar olmuş oldum. ben pratiğim şöyle yaparim habersiz gelgit severim demeler ama ben sevmiyorum işte. Dinlenmek istiyorum zaten çocukla yemek derdi vakit bulunca uzanamadım bile. bi de bebeğim olunca aklıma geliyor nasıl olacak diye neyle uğraşacaksın yemeği koşturması kendine bile bakamayacaksın ev ne halde belki bu seferde ağlama duyuyoruz mu diyecekler kızıma zaten sürekli yapma etme dikkat ediyorum. annemde kızıyorum istemsizce. sonra da işe başlicam eninde sonunda vaktim olmayacak .
Anneniz bi yakınını koronadan kaybetmemiş ya da çevresinde biri çok ağır hasta olmamış galiba. Daha yıllarca yaşayacağını düşündüğünüz birinin gribal ,virütik bir hastalık yüzünden kaybetmek çok zor inanın. Bunu lütfen annenize anlatın. 5 ay oldu dayımın kaybedeli, hepimiz henüz o kadar şıktayız ki kuyunun dinindeymiş gibi acısı. Çünkü hiç ummadığınız bir şey. Sonra babam korona oldu ve çok ağır atlattı ,tansiyon hastalığı yokken koronadan sonra miras kaldı kronik tansiyon. Ciddiye almasını söyleyin annenize. Komşuculuğun zamanı değil.Bu süreçte komşularınızla çok git yapıyor musunuz. Hamileyim zorlandığım zamanlar oluyor haliyle. Yeni taşınmıştık sürekli uyarsamda annem herkesle kaynaşıp gitti çocuklar gidip geliyordu. Bi süre sonra tabaklarını götürüp hem oynasınlar yaşıt çocuklarımız dedim. Ama her gün başimi alamiyordum şimdi annem geldi yanıma tekrar yine aynı devam ediyor bu durum hayır demek yapimda yok maalesef. İyi evet ama kendini övmeler akıl verme sonra başka komşuya gidelim deme ben komşuculuk pek sevmem gerek olmadı yıllardır çalışıyorum normalde çünkü e bir de pandemi. ama ben mi abest düşünüyorum pat telefon açmadıysam direk gönderiyor yada başka komşuların sizin hakkınızda şikayetini duyuyorsunuz. Çok ses yapanlar var bizi şikayet ediyorlarmış whatsap grubuna aslında bizim için yazmışlar haberdar olmuş oldum. ben pratiğim şöyle yaparim habersiz gelgit severim demeler ama ben sevmiyorum işte. Dinlenmek istiyorum zaten çocukla yemek derdi vakit bulunca uzanamadım bile. bi de bebeğim olunca aklıma geliyor nasıl olacak diye neyle uğraşacaksın yemeği koşturması kendine bile bakamayacaksın ev ne halde belki bu seferde ağlama duyuyoruz mu diyecekler kızıma zaten sürekli yapma etme dikkat ediyorum. annemde kızıyorum istemsizce. sonra da işe başlicam eninde sonunda vaktim olmayacak .
Ben sağlık çalışanıyım izine ayrıldım çok iyi biliyorum annemde benden dolayı içinde aslında ama illa onun kendi bildiğidir insanlarda bu durumun farkında değil dediğiniz gibi net olmak lazım. Şöyle böyle demesinler kırmayı sevmiyorum diye. Ama her güne taşınacağını hiç tahmin etmemiştim. Teşekkür ederim.Anneniz bi yakınını koronadan kaybetmemiş ya da çevresinde biri çok ağır hasta olmamış galiba. Daha yıllarca yaşayacağını düşündüğünüz birinin gribal ,virütik bir hastalık yüzünden kaybetmek çok zor inanın. Bunu lütfen annenize anlatın. 5 ay oldu dayımın kaybedeli, hepimiz henüz o kadar şıktayız ki kuyunun dinindeymiş gibi acısı. Çünkü hiç ummadığınız bir şey. Sonra babam korona oldu ve çok ağır atlattı ,tansiyon hastalığı yokken koronadan sonra miras kaldı kronik tansiyon. Ciddiye almasını söyleyin annenize. Komşuculuğun zamanı değil.
Bazı insanlarda bunun önünü alamazsınız maalesef. Mesafeyi siz koyacaksınız.Ben sağlık çalışanıyım izine ayrıldım çok iyi biliyorum annemde benden dolayı içinde aslında ama illa onun kendi bildiğidir insanlarda bu durumun farkında değil dediğiniz gibi net olmak lazım. Şöyle böyle demesinler kırmayı sevmiyorum diye. Ama her güne taşınacağını hiç tahmin etmemiştim. Teşekkür ederim.
Ben sevmiyorum komşum çağırıyor ben ev hanimiyim ve evde olmayı seviyorum .insan gorsem nolur gormesem nolur modundayim önemsemiyorum.Bu süreçte komşularınızla çok git yapıyor musunuz. Hamileyim zorlandığım zamanlar oluyor haliyle. Yeni taşınmıştık sürekli uyarsamda annem herkesle kaynaşıp gitti çocuklar gidip geliyordu. Bi süre sonra tabaklarını götürüp hem oynasınlar yaşıt çocuklarımız dedim. Ama her gün başimi alamiyordum şimdi annem geldi yanıma tekrar yine aynı devam ediyor bu durum hayır demek yapimda yok maalesef. İyi evet ama kendini övmeler akıl verme sonra başka komşuya gidelim deme ben komşuculuk pek sevmem gerek olmadı yıllardır çalışıyorum normalde çünkü e bir de pandemi. ama ben mi abest düşünüyorum pat telefon açmadıysam direk gönderiyor yada başka komşuların sizin hakkınızda şikayetini duyuyorsunuz. Çok ses yapanlar var bizi şikayet ediyorlarmış whatsap grubuna aslında bizim için yazmışlar haberdar olmuş oldum. ben pratiğim şöyle yaparim habersiz gelgit severim demeler ama ben sevmiyorum işte. Dinlenmek istiyorum zaten çocukla yemek derdi vakit bulunca uzanamadım bile. bi de bebeğim olunca aklıma geliyor nasıl olacak diye neyle uğraşacaksın yemeği koşturması kendine bile bakamayacaksın ev ne halde belki bu seferde ağlama duyuyoruz mu diyecekler kızıma zaten sürekli yapma etme dikkat ediyorum. annemde kızıyorum istemsizce. sonra da işe başlicam eninde sonunda vaktim olmayacak .
Bazı insanların yaşam tarzı bu kendilerine yetemeyip bi arayışta oluyorlar sanırım arkadaş çevre gibi hayat zaten yeterince zor şu dönem.Ben sevmiyorum komşum çağırıyor ben ev hanimiyim ve evde olmayı seviyorum .insan gorsem nolur gormesem nolur modundayim önemsemiyorum.
Kendisi unide hoca
Diğeri pilot
Habire cagriyorlar
Bahane bula bula iki ayı atlattim üçüncü aya giriyorum.
Bakalım en son dün çağırdı .yine inandırıcı bahaneler dizeledim.
Sürekli misafirleri var onların vesurekli bana da vakitleri var nasıl oluyor anlamıyorum hem çalış hem sürekli misafir hem sürekli ben .
Oggg gelir insana bi
Surekli pat diye eve dalardı.ozel hayat diye bisey kalmamisti her an gelecek korkusuyla surekli evi temizle duzenli ol cok yoruldum.bide arkadan dedikodu yapan biriydi sunun evi temiz sunun pis.neyse kurtuldum allahtanBir an bu yorumu ben yazdım sandım.
Demek ki çoğu insanın başına ayni seyler gelebiliyormus.
Komşulugun ilk şartı
" Anlayış ve empati "
Bu duygulardan yoksun olanlar varsın olmasın komşum.
Evet normalde alışık değilim yakın olmadıkça haber verilmeli evişi çocuk eşim yardım ediyo bi de.Surekli pat diye eve dalardı.ozel hayat diye bisey kalmamisti her an gelecek korkusuyla surekli evi temizle duzenli ol cok yoruldum.bide arkadan dedikodu yapan biriydi sunun evi temiz sunun pis.neyse kurtuldum allahtan