Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazdgni anlaymadimHerkese nankör olduğun söyle iyilik bilmediği söyle
. Baska bi sehire gidicez meslek sebebiyle.terslnmekten cekiniyorum diger komsulrada gidip bisey demyrum iki cocuk annesiyim agrima gidiyor bu durum.ustelik esimde laf vuruyo bu sebepten sirf bu yuzden kendmi kanitlamk mecburiyetnde hissedyrm ne yapsam bilemedim.sus muhatap olma dyrm kendme bi yandanda cok skinti cektim bi bedeli olmli dyrm bna yasattgininEğer uzak bir yere taşınmıyorsanız şimdi konuşma. Git ve 1-2 ay uzak kal. Sonra dönüp yüzleş eğer yüzleşmek istiyorsan.
Ben olsam öyle yapardım.
eger taritisma ya da konusma sirasinda sinirlenip celallenmeyen sakin kalan ve cevap vermesini bilen bir yapiniz varsa gideceginize en yakin bir zamanda o yuzunuze bakmayan komuslarinizi davet edin. Icinizdekileri cok sakin bir sekilde dile getirin. Belki utanirlar yaptiklarindan1 yil once sonradan tanistgim bi komsumu anlatmak istiyorum.hem yasitim hemde benzer seyler yasadigmz icin kendsne guvenm saygim herzamn vardi ta ki beni kullandigini anlayana kadar.cocuguna ilac icirmek icin ble bni cagriydu düsünün. Herzamn yardimci oldum parti verdi 2 aylik hamileydim düsük riskime ragmen hali silmekten tut da herseyini % 80 bn yaptim hakkimi helal etmiyorum cünkü arkamdan cok geliyo esimle ilgilenemyrm filan dems aramzda konustuklarimizi benm özelimi komsulara anlatmis soruyorum simdi bn bu insana ne yaptim? Üzüldgum diger komsularin gelipte bna neden boyle dye sormamasi bna düsman kesilmesi beni yargilamlri.onun söyldklerinden sonra ne gittim hesap sordum ne de baska birine hayirdir ananizi babanizimi öldürdüm ne bu tavir dedim.3 ay sonra burdan tasincaz ama icim huzursuz cok hakszliga ugradim.apartmndaki herkes hakkinda ne soyldi ne yapti dha bir suru seyini biliyorum fakat allahtan bulsun diyorum elbet gorcektr herks ne mal oldugunu diyorum sizce ne yapmaliyim? Gitmeden ayar vermelimiyim sizce
Konusmayi dusunmedim degil aslinda ama bn biraz panik bi yapiya sahibim sinirlenmem fakat dha fazla uzulmekten korkuyorum acikcasi.bi de onun gibi olmk istemyrm.ayrica bna inanmamalrndan yalanci duruma dusmekten cekinyrm sonucta 7 aydr hic biryle konusmyrm ne derlr bilemyrmeger taritisma ya da konusma sirasinda sinirlenip celallenmeyen sakin kalan ve cevap vermesini bilen bir yapiniz varsa gideceginize en yakin bir zamanda o yuzunuze bakmayan komuslarinizi davet edin. Icinizdekileri cok sakin bir sekilde dile getirin. Belki utanirlar yaptiklarindan
hayatta en sevmedigim insan tipidir baskasinin akliyla agziyla hereket eden insan.
Yok uzulup sinirleniyorum. Sinirlenince cevap veremiyorum filan diyorsaniz hiic dokunmayin herkesi kendi haline birakin alin hellaliginizi oyle ayrilin
kasteddigim zaten konusmayan insanlardiKonusmayi dusunmedim degil aslinda ama bn biraz panik bi yapiya sahibim sinirlenmem fakat dha fazla uzulmekten korkuyorum acikcasi.bi de onun gibi olmk istemyrm.ayrica bna inanmamalrndan yalanci duruma dusmekten cekinyrm sonucta 7 aydr hic biryle konusmyrm ne derlr bilemyrm
kasteddigim zaten konusmayan insanlardi
Konusmayan insanlari davet edip ikraminizi filan yapip sonra gideceklerine yakin konusmama sebeplerini sorardim. Bugune kadar boyle davrandiniz niye boyle davrandiniz. Ben soyle oldugunu dusunuyorum. Bunun icin bana bunu yaptiniz gerek yoktu gidiyorum herseye ragmen hakkimi helal ediyorum gibi bir konusma
ama birsey soylerler cevap veremem ya da daha cok uzulurum diyorsaniz hic yapmayin
Benim bi komsum icin soylmdgm bi seyi soyledi cok cirkin.onuda anlatayim.bn burya yeni geldgm zamn herkes balkona ortu takydu sebebini sordm karsda bekarlr var dediler.bnde bunu bnm dedikdmu yapn kisiye anlattim bi komsununda ustnde bekar varken cok rahatsz etmslr dedim o da sert bakyo gordgu zamn bekrlri dedim.bunu o komsuma bn bakisiyolar demisim dye anlatmis.o kadinda bni aradi bnde aynen neyse onu anlattim tipki smdi yazdgm gibi.bnm esimde esiyle konustu asla boyle bsey demedm ama ndnse ona inandi herkes bn bu olay oldgnda hamileydm pek bahcye inmdm kimseylde gorusmdm o sure acaba bundanmi benm haksz oldgmu dusundler bilemyrmBosvereceksin o zaman bu kadar basit bir iliski varsa insanlar arasinda o zaman uzak dur keyfine bak
yalniz bizim siteden daha betermis ben sukredeyim