Komşu

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba hanımlar,alt katımıza biri 3 yaşında erkek çocuğu biride bebek olmak üzere bir aile taşındı,iki hafta kadar oldu çocuğun arada tepinmesi var oda çocuktur bişey demem ama inanılmaz tv sesi geliyor ders çalışmama bişey okumama engel oluyor farkında olduklarını sanmıyorum binanın yalıtımı inanılmaz kötü tanışmadımda daha ne yapmalı,mesela 12 den beri açık tv ve hep aynı tonda

Valla bizim üst katta da var bi cocuk sürekli bagirmalar cagrislar bide ananesi bakıyo anne çalışıyor bide kadının sesi kına geldi ama napalım çocuk işte rahmetli babannem derdi ki çocuk yüzünden kavga edilmez derdi hep geliyo aklıma o yüzden ses cikarmiyorum... ama çok rahatsız olduysanız anneyi bi uyarın tv konusunda

neden kibarca derdinizi anlatıp biraz kısmalarını rica etmiyorsunuz?
pardon biliyorum yeni taşındınız, rahatsız etmek istemezdim ama ders çalışmak zorundayım ve ..............vs vs vs

Kapısını çal merahaba hoşgeldınız de ,
Apartmanda yalıtım çok kötu , tv yi biraz daha kısık izlermısınız ders çalışıyorum de
Bence anlayış gösterırı .

Çünkü biz üst komşumuzu tanımıyoruz ama rahtsız ederlerse eşim kapılarına gidiyor.

Bebek sesi falan değil ki engel olunmasın.
Bence gayet git kapılarına hem tanışmış olursun, hem de söylersin.
Ben de televizyon sesi müzik sesi için uyarirdim

Bence bir kase sütlaç veya bir dilim kekle kapılarını tıklatıp, merhaba ben alt komşunuzum apartmanımıza hoşgeldiniz vs birde sizden bir ricam olacak ders çalısıyorum ve apartmanımızın ses yalıtımı ne yazikki cok kötü tv sesi biraz daha kısarsanız gibi bişeyler söyleyebilirsiniz

Gidip konuşabilirsiniz, anlayışlı insanlarsa zaten sorunu çözerler.
Zira anlayışsızlarsa şimdiden geçmiş olsun.

Tatlı dil ve güler bir yüzle,yukarıya tv sesinin çok geldiğini,ders çalışmanıza engel olduğunu söyleyip biraz sesi kismasini rica edin.
Verdikleri tepkiye gire sonrasına bakarsınız

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de bulunduğum apartmana iki ay falan oldu, yani yeni taşındım. Altımda oturan aileyi tanımıyorum. Ama anladığım kadarıyla iki çocukları var, biri erkek biri kız, yine tahminlerime göre 10-12 yaşlarında falanlar. Kız olan sürekli depresif modda, yüksek sesle müzik dinliyor, onunla birlikte evde ben de depresyona giriyorum. Pratisyen hekimim, acilde 24 saat nöbet tutuyorum, eve geliyorum uyuyorum haliyle sabahları. Ama sömestr girdiğinden beri evde olduklarından çocuklar sürekli bir bağırış çağırış, anneleri de sürekli aynı modda. Akşamları ders çalışmak istiyorum bu sefer babaları da kendilerine eşlik ediyor, yine bir gürültü patırtı, bağırış çağırış. Ne yapacağım bilmiyorum. Kendileri rahat tabi. Ayda en fazla iki hafta evdeyim, onun da yarısında nöbetteyim. Konunun takipçisiyim. Umarım güzel dönütler olur da ben de faydalanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…