Komşu

Neden ya gündüz sevişilmez mi? Adam bekar. Ben olsam tuhafıma giderdi evet ama taşınacak kadar büyütmezdim içimde. Evli bi çiftte sevişebilirdi banyoda o saatte.

Not: bizim banyolarda da ses öyle yakın ve net geliyor. Alt ya da üst komşumun cır cır olduğunu bile anlıyorum. :KK23:
Ayyyy ayni ben yaaa sinir oluyorum bende bu durumdan :/ her sabah ayni saatte ust konsumun banyoda cikardigi igrenc seslerden uyuyamiyorm kulagima tikac takiyorm kafami yastgn altna sokuyorm o derece midem alt ust oluyor cok kotu bu yeni binalardaki banyo vs ses yalitimi :///

kızlar merhabalar,
Beylikdüzü..... yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomda :KK43: orada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım :KK43:

ama zaten ben demiştim...
yani şimdi, Hakan banyoda gündüz sevişti diye sapık mı sizce???

Bekarken benim odamın üst katı komşumuzun yatak odasıydı. Ne zaman o işi yapsalar sesleri değilde o yatağın gıcırt gıcırt edişi duyuluyordu. insan alışıyor yani bence :)

oha yorumları okudum aklıma sey geldı benım dengesız eskı komsum gunduz vaktı sac kurutma makınesının sesınden rahatsız oldugu ıcın benı uyarmıstı :KK57: bıde butun bınaya soylemıs. gercı bende terslemıstım :KK47:

kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomda :KK43: orada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım :KK43:
Haline şükret benim aşağımdakinin iki kızı var eve Adam alıyor bu pazar adamlar dışarı da bağırdı ama ne bağırış girin içeri falan demiş sonra eve aldı adamı bir adam arabada gürültü o biçim kimsede çıkıpta noluyor demedi .Eşim çıkacaktı durdurdum herkes görüyor görmedik diyor kadının büyük kızına sordum 16 var ya size hırsız mı girdi çok gürültü geldi diye hemen evde yoktuk dedi.Hemen inkar onlar olmasa da annesi vardı demeği Yok bizden olmaz dedi.
Adam sokakta o bodrum katta ona doğru bağırdı kadın içerden cvp veriyordu. Sen konuşsan nolacak ki iftira cı olacaksın.
Ben kızına polis çağıracaktım dedim. Bir daha gelirlerse çağırırım dedim.

ister sevişsinler, ister tepişsinler ama yeter ki sesleri kendi evlerinden dışarı çıkmasın. önceki oturduğum evde gece gündüz evin her odasında zaman mefhumu olmadan kadının inlemelerinden midem kalkmıştı artık.
misafir çoluk çocuk yüzüme bakınca yeminle ben sıkılırdım.

kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomda :KK43: orada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım :KK43:
Ben yadirgamadim valla, bekar adam. Ister gunduz vakti ister gece vakti istedigini yapar. Heleki kendi evindeyse. Gidip de kadina tecavuz etmis olsaydi tamam sikinti var derdim ama burda oyle bi durum goremedim. Sizi rahatsiz eden şey ses ise, o konuda hak verebilirim tabiki. Komsularinizla beraberken genel itibariyle bu konuda bi uyari yaparsaniz daha dikkatli olurlar bence.

Ne saçma yorumlar gelmiş. Sevişemez demiyor ki konu sahibi, bunu benim bilmem gerekmiyor diyor. banyoda ses gidiyorsa, banyoda sevişmezsin. Bu kadar yani, bunun savunulacak bir yeri yok.

Akşam geç saat olduğunda ben evde süpürge çalıştırmıyorum, ya da makineye çamaşır atmıyorum.biliyorum ki ses alt ve üst katlarda duyuluyor, kimseyi o saatlerde rahatsız etmek istemiyorum. Üstelik benim komşularım akraba, sıkıntı etmezler ama onların sesi çıkmaz diye ben istediğimi yapabilirim demiyorum.

Apartmanda yaşamanın da belli kuralları var.

Devamlı olan bir durun olsa hak verirdim size ama bir kerelik bir durumu fazlasıyla abartmissiniz.
Cumleleriniz o kadar absurd ve komik ki hakikaten guldum. El ayak titreyecek kapilari kapatacak salona kacacak bir sey yok kimse kimseyi kesmiyor orada.

Aadam ailesinden anca fırsat bulmuş evli bekar dul farketmez karşılıklı istekle beraber oluyolarsa tecavüz değilse kimseyi ilgilendirmez belki o anın zevkiyle diyeyim farketmemişlerdir sesin duyulabileceğini ki sen sifon çektim belli ettim kendimi diyosun valla o esnada kimse komşu niye sifon çekti demez duymaz sekse konsantre olduğu için bişey deyip uyarmaya da gerek yok utandırmanın ne alemi var
Yatak odaları üst üste dip dibe banyoları dip dibe üst üste oluyo binalarda şaksen ben de dikkat ediyorum ses konusunda aman komşu duyarsa diye ama illaki duyuluyo yatak gıcır gıcır ediyo adam wc de osurmasın mı napayım yani abi koktu diye bağırayım mı

Bizim toplumuz garipaz önce valkonda çamaşır seriyodum bi kadın dikkatimi çekti dikkatli dikkatli biyere bakıyo köpek seslèi falan geliyo ben de köpekler birini kovalıyo sandım bi baktım köpekler çiftleşiyo kadına hayret ettim öyle pür dikkat bakılacak ne var bunda o hayvanın doğası o bilse o da utanır yapmazdı

Back
X