Komşu..

DevranDoner

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.430
912
123
İyi akşamlar kızlar..
Karşı daire komsumun kapısının önü şu şekilde; bir büyük çuvalla patates, bir tane eski camlı vitrinlerden (ayakkabilik olarak kullaniyor), iki adet patates soğan icin plastik hasır görünümlü kova, ayakkabılığın üstü iki büyük poset dolu kullanilmayan ayakkabılar..
Bizim geçiş alanimizi daraltmiyor, ara çok genis, ama görüntüyü o derece bozuyor ki sormayin.. Apartman ise lüks, iki ay önce teslim edildi.. Geçici olarak durmuyor bu eşyalar ayrıca.. Arkadaslarim, akrabalarim yeni ev ziyaretine geliyor, insan utaniyor görüntüden. Sizce ne yapmaliyim? Konusmuslugumuz bile yok. Kapisina bir not mu assam? Eşim komşuyla kötü olmamak adına asla bu konuyu direk soylememi istemez. Bana kalsa gider söylerim yani güzelce.

Komşunun kapısındaki eşyalardan niye siz utaniyorsunuz anlamadım
Ama bence de direkt siz soylemeyin
Yönetici varsa onunla görüşün
Sonuçta aynı kattasiniz, direkt siz söylerseniz inat yapabilir

İyi akşamlar kızlar..
Karşı daire komsumun kapısının önü şu şekilde; bir büyük çuvalla patates, bir tane eski camlı vitrinlerden (ayakkabilik olarak kullaniyor), iki adet patates soğan icin plastik hasır görünümlü kova, ayakkabılığın üstü iki büyük poset dolu kullanilmayan ayakkabılar..
Bizim geçiş alanimizi daraltmiyor, ara çok genis, ama görüntüyü o derece bozuyor ki sormayin.. Apartman ise lüks, iki ay önce teslim edildi.. Geçici olarak durmuyor bu eşyalar ayrıca.. Arkadaslarim, akrabalarim yeni ev ziyaretine geliyor, insan utaniyor görüntüden. Sizce ne yapmaliyim? Konusmuslugumuz bile yok. Kapisina bir not mu assam? Eşim komşuyla kötü olmamak adına asla bu konuyu direk soylememi istemez. Bana kalsa gider söylerim yani güzelce.
Apartmanın hepsi doldumu peki eğer dolduysa diğer komşularda rahatsızdır aslında ama söylemiyorlardır,ilk önce apartmanca bir toplantı yapın ve yönetici belirleyin daha sonra gerisi yöneticiye kalmış iş o halledecek.

Apartmanın hepsi doldumu peki eğer dolduysa diğer komşularda rahatsızdır aslında ama söylemiyorlardır,ilk önce apartmanca bir toplantı yapın ve yönetici belirleyin daha sonra gerisi yöneticiye kalmış iş o halledecek.
Apartman doldu. Yönetici var. Burası son kat.. pek gören olmuyor. 4 daire var her katta. Yöneticiye söylemek dogru aslında.. ama eşim söyler mi bilmem, ya da ben söylesem..

Yo
Sizi rahtasiz eden görüntü kirliliginden ziyade lüx apartmanda görüntü kirliligi mi? Hani lüx ama kafası lüx olmayan komsu gibi bir rahatsızlık mı?

Nerede olursa olsun benim icin görüntü kirliliğidir , neden utaniyorsunuz utanmayin.
Yok yok, tanimiyorum bile. O ayrıntıyı verme amacım hiç yakışmıyor onu belirtmek icin. Gelenler bile dedi, apartmanın şatafatina bak kapiya bak diye.. utanıyorum derken yani ciddi anlamda değil de sanki ben yapmışım gibi orayı. İnanin cok pis gorunuyor

Apartman doldu. Yönetici var. Burası son kat.. pek gören olmuyor. 4 daire var her katta. Yöneticiye söylemek dogru aslında.. ama eşim söyler mi bilmem, ya da ben söylesem..
Söyleyin canım ben de son kattayım kapımın önünde öyle eşya görmek istemem.

Siteye ilk taşındığımda bir gün oğlumun Bebek arabası daire kapısının önünde kaldı karşımda daire merdiven vs yok

Bir eve geldim ki araba yok

Görevliye sordum koridora eşya bırakmak yasak dedi söyleseydin içeri alırdım dedim

Aynı katta ve diğer katlarda ise envai çeşit ayakkabılıklar var diğer bloklara baktım monteli dolap yaptırmışlar apartman koridoruna

Sonra herkes görüp yaptırdı

Çözüm çok alışmadan yayılmadan söyleyin sonra herkes koyar yasaklanamaz da

İyi akşamlar kızlar..
Yönetici atayın ve ona iletin durumu ama şu halde ters düşmek size ilerleyen zamanda sorun olarak döner

Siteye ilk taşındığımda bir gün oğlumun Bebek arabası daire kapısının önünde kaldı karşımda daire merdiven vs yok

Bir eve geldim ki araba yok

Görevliye sordum koridora eşya bırakmak yasak dedi söyleseydin içeri alırdım dedim

Aynı katta ve diğer katlarda ise envai çeşit ayakkabılıklar var diğer bloklara baktım monteli dolap yaptırmışlar apartman koridoruna

Sonra herkes görüp yaptırdı

Çözüm çok alışmadan yayılmadan söyleyin sonra herkes koyar yasaklanamaz da
Evet hemen söylemeliyim yoneticiye sanırım, apartman Whatsapp grubundan yazmak olur mu ki? Direkt ona söylemekten farki kalmaz sanırım demi

patatesleri in hepsini alın kızartın koyun tekrar kapılarının önüne .hepsini bir günde zıkkımlansınlar da siz de kurtulun onlar da
Güldürdünüz beni valla:)) her an yapabilirim:)) bir de çuvalın dışını söylemedim, beyaz çuval, sarı sari lekeli.. ayıp ya

İyi akşamlar kızlar..
Yonetime sikayet tek yol

Back
X