Komsu

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Merhaba arkadaslar,benim yaklasik 3 senedir gorustugum bir komsum var ust katimda kv nin dairesinin bitisiginde,

kv ile benimlede samimi bir komsu,benden yasca buyuk,caya kahveye cat kapi gelen bir abla diyebilirim,

benim kv le aramizdaki problemleri bilir,benim evime girerken cekinir kv demden,

neyse,yazin yazliga gider kv, 6 ay yoktu burda,bende tadilata basladim,hergun gelip gitti bakti nasil gidiyor diye,kv yazlikdan dondu,biz kv le kustuk,o gun bugun benim kapima bir kere bile gelmedi,kv lerde tadilat yapti benden sonra hergun ona yardim etti,

biz kv le baristik,ama 6 ay oldu ne geldi ne gitti,kv de bir gun karsilastik,ortaya merhaba dedi gecti oturdu,basklariyla sohbet etti,ben acayip sinir oldum ne tepki vericegimi bilemiyorum,ne oldu ne bitti hic bilmiyorum, haladaha hergun kv me gider gelir,kv mi doldurdu bana karsi bilmiyorum gunahi boynuna,sizce nasil davranmaliyim? Tesekkurler..

ben boyle durumlarda kısıyı umursamamak gerektıgını anladım
cıddıye almayın kendı kendıne takılsın
eger gercekden ıyı bırı olsaydı ıyı olmak ısteseydı kayınvalıden doldurduysa bu ısın aslı astarı nedır dıye sana sorardı
senden bırsey duymadan gormeden bırden bıre boyle yapan ınsan allaha yakın olsun bırak bosver

hıc umursama sorunu olan gelsın senle konussun senın kadınla bı problemın olmamıs sonucta

ben boyle durumlarda kısıyı umursamamak gerektıgını anladım
cıddıye almayın kendı kendıne takılsın
eger gercekden ıyı bırı olsaydı ıyı olmak ısteseydı kayınvalıden doldurduysa bu ısın aslı astarı nedır dıye sana sorardı
senden bırsey duymadan gormeden bırden bıre boyle yapan ınsan allaha yakın olsun bırak bosver

hıc umursama sorunu olan gelsın senle konussun senın kadınla bı problemın olmamıs sonucta

Aynen cnm hic olmadi,her zaman evime cagirdim,ben 10 cagirdim onun evine 2 gittim,yedirdim icirdim her zaman,ama nankorluk gordum,uzuluyor insan.

Aynen cnm hic olmadi,her zaman evime cagirdim,ben 10 cagirdim onun evine 2 gittim,yedirdim icirdim her zaman,ama nankorluk gordum,uzuluyor insan.
oyle olur zaten ıyılıkten maraz dogar,bende cok takardım boyle seylerı kac gun dusunurdum cok uzulurdum nıye boyle oldu dıye ama bı yerden sonra demekkı çark boyle dönuyor demekkı kımseye cok deger vermemek gerekıyor dıye ogrendım
takma kafanı kendı bılır
dilencı küsmüüşşş kısmetını kesmıs de gec :D

Back
X