- Konu Sahibi minnie mouse
Normal karşılayanlar da bana anormal geliyor . Yeni evliler diye bırakın sevişsinler, bırakın bağırsınlar çağırsınlar ,doysunlar ne kadar saçma bir yaklaşım. Nasıl gece geç saatte müzik açıp gürültü yapılıyorsa ondan farkı yok . Ayrıca edep diye bir şey var . Oldu o zaman apartmanın önünde sevişsinler herkes izlesin ayy ne tatlılar yeni evliler bırakın doysunlar diyelim . nasıl olsa gece herkes duyuyor gizlemeye gerek yok .
ama bu müzik sesi değil ki kısılsın
geçen bir konu vardı
adamın işi bitirirken verdiği nefesin sesini duyduğunu söylüyordu arkadaş
sizce adam nefes vermesin mi
yani bağırma çağırma yok hatta inleme dahi yok nefes sesi
bir de hani denir ya gündüz işte müzik dinlesinler sorun değil vs ama sevişmek de gece oluyor genelde
yani diyebiliyor muyuz gündüz sevişsinler diye
hatta çoğu kişi ay çocuklar uyanıkken saat 10 da sevişiyorlar diye de konu açıyor
yani sevişmek için izin verilen saat aralığı ne mesela, zira süpürge çalıştırmak, yüksek sesle müzik dinlemek hatta çocukların evde koşmasına bile diyoruz ki gündüz tolore edilir diye
o zaman ideal sevişme saati aralığı kaç
mesela komşunun sevişme sesini değil de duş sesini duyuyorum beni de o uyandırıyor o zaman duşlarını da benim uyku saatim gelmeden halletsinler mi diyelim
ya da sevişme sesi gelen eve mutlaka duş sesi de gelir bu durumda sessiz sevişseler de konu sahipleri yine uyanmayacak mı konuda rahatsız olunan gürültü yapılıyor olması mı seviştiklerine dair sesler mi