Komşular rahatsız olur mu sorunsalı ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Malum karantinadan dolayı evdeyiz disariya spor yapmaya cikilmiyor. Evde spor yapmak istiyorum ama apartmanin duvarları baya ince yan taraftaki komsularin telefonu çalsa ben odamdan duyuyorum,üstümdeki sandalyeyi tasisa gene duyuyorum.Apartmanda cocuk,çalışan vs. yok genel yas ortalamasi da yüksek. Olur olmadık saatlerde değilde aksamları 6-7 gibi 1 saat mesela. Pilates yap sessiz sessiz diyeceksiniz ama malzemelerim yanımda değil. En sessiz yapılan spor bile illa ses çıkartıyor. Sizce rahatsiz olurlar mı ? Ayıp olur mu ?

Senin canın sıkılıyo 😂
Evet canım sıkılıyoo normalde her gün disarida yapardım simsu evde ders calis-dizi izle ikilisinin dışına çıkmak istiyoruumm. Ama su ana kadar apartmanda kimseyle en ufak bir sorun yaşamadık huylarini falan bilmiyorum arıza çıkartırlar mı diye genek görüs almak istedim

Hangi sporu yapacağına bağlı.
Günde en az 13 bin adım atıyoruz henüz rahatsız olanı duymadık.

Hangi sporu yapacağına bağlı.
Günde en az 13 bin adım atıyoruz henüz rahatsız olanı duymadık.
Yani ev icinde yürüyüs videoları oluyor.Ya da ani zıplamalar. Ailemin dubleks evinde ben üstte odada spor yapsam onlar asagıda rahatsiz olurdu. O yüzden diğerleri de benimkuker gibi takintili midir diye düşündüm.

Yani ev icinde yürüyüs videoları oluyor.Ya da ani zıplamalar. Ailemin dubleks evinde ben üstte odada spor yapsam onlar asagıda rahatsiz olurdu. O yüzden diğerleri de benimkuker gibi takintili midir diye düşündüm.
Hımmm zıplama işi yaş bence.
Alt komşu korkabilir bile.

Back
X