• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşular ..

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Daha önceki açtıgım konuları okuyanlar bilir Yan komşumun madde bagımlısı oğlu var evli haftanın 5 günü kavga gürültü kırılır kapı pencere kapılar çarpılır küfür hakaret şiddet.. oturdugum bina eski yalıtım yok duvarlar kagıttan sanki onların evde değil benim evin ortasında oluyor..Öyle bir hal aldı ki bu durum onlar kavgaya başlayınca ben oturup evde aglıyorum ..Bu ev kayınpederimin kira ödeyecek gücümüz olmadıgından buraya yerleştik.. Üst kata 1.5 ay önce yeni evli çift taşındı 1.5 aylık evliler ve haftanın 4 günü kavga :( Dün sabah yataktan nasıl fırladı isem eşimin yakasına yapışmışım birşey oluyor diye :( Sabah 6.30 adam sesinin çıktıgı kadar bagırıyor yatak odasında haliyle biryere vuruyor eşine zarar veriyor sandım :( sanırım dedim kadını öldürüyor öyle ses öyle bir gürültü var ki .. yarım saat devam etti .. Artık kimseye üzülmüyorum biliyormusunuz ben gerçekten kendime üzülüyorum çünkü o kadar yıprandım ki belki bana kızarsınız ama 2 sene böyle komşuların kavgalarına haftanın 5 günü şahit olsanız anlarsınız:( artık haftanın 4 günü yukarıdakileri 3 günü yan tarafımdakileri dinliyorum..dua edin şu evden kurtulaym

Evet zormus bu durum. Arada polisi arayin bence bir iki pokos geldini daha dikkat ederler. Kimin haber verdigini anlamazlar. Sizde kimlik belirtmezsiniz. Belkide orda olmaniz sesleri duymaniz birisinin hayatini bile kurtarabilir.

Ses geldiğinde tabii ki polisi arayacaksınız .
Sizin psikolojinizi bozmuşlar .
Siz uğraşmayın direk arayın 155i .

Back
X