Komsularim...

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaslar her zaman komşuluk iliskilerine onem veririm ama yeni komsularimla malesef uyusamadim.gecende konu açmıştım bi tanesi cocuguma bagirdi yari ciddi yari saka an kalabalıktı ortam kavga etmiyim hadi neyse diye ben o an saka yollu cevap verdim ama sonra tavir aldim o da karsilikli aldi neyse onunla mesafeleyiz simdi digerleride genelde hep beraberler ne zaman slm versem biri ozellikle bakip egilip fis fis biseler konusuyo bugun ozellile yanina gidip bi sorun mu var ben ne zaman gorsen slm almayip hemen fis fis dedikoduya donuyosun gozumun onunde diyecektim ama yine kendimi frenledim oldugum yerde yalnizim komsularim iyi olsun isterdim ama durum bole sizce ne yapayım hoc umursamayayim mi yoksa bidahakine tepki gostereyim mi

Aha direk lafı söylemiş bakalım ne demiş diye okurken , kalakaldım :deli:

Rahatsız ediyorsa bu durum sorun açıkça , zaten konuşmuyorlarmış sizinle , sordunuz diye bir şey değişmeyecektir
Yo konusuyoruz hepsiyle ama iste beni gorup fis fis konustuktan sonra yaklasinca hal hatir sorma oluyor tabi.sinir oldugum nokta o zaten gorunce bi fis fisa dusmeleri

Arkadaslar her zaman komşuluk iliskilerine onem veririm ama yeni komsularimla malesef uyusamadim.gecende konu açmıştım bi tanesi cocuguma bagirdi yari ciddi yari saka an kalabalıktı ortam kavga etmiyim hadi neyse diye ben o an saka yollu cevap verdim ama sonra tavir aldim o da karsilikli aldi neyse onunla mesafeleyiz simdi digerleride genelde hep beraberler ne zaman slm versem biri ozellikle bakip egilip fis fis biseler konusuyo bugun ozellile yanina gidip bi sorun mu var ben ne zaman gorsen slm almayip hemen fis fis dedikoduya donuyosun gozumun onunde diyecektim ama yine kendimi frenledim oldugum yerde yalnizim komsularim iyi olsun isterdim ama durum bole sizce ne yapayım hoc umursamayayim mi yoksa bidahakine tepki gostereyim mi
Ben de yalnızım ve benim üst katımdakiler çocuğuma cevap bile vermeyen insanlar gerisini siz düşünün..

Komşulara neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz ki?
Onlarsız da hayat geçer
Bilmem isterdim ki hos sohbet muhabbet edecegim komsularim olsun surekli ister istemez goruyorsun her gordugumde ayni hal olunca insan uzuluyor

Ya komşuluk mu kaldı , gölge etmesinler başka ihsan istemez.
Üst komşum 7/24 temizlik yapıyor , halı silkeliyor , eşi evde futbol oynuyor, iki küçük kızı var en az onları duyuyorum.
İki sene konuştum, selamlaştım, bir gü karşı komşuyla selamlaşıyoruz apartmanda, yanımızdan öğğğğfğfdf diyerek geçti, bir daha selam bile vermedim. Ben senin her saçmalığına katlanayım sen benim yanımdan öfleyerek geç, hasta.
En üstümde üst komşunun kayınvalidesi oturuyor. Şu an resmen binada inşaat yapıyorlar iki aydır. Bir gün dayanamayıp apartmandan izin almadan nasıl inşaat yaparsınız dedim diye ertesi gün yazlıklarından gelip evimi basarak tehdit ettiler.
Komşuluk da eskidendi, insanlık da. Ben sadece başımı derde sokmamaya çalışıyorum. Siz de çok şey yapmayın yani.

Aha direk lafı söylemiş bakalım ne demiş diye okurken , kalakaldım :deli:

Rahatsız ediyorsa bu durum sorun açıkça , zaten konuşmuyorlarmış sizinle , sordunuz diye bir şey değişmeyecektir
Valla bende öyle sandım hatta ohh dedim direk söylemiş yüzlerine diye:KK70:

Kesinlikle direk söyleyin hayırdır gözümün içine baka baka dedikodumu mu yapıyorsun utanmadan diye!

Bende pek onem vermezdim ama olduğum yerde asiri derece de komsuluk var bi grup seklindeler surekli beraberler tabi o kadar istemem ama banada gayet iyilerdi anlamadim sekilde fisfislar başladı simdi iste sorsam mi bilmiyorum simdiluk umursamiyorum

Kesinlikle direk söyleyin hayırdır gözümün içine baka baka dedikodumu mu yapıyorsun utanmadan diye!
Aslında alacagim cevabi bildigim icin sormuyorum yooo senle alakasi yok kendi aramizda konusuyoz diyecekleri icin sormuyorum.he evet diyecek halleri yok

Daha once bilmeden bi hata yapmis olabilirsiniz.mesela bizimde cok guzel bi komsu grubumuz var cok tatli iyi insanlar.baska bi komsunun bi kac hatasini gorduk ve kendisiyle gorusmuyoruz.oda kendince bizi sucluyor ama aslinda suclu olan o.bence takmayin kafaya komsu olmadan da yapabilirsiniz

Herhalde bu hayatta en son umursayacağım şey komşunun benim hakkımdaki fıs fısı :işsiz:
Sizin etrafınızda iş güç uğraş olmadığı için komşuları çok ciddiye alıyorsunuz

Amann komşu nedir ki, niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz kapınızı kapattığınız da hepiniz yalnızsınız, artı bu kadar rahatsız oluyorsam çat çat sorar, cevap ister, laf sokarım.. Bilmiyorum belki de ben kendimle barışık, ve kendime yetebildiğim içindir.

Aslında alacagim cevabi bildigim icin sormuyorum yooo senle alakasi yok kendi aramizda konusuyoz diyecekleri icin sormuyorum.he evet diyecek halleri yok
Evet demeyecekler ama hadlerini bilecekler bi daha yapamayacaklar
Ben olsam terslerdim kesinlikle

Amann komşu nedir ki, niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz kapınızı kapattığınız da hepiniz yalnızsınız, artı bu kadar rahatsız oluyorsam çat çat sorar, cevap ister, laf sokarım.. Bilmiyorum belki de ben kendimle barışık, ve kendime yetebildiğim içindir.
9 aydir bu apartmandayim oturdugum apartman sadece 1 kez bi komsu esimi cagirdi adam gittik diger komsular ordaydi. Aile ortami (gereksiz)
Bir kez de ben yan komsuyu kahveye çağırdm.
Baskada yok.
Hicbiriyle ugrasamam insanlarla samimi olunca tırnakları uzuyor :) :)

Yo konusuyoruz hepsiyle ama iste beni gorup fis fis konustuktan sonra yaklasinca hal hatir sorma oluyor tabi.sinir oldugum nokta o zaten gorunce bi fis fisa dusmeleri
Ya böyle fısfıs insanlardan kimseye fayda gelmeyeceği gibi size de gelmez. Hiç uğraşmayın bence, böyle seviyesiz kadınları hiç sevmiyorum.

Valla ben 1bucuk yildiir binada komsuluk gormefim hrrkes kendi halinde selam, aleykum selam. Daire buyuk cogu birbiriyle muhattao degil olanlarda mıç mıc iliskileri var hepsi çat kapi birbirine gider baktim birkac kez benide davet ettiler 1 sefer ben gittim 1 sefer onlar geldi tamam. Mesafemi koydum diger turlu komsularla samimiyeti sevmem.Allah korusun kùslùk olir sevmedigim insanlarla yùz yùze gelmek istemem

Back
X