- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu anlatirken x y z yazmayin artik Allah askina.. ayse fatma hayriye yazin..
anlasilir olmak icin yaziliyor ama konuyu daha karmasik hale getiriyor..
konuya yorum yazacak olursam ben olsam ikisiylede arama mesafe koyarim.. cok samimiyet tez ayrilik getirir derler..
vicik vicik olmaya gerek yok.. mesafe her zaman iyidir..
Yazmışım zaten ayse fatma die diğer yorumumda.bende mesafe koymaya çalıştım kiramadim kırıldım artık taviz yok ama zaten ben komşu sevmezdim bekarkenkonu anlatirken x y z yazmayin artik Allah askina.. ayse fatma hayriye yazin..
anlasilir olmak icin yaziliyor ama konuyu daha karmasik hale getiriyor..
konuya yorum yazacak olursam ben olsam ikisiylede arama mesafe koyarim.. cok samimiyet tez ayrilik getirir derler..
vicik vicik olmaya gerek yok.. mesafe her zaman iyidir..
Çocuk gibisiniz ya. Kocaman kadınların derdine bak.Çok canım skkn buraya yazıp rahatlamak istedim komsularim tarafından saf yerine konuldum aptda benim gibi yeni evli biriyle tanıştım bir aksam eşimle onları bize çağırdık eşi maç tutkunu benimki gibi.ama onlar bizi ne çaya ne kahveye cagirmadilar sadece gündüz kahveye gidiyoruz birbirimize bana kahvaltıya zorla davet ettiriyo kendini ama kendisi cagirmiyor sadece kahveye çağırıyor yine de olsun dedim sorun etmedim sonra bu eşinin arkadaşı yeni evli arka sokakta oturuyorlar onun eşiyle sıkı fıkı oldu beni unuttu beni de tanıştırdı onla ama onu kahvaltıya çağırdı beni ogleden sonra kahveye çağırdı x geldi gibisinden yedikleri ictikleri ayrı gitmiyor xle sana kahveye gelcez diyor ben hemen kabul ediyorum ben de gidelim diyorum x e x bana diyor ki isim var canım 3 4 gibi gel ilk kez gidicektim evine gel diyordu ısrarla.bide komsuma yazıyorum w.app tan gidelim x e die görüyor önce cvp vermiyor x öyle dedikten sonra ben xdeyim diyor işimiz var diyor şok oldum orda old inanamadim
Evet haklisin Hayır demeyi öğrenmem lazım ama bunlar için değil değerli insanlar için bunları sildim gitti gerçek yüzlerini gösterdiler hiç uymuyorlar bana ama onlar kaybetti ben degilbence kendılerını zorla davet ettırmelerıne ızın verme
hayır demeyı ogrenmek gerekıyor bende gec ogrenenlerdenım hayır demeyı musaıt degılım demeyı.
sızde zorla kendınızı bıyere davet ettırmeyın bence mesafe koymak lazımmıs boyle durumlarda
Yine bir ben sana geleyim ben sana geleyim vakasi
Yahu oturun evlerinizde,totolarinizda ciban mi var uzerine oturamiyorsunuz? Herkesin esi var cocugu var onlarla ilgilensin. Cani skilan konu komsuya dadanmasin, esleriniz sizi cikarsin disari kendiniz cikamiyorsaniz. Ne kimseye musallat olun ne de kimsenin size musallat olmasina izin verin
Zaten issizim bide sen böyle cevap yazma üstüme gelmë sensin çocuk anlamadan etmeden yorum yazma hassas insan olsan anlardin sana yorum yazmak bile zaman harcamakÇocuk gibisiniz ya. Kocaman kadınların derdine bak.
Evet yaniahah aynen.. neden bu kadar komşu sevdalısı millet anlamıyorum.. şu an oturduğum yere ilk geldiğimde komşum hemen damlamaya çalışmıştı, ben komşuluk ilişkisinden hiç hoşlanmam demiştim.. kim bilir o ne dedikodumu yaptı hekomşu komşunun külüne falan muhtaç değil, külünü de alsın çıksın gitsin..
İşsizlikle konu iceriğinin ne alakası var. Ağır bir işsizlik söz konusu ama fiziken değilZaten issizim bide sen böyle cevap yazma üstüme gelmë sensin çocuk anlamadan etmeden yorum yazma hassas insan olsan anlardin sana yorum yazmak bile zaman harcamak
Hakaret mi ediyosun bana aynısını yaşarsın inşallahİşsizlikle konu iceriğinin ne alakası var. Ağır bir işsizlik söz konusu ama fiziken değil
Sende onlar gibisin kötü ruhlusunİşsizlikle konu iceriğinin ne alakası var. Ağır bir işsizlik söz konusu ama fiziken değil
Hakaret mi ediyosun bana aynısını yaşarsın inşallah
Sende onlar gibisin kötü ruhlusun
dediğimi geri alıyorum ama siz de bana gerizekalı dediniz lisans mezunuyum acıktan bitirdim iki diplomam var ayrıca 4 sertifikam.kpssden atanamadım özel de de torpil yok hep olacakken olmadı bir sürü iş.bekliyorum çaresizim biraz da kafamı dağıtmak için yeni insanlar tanımak istedim ama tanımaz olaydım.yoksa merak etmeyin kafam çalışıyorHakaret falan ettiğim yok ama siz beddua ediyorsunuz onu napıcaz?
Kötü ruhlu da değilim ayrıca gerçekçiyim
Ben nerde size gerizekalı dedim?dediğimi geri alıyorum ama siz de bana gerizekalı dediniz lisans mezunuyum acıktan bitirdim iki diplomam var ayrıca 4 sertifikam.kpssden atanamadım özel de de torpil yok hep olacakken olmadı bir sürü iş.bekliyorum çaresizim biraz da kafamı dağıtmak için yeni insanlar tanımak istedim ama tanımaz olaydım.yoksa merak etmeyin kafam çalışıyor
ağır işsizlik söz konusu ama fiziken değil ne demek?Ben nerde size gerizekalı dedim?