Komşuların yangın , hırsız telaşı ...

Bence kotu algilama.
Bizim komsular o kadar duyarsizki gumburtu bile gelse bakmiyorlar. Allah korusun evde kesseler bagirsak gelmezler. Bir tek apartmana komple hirsiz girdiginde kendi kapilarinda gormustum onlari haricinde gormedim. Gordugumde de gayet donuk ve soguktular. Komsuluk cok onemli.

Haklısınız önemli tabiki :)

Aslinda guzel degil mi?
Daha dune kadar Umraniyede bicaklanan kadina kimse kosturmamis duyarsizlastik diye elestirirken, yangin veya hirsiz sandiklari bir eve yardima kosmalari abes olmamali.
Polis veya itfaiyeye de belki haber verilmistir, olayin asli ogrenilince gelmeyin denilmis olabilir.

Sizi rahatsiz eden bizim evi mi gozetliyorlar mevzusuna da hic takilmayin. Hava almaya cikinca ben de bakarim sagimdaki solumdaki binalara gayri ihtiyari

Muhtemelen balkona çıkıp sigara içeyim diyen birinin dikkatini çekmiş olay öyle büyümüştür:D

Hiç inanmadım.

Neye anlamadım?

Yok yangın var sanmışlar yok hırsız girmiş. Aklı başında olan insan mum ışığının yansımasını anlar. Ayrıca oturup sizin evi mi gözetecekler. Uydurma laflar.

Bende onu diyorum işte anlaşılmaması ve ortalığın karışması ilginçti uydurma derken uydurulacak daha bir sürü şey varken neden böyle gereksiz birşey uydurayım ilgincsiniz sizde valla uydurma geliyorsa yorum yapmazsınız olur biter..

Bende inanmadım. İnsanlar toplanıp mum ışığını ayırt edemeyip polis çağırın itfaiye çağırın mı dediler.
Yok yok ben size inanmadım.

Bende inanmadım. İnsanlar toplanıp mum ışığını ayırt edemeyip polis çağırın itfaiye çağırın mı dediler.
Yok yok ben size inanmadım.
Dimi hiç inandırıcı değil. Neyse boşver canım,asıl gerçek dert ve konulara bakalım.

Dimi hiç inandırıcı değil. Neyse boşver canım,asıl gerçek dert ve konulara bakalım.

Şakamızınız anlamiyorum gerçekten konuyu sabote etmek icin nasıl bir kusur ararim derdindesiniz..boyle saçma bir fantazim yok .. anlaşılan etrafinizda çok şizofren var :) ufa ufak diğer konularla ilgilenin o güzel parmaklarınızı yormayın..

Şakamızınız anlamiyorum gerçekten konuyu sabote etmek icin nasıl bir kusur ararim derdindesiniz..boyle saçma bir fantazim yok .. anlaşılan etrafinizda çok şizofren var :) ufa ufak diğer konularla ilgilenin o güzel parmaklarınızı yormayın..
Ah canım asıl şizofren sen olmasan uydurmazsin eminim ki bütün mahalle dediğin en yakın iki üç komsundur. Tabi senide anlıyorum o kadar dikkat çekmek istiyorsun ki kendince birşeyler yazıp çiziyorsun. Ne kadar düşünceli insanlar kadınları dövüyorlar vuruyorlar otobüsde tartakliyorlar ama nedense bütün düşünceli komşular sizin orda mum ışığının yansımasını hırsız sanıyorlar neyse uzatma inanmadım,inanmıyorum,inanmicam. Sen bilmişligin kadar benim unutmuşluĝum var. Etrafa gerek yok dikkat çekmek isteyen çok şizofren insan var görüyoruz.:KK14:

Ah canım asıl şizofren sen olmasan uydurmazsin eminim ki bütün mahalle dediğin en yakın iki üç komsundur. Tabi senide anlıyorum o kadar dikkat çekmek istiyorsun ki kendince birşeyler yazıp çiziyorsun. Ne kadar düşünceli insanlar kadınları dövüyorlar vuruyorlar otobüsde tartakliyorlar ama nedense bütün düşünceli komşular sizin orda mum ışığının yansımasını hırsız sanıyorlar neyse uzatma inanmadım,inanmıyorum,inanmicam. Sen bilmişligin kadar benim unutmuşluĝum var. Etrafa gerek yok dikkat çekmek isteyen çok şizofren insan var görüyoruz.:KK14:

Bana bak seninle muhalefet olacak ne gücüm ne de enerjim var o kadar problem varken bir yerimden uyduracak hikayelere ve özellikle senin dikkatini çekecek atmasyonlara ihtiyacım yok zavalli bir şekild e asıl sen dikkat çekmek derdindesin..inanmazsan yorum yapmazsın muhalefet olup çirkeflik yapmaya gerek yok.. ama iste nasıl dikkati kendine cekeceksin sende haklisin...benim kimseye kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok herkes kendine yakışanı yapar , bir insanı tanımadan yalancılıkla ithamda bulunmanda sana yakışan birşey...daha da seninle muhattap olma derdinde değilim dediğim gibi daha önemli problemler varken negatif insanlarla uğraşmak lüzumsuz. Lüzumsuzsun kısaca...

Konulara inanmayanları da düşünerek yönetim yorumların sol alt kısmına "Şikayet Et" butonu diye bir buton ekledi, yazıların altında zengin görünsün diye değil basılsın diye konulan Şikayet Et butonuna basıyor bildiriyorsunuz.

Defalarca dediğimizi yeniden tekrar edelim, bir üyeye, bir konuya inanmıyorsanız, üyenin ve konusunun gerçek olma ihtimali de düşünülerek, zira üye gerçekse aylarca ben fake değilim demek zorunda kalıyor sayenizde, inanmıyorum fake yazmak yerine ki, bu tip yazılar konu dışı sayılmaktadır, yönetime bildiriyorsunuz üye inceleniyor.

Bu tür durumlarda yangın güvenlik sistemlerinin bulunması gerekiyor. Mazallah kötü bir şey olabilir. Dikkat etmek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X