Komşularla başım dertte ...

Teşekkür ederim hepinize evet sindirmeye çalışıyorlar ben bu kadar dikkat ettikçe hr şey benim başıma patlıyor yukarı çıktı diğer kadınla konuşmaya inerken açıp içeri alıp ölümüne vurasım geldi kadına işte bi kaç tane vur bırak yapmam ben artık komşuluk kalmamış maalesef insanlık desen kırıntıları sünnetliyoruz herkeste bi ego bi tatminsizlik insan çocukluğunu özlüyor

Teşekkür ederim hepinize evet sindirmeye çalışıyorlar ben bu kadar dikkat ettikçe hr şey benim başıma patlıyor yukarı çıktı diğer kadınla konuşmaya inerken açıp içeri alıp ölümüne vurasım geldi kadına işte bi kaç tane vur bırak yapmam ben artık komşuluk kalmamış maalesef insanlık desen kırıntıları sünnetliyoruz herkeste bi ego bi tatminsizlik insan çocukluğunu özlüyor

Tamam sinirlerin yipranmis ama sende de biraz şiddet egilimi var gibi geldi.
Yok bu kadini dövmem mi lazim yok kapiyi acip vursam mi falan ?
Biraz sakin olun yahu her apartmanda var bunlardan bu kadar takmaya degmez yani.

Son düzenleme:
Tamam sinirlerin yipranmis ama sende de biraz şiddet egilimi var gibi geldi.
Yok bu kadini dövmem mi lazim yok kapiyi acip vursam mi falan ?
Biraz sakin olun yahu her apartmanda var bunlardan bu kadar takmaya degmez yani.
Takmak değil sinirlerimi bozdu yani bir değil iki değil konuştuğumdan anlasa aynı sorunlarla kapıma gelmez ki çay yağ yumurta için gelir komşu dediğin benim bildiğim kim geldiyse onunla sorun yaşamış ve çıkmış gitmiş tabiki şiddet iyi bişey değil ama insanım aklımdan geçmedi değil bi sabır var çünkü herkeste ve ben çok bile dayandım bilmiyorum

Takmak değil sinirlerimi bozdu yani bir değil iki değil konuştuğumdan anlasa aynı sorunlarla kapıma gelmez ki çay yağ yumurta için gelir komşu dediğin benim bildiğim kim geldiyse onunla sorun yaşamış ve çıkmış gitmiş tabiki şiddet iyi bişey değil ama insanım aklımdan geçmedi değil bi sabır var çünkü herkeste ve ben çok bile dayandım bilmiyorum

Kendinizi savunmadiginiz icin kafaniza takiyorsunuz. Bir daha ki gelislerinde kendinizi ifade edin ve takmayin ne derlerse desinler cocugunuzla evinizle ilgilenin.
Umarim sorununuz cözülür hayirli geceler.

Kendinizi savunmadiginiz icin kafaniza takiyorsunuz. Bir daha ki gelislerinde kendinizi ifade edin ve takmayin ne derlerse desinler cocugunuzla evinizle ilgilenin.
Umarim sorununuz cözülür hayirli geceler.
Teşekkür ederim size de hayırlı geceler

Mrb herkese iyi akşamlar uzun süredir canımı sıkan bi konu var sizlerle paylaşmak ve fikir almak istiyorum 1 seneyi aşkındır bulunduğum evde İkamet ediyorum binada tek kiracı benim ne zaman. Bi sorun olsa ilk benim kapım çalınıyor ve alttan alttan suçlanıyorum bugün girişteki bayanın yrıca byan apartmanın temizlikçisi kapısına meyve suyu dökülmüş ve yiyecek kırıntıları atmışlar direkt senin çocuklar mı yaptı vs zaten vücut dili ayrı bi gıcık o kadar dikkat ediyorum ki özel çöp poşetleri kullanıyorum çöp akmasın diye çocuklarım dışarıda oynamıyor zaten diğerleri gibi ellerinde yiyeceklerle yeni doğum yaptım daha önce gebeliykende çöpleri çocuklar atıyor aşağıdakine indi o da diyor işte ben yukarıdakine söyledim kaç kere çocuklara attırma vs çöpleri katiyen kadının yüzünü aylardır görmüyorum ki biraz önce kendi çocuğu çöpe gidiyordu kendi aralarında kimse insan değil kamera taktıralım vs üstümdekinin gürültüsü ayyuka çıkmış resmen göre göre bile bile apartmanda yiyecek yiyorlar akşama kadar apartmanın içinde çocuklar gelen giden belli değil onların kapısını çalıyor konuşması normal hayır bu kadını dövmem.mi lazım eşime yansıtmak istemiyorum ilk taşındığım zaman beni ev sahibi sanmış ev sahibisin değil mi kalıcı yani gidiciysen gelip gitmem sen bu dünyada kalıcıysan bende kalıcıyım demiştim gerçekten insanın yapmadığı şeylerle suçlanması önyargılı olunması çok kötü bişey hafta sonu Mevlüt verdim bebek için eşim apartmanı tek tek kontrol etti bi pislik kaldı mı diye dışarı kapının önlerini bile bu durum için ne yapabilirim ???
Ben kiracıyım diye bir şey yok.Sen o evde paranı verip oturuyorsun.Herkesle eşit haklara sahipsin.Kimse kimsenin kapısını vurup şikayetlenemez.Bir yönetici vardır muhatap odur.
Ev sahibi kalıcıdır diye bir mantıkta yok ayrıca.Taviz verme.Rahatsız olduğun şeylere de sessiz kalma.Kavga et demiyorum ama tavrın net olsun.

Back
X