- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Bende bilmiyorum nasıl becerdigimi inanin umursamamayi istiyorum ama aklımı hep meşgul ediyorlar. Rahat olmak istiyorum gerçekten.Tek sorun beni görmezden gelmeleriyse canıma minnet.
Nasıl beceriyorsunuz başkalarının düşüncelerini umursamayı ya, zaten amacı o canını sıkmak verme istediğini.
İsteyen konuşur istemeyen konuşmaz. İnan bunun için canını sıkmaya deymez, ha ama yok bunların bana kötülükleri dokunur dersen o zaman iş değişir.
Ayy arkadaş bile değil yani birkaç aylık komşu ve birkaç yıl aynı yerde oturulacak falan. İlk kez olduğu için böyle bişey zoruma gitti .arkadaşlık ilişkilerim iyidir yani bağı koparmam ben ararım karşıdan beklemem falangenelde her arkadaşlığın kullanma zamanı ve bitiş zamanı var çokta üzülme arkadaşlık yenilenen birşey
çünkü vefa sadece sözlükte kalmış bir kelime yap kendine bir kahve keyfine bak
Bundan sonra bende oyke karar aldim. Sorunlardan da etkileniyorum.agrisiz başıma dert aslında da dedikodumu yapmasınlar ya suçsuz yere de aman ne iğrenç bir durum .bazen keske komsularla samimi olsak birbirimize gidip gelsek diyorum bazen de off akrabalar arkadaslar yetmiyi bide komsularin derdini mi cekecegim.belki yanlis dusunuyorum ama ben oyle komsu samimiyetini fazla sevmem gidip gelmeleri.en fazla selamlasirim o kadar.cunku ayni yerde yasiyosun bi sorun olsa surekli dipdibe zor olur.agrisiz basima dert almak istemiyorum.sizde takmayin kim ne diyosa desin siz kendinizi hakli goruyosaniz gerisi bos.onlar konussa asil siz konusmayin sizi boyle gereksiz yere uzuyolarsa ne haller varsa gorsunleri diyin
Haha hakkaten öyle sanırım .ama birkaç kez kadın tartışmasına denk geldim .akşamına parka çıkmislar kahkaha atıyorlar. Yuzsuz olamıyorum ya bişey olmamış gibi de .değişik insanlar ayak uyduramiyorum sanırımDalga geçmek için demiyorum ama komşularınızın böyle davranmasının tek sebebi boş zamanlarının bol olması. Bütün gün otur otur sıkılıp bir gün size cephe alırken ertesi gün bir başka komşunun dedikodusunu yapmaya size gelirler. Sorunu kendinizde aramayın hiç.
Bizim karşı komşumuz da bir gün sabah uyanıp annemden nefret etmeye başlamıştı. Bütün apartmanla konuşup annemle konuşmamalarını söylemiş, dedikodusunu yapmıştı. Annemin de kimseyi kıracak bir şey yaptığı yoktu. Yazık kadın duyunca çok üzüldü, ağladı. Sonra herkes en üst kattaki teyzenin dedikodusunu yapmaya başladı. Şimdiyse apartmanca üst kattaki kiracılara cephe aldılar. Sanırım bu işler sırayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?