Komşularla iyi niyet

Tek sorun beni görmezden gelmeleriyse canıma minnet.
Nasıl beceriyorsunuz başkalarının düşüncelerini umursamayı ya, zaten amacı o canını sıkmak verme istediğini.
İsteyen konuşur istemeyen konuşmaz. İnan bunun için canını sıkmaya deymez, ha ama yok bunların bana kötülükleri dokunur dersen o zaman iş değişir.

Bende bilmiyorum nasıl becerdigimi inanin umursamamayi istiyorum ama aklımı hep meşgul ediyorlar. Rahat olmak istiyorum gerçekten.

genelde her arkadaşlığın kullanma zamanı ve bitiş zamanı var çokta üzülme arkadaşlık yenilenen birşey
çünkü vefa sadece sözlükte kalmış bir kelime yap kendine bir kahve keyfine bak

Dalga geçmek için demiyorum ama komşularınızın böyle davranmasının tek sebebi boş zamanlarının bol olması. Bütün gün otur otur sıkılıp bir gün size cephe alırken ertesi gün bir başka komşunun dedikodusunu yapmaya size gelirler. Sorunu kendinizde aramayın hiç.

Bizim karşı komşumuz da bir gün sabah uyanıp annemden nefret etmeye başlamıştı. Bütün apartmanla konuşup annemle konuşmamalarını söylemiş, dedikodusunu yapmıştı. Annemin de kimseyi kıracak bir şey yaptığı yoktu. Yazık kadın duyunca çok üzüldü, ağladı. Sonra herkes en üst kattaki teyzenin dedikodusunu yapmaya başladı. Şimdiyse apartmanca üst kattaki kiracılara cephe aldılar. Sanırım bu işler sırayla

bazen keske komsularla samimi olsak birbirimize gidip gelsek diyorum bazen de off akrabalar arkadaslar yetmiyi bide komsularin derdini mi cekecegim.belki yanlis dusunuyorum ama ben oyle komsu samimiyetini fazla sevmem gidip gelmeleri.en fazla selamlasirim o kadar.cunku ayni yerde yasiyosun bi sorun olsa surekli dipdibe zor olur.agrisiz basima dert almak istemiyorum.sizde takmayin kim ne diyosa desin siz kendinizi hakli goruyosaniz gerisi bos.onlar konussa asil siz konusmayin sizi boyle gereksiz yere uzuyolarsa ne haller varsa gorsunleri diyin

genelde her arkadaşlığın kullanma zamanı ve bitiş zamanı var çokta üzülme arkadaşlık yenilenen birşey
çünkü vefa sadece sözlükte kalmış bir kelime yap kendine bir kahve keyfine bak
Ayy arkadaş bile değil yani birkaç aylık komşu ve birkaç yıl aynı yerde oturulacak falan. İlk kez olduğu için böyle bişey zoruma gitti .arkadaşlık ilişkilerim iyidir yani bağı koparmam ben ararım karşıdan beklemem falan

Bundan sonra bende oyke karar aldim. Sorunlardan da etkileniyorum.agrisiz başıma dert aslında da dedikodumu yapmasınlar ya suçsuz yere de aman ne iğrenç bir durum .

Haha hakkaten öyle sanırım .ama birkaç kez kadın tartışmasına denk geldim .akşamına parka çıkmislar kahkaha atıyorlar. Yuzsuz olamıyorum ya bişey olmamış gibi de .değişik insanlar ayak uyduramiyorum sanırım

Onlar mutlaka birbirlerine girecekler ikiden fazlaysalar bide uff diyorum sana izle ve gör gruplaşmalar sana yakınlaşmalar falan bak görürsün .. Ama ben her zaman komşuyla ne çok yakın ne de mesafeli olmayı tercih ederim en iyisi orta karar :)) türlü türlü insan var ileride biriyle aranda sorun olsa kim uğraşacak amaan :) en iyisi içli dışlı olmamak ve en önemlisi de bugün bi komşuyla aramız iyi diye diğerlerinin gıybetini yapmamak gün olup devran dönüyor çünkü ..

Yüz yüze bir görüşme yapin.Yanlis anlasildiginizi belirtip kendinizi samimi ve net ifade edin.hala burun kiviriyorsa ne halleri varsa gorsünler

Valla ne dediniz de hepsi küstü, bütün mesele bu. Belki de cidden insanları tahrik edecek bir şeydi, bilmiyoruz. O yüzden kim haklı, kim haksız demek zor. Bu kadar insanı küstürmeniz, bana çok da masum olmadığınız izlenimi verdi. Ama bilemiyorum. Dediğim gibi, ayrıntı bilmeden yorum yapmak zor.

Benimde samimi sandıgım bir komsum vardı.
O ara işe girdim kışındı ve rahatsızlandım iğneyle ayakta durabiliyordum.
Bu da o zaman böbrekleri iltihaplanmış, ben duyar duymaz kendi rahatsızlıgımı bir yana bırakıp msj attım
geçmiş olsun dedim ve durmumu anlattım.
Bu soguk davrandı bana, gerek konuşmalarında gerek mesajlarında.
Sonra bir gün dogumgunuymüş bizi davet etti dışarıya çıktık ,ben takmadım o zamn dediğim gibi kötü niyetli değilim.
Kızım vardı gittik bar gibi bir yerdi, yine de çocugu alıp görümceme emanet ettik kırmamak adına, güzel bir gece geçirdik gayet neşeliydi felan.
Ben unuttuk derken dogumgunu sonrası yine tavırlar devam etti ,üstelik bizden önce hiç de samimi olmadıgı birisini davet etmiş haz da etmezlerdi o kişiden şaşırmıştım, meğersem sadece kullanılmışız.
Sildim attım kimsem de yoktu tek başımaydım ama olsun kafam rahattı sonuçta.
Gerekirse tek kalın huzursuzluktan iyidir.
Bizimde arkamızdan konusuldu duymadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…