- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 42
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
Merhaba..Burayi hergun takip ederken bi konu da ben acayim dedim:)cunku biraz canimi sıktı.
Ben bir sitede oturuyorum.burda komsuluk iliskileri cok guzel.herkes birbirine gider gelir, bahcede hepbirlikte oturulur felan.bu arada ben cok katilamiyorum calistigim icin digerleri hep ev hanimi.ve son iki senedir anneler gunu etkinligi icin organize olunur biyerlere gidilir.beni uzen bu yil benim cagirilmamis olmam.herkes var bi ben yokum.
sebebinin su oldugunu dusunuyorum.bu isi organize eden bayanlardsn biri bana kusmus.cocugumu ona baktiriyordum iyi bakamadi malesef ve kibar gene bitirdim olayi yuz yuze bakicaz sitede kotu ayrilmayalim ddiye.baya zoruna gitmis demekki bi.kendimi dislanmis hissediyorum.nasil davranayim ben simdi bunlara
bi kadının aklıyla diğer tüm kadınlar bir olup seni çağırmadıysa kalan hepsinin ağır salak olduğunu düşünüp zaten muhatap olmazdım.
bence dert etme. demek ki aslında komşularınız sandığınız gibi iyi empati yapan, olaylara tarafsız bakabilen insanlar degiller.Merhaba..Burayi hergun takip ederken bi konu da ben acayim dedim:)cunku biraz canimi sıktı.
Ben bir sitede oturuyorum.burda komsuluk iliskileri cok guzel.herkes birbirine gider gelir, bahcede hepbirlikte oturulur felan.bu arada ben cok katilamiyorum calistigim icin digerleri hep ev hanimi.ve son iki senedir anneler gunu etkinligi icin organize olunur biyerlere gidilir.beni uzen bu yil benim cagirilmamis olmam.herkes var bi ben yokum.
sebebinin su oldugunu dusunuyorum.bu isi organize eden bayanlardsn biri bana kusmus.cocugumu ona baktiriyordum iyi bakamadi malesef ve kibar gene bitirdim olayi yuz yuze bakicaz sitede kotu ayrilmayalim ddiye.baya zoruna gitmis demekki bi.kendimi dislanmis hissediyorum.nasil davranayim ben simdi bunlara
Valla çok saçma bi yorum kusura bakma da.ne demek ne işin var ev hanımlarıyla sen başka teldesin. İnsan sınıflandırmanın böylesi.Ya calisan kadinmissin
Ne isin var ev hanimlariyla?
Sen baska teldesin onlar baska telde haliyle. Ben olsam cagirilsam da gitmezdim ki zaten sen de cok fazla git gel yapmiyormussun. Neden uzuldun ki?
Valla çok saçma bi yorum kusura bakma da.ne demek ne işin var ev hanımlarıyla sen başka teldesin. İnsan sınıflandırmanın böylesi.
Insan siniflandirmiyorum, calisan kadinin saatleri uymaz, bir hafta sonu olur onda da temizlik yemek cocuklar utu vs bir yanda, kadinin kendi bakimi kuaforu vssi bir yanda. Bir de ustune her zaman evde olan komsuyla gorusmek kulfet. Herkesin bir kosusturmasi var, anlamadan dinlemeden elestirmeyin ben de ev hanimiyim su an calismiyorum. Ama calisan kadinin da saatlerine uyamam. Algilayabildiniz mi?Valla çok saçma bi yorum kusura bakma da.ne demek ne işin var ev hanımlarıyla sen başka teldesin. İnsan sınıflandırmanın böylesi.
Cok sukur esas anlamasi gereken anlamis beni tesekkur ederim. Ben normalde calisan bir kadinim simdi bebek icin evdeyim bir sureligine. Ev hanimligi yapiyorum sevmeye sevmeye :) hafta bes gun calisiyordum ctesilerimi anneme ayirirdim pazar gunlerini de esime, simdi benim bir hafta on gun oncesinden her planim belli olurdu araya kimseyi sokamazdim. Ev hanimlariyla bu nedenle gorusemezdim merhaba merhaba bu kadar. Ama calisan arkadaslarimla saatlerim uyardi onlarla takilirdim.Siniflandirma degil de calisanlarla, calisanlardaha cok ortak nokta, daha cok paylasimda bulunabilirler.ev hanimlarinin da kendi aralarinda daha cok paylasimlari olur.
Arkadas da oyle demek istemistir..
Oyle iste dun baya bi uzulmustum de geciyor yavas yavas.hic muhatap olmazasam onceki senelerde de hic davet edilmesem umrumda olmazdi..ama bu sene gezmisler tozmuslar resim atiyolar feyse..takibi birak yaptim hepsini:) kizdirdilar beni..
ben mi tuhafım acaba, bana ne yahu komşuluk ilişkilerinden? önceden arkadaşım değillerse neden takılayım ki?
hay agzına saglık yaaValla çok saçma bi yorum kusura bakma da.ne demek ne işin var ev hanımlarıyla sen başka teldesin. İnsan sınıflandırmanın böylesi.
Siz de kendinizi cok guzel gelistirmissiniz, aciklamalarimi gormediginizden belli oldu,hay agzına saglık yaa
ev hanımı olanların bıle bunun gıbı sıg dusunceye sahıp olacagını dusunmuyorum
calısmıs ama bosa calısmıs
bir insan kendini gelıştirememiş ise bunun calısyor olmayla veya evhanımı olmayla alakası yok sekılde görüldügü gibi ...
Algım çok şükür çok yüksek. O zaman yanlış anlaşılmak istemiyorsanız cümleleri ona göre seçmelisiniz o Zaman.Insan siniflandirmiyorum, calisan kadinin saatleri uymaz, bir hafta sonu olur onda da temizlik yemek cocuklar utu vs bir yanda, kadinin kendi bakimi kuaforu vssi bir yanda. Bir de ustune her zaman evde olan komsuyla gorusmek kulfet. Herkesin bir kosusturmasi var, anlamadan dinlemeden elestirmeyin ben de ev hanimiyim su an calismiyorum. Ama calisan kadinin da saatlerine uyamam. Algilayabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?