• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
4 aylık bebek emmiyor mu? Veya bıtakacka ailesinden kimse yok mu?
Ben bu şekilde bir zorumluluğu asla almazdım.

Kendi çocuğum dışında kimsenin o kadar küçük çocuğunun sorumluluğunu almam.
O kadar küçükken Kimseye -babasına bile -o çocuğu emanet etmem. Evcilimi bile bir hafta komşuya vermem. Zorunluluk başka ama bu keyfiyet karşısında buz gibi oldum.
Acaba ne yaptılar epey zaman geçmiş üstünden.

Kendi çocuğum dışında kimsenin o kadar küçük çocuğunun sorumluluğunu almam.
O kadar küçükken Kimseye -babasına bile -o çocuğu emanet etmem. Evcilimi bile bir hafta komşuya vermem. Zorunluluk başka ama bu keyfiyet karşısında buz gibi oldum.
Acaba ne yaptılar epey zaman geçmiş üstünden.
ben de merak ettim konu sahibi bizi aydınlatsa keşke

Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Tabi h....s...tır diyeceksin

Kabul etme kesinlikle hayatım, herkes anne olamıyor işte. Değil evladımı kedimi emanet edemem kendi anneme bile.

Komşum eşiyle yurt dışına gitti ama bebeğini götürmedi kime bıraktı bilmiyorum
ay koca delisi ruh hastası manyak ya. hayır hadi kadın bırakıyor adam nasıl ona eşlik ediyor. ne biçim insanlar bunlar ya. siz
iletişimi kestiniz mi
açıklamanız noldı

ay koca delisi ruh hastası manyak ya. hayır hadi kadın bırakıyor adam nasıl ona eşlik ediyor. ne biçim insanlar bunlar ya. siz
iletişimi kestiniz mi
açıklamanız noldı
Adamın da umrunda değil çoluk çocuk belli ki, koca kapaklamak için yapılmış çocuk.

Sağlıklı düşünen biri 4 aylık bebeğini birine emanet edip yurtdışına tatile gitmez. Ne kadar büyük bir koca sevgisi varmış arkadaşınızın 4 aylık ağzı süt kokan bir bebeği başkasına emanet ediyor. Ya yokluğunda bebeğe bir şey olursa yada bakan kişinin tacizine uğrarsa bu nasıl bir düşüncesizlik.

Ne değerli kocalar var ya ilginç gerçekten ben kedimi bile ailem dışında kimseye emanet etmem bu 4 aylık süte muhtaç bebeği bırakıyor
Sakın kimseyi de bulmayın sizde bakmayın allah korusun çocuğa bişey olcağı tutar ozaman sizin başınız belaya girer almayın bu sorumluluğu bazen iyilikten maraz doğar unutmayın

O çocuğun yaşayacağı travmayı düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
Zorunlu bir şey olsa neyse keyfi bir şey icin yapılır mi bu ya.
anne anne degil tamam da baba da baba değilmiş....

4 aylık bebeği nasıl başkasına bırakabiliyor aklından zoru var komşunuzun bence deli herhalde

Back
X