- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
Kizlar. Komsumu arastirmaya devam ettim. Aynen sizlerin dedigi gibi cocukta gece terörü denilen hastalik varmis. Yazik geceleri uyanip heo oyle agliyomus. Ama annesi bu durumu haci hoca ve muskayla cozmeye calisiyo doktora goturmek yerine eh ben ne diyim artik.. bu arada
seviyan
egemerti gordugunu iddia ediyorsun eger gercekten gorduysen ve bukadar sorumsuzca davrandiysan sana diycek sey bulamiyorum gordugun cocuk egemertse sende bu konuyla guzelce ilgilenseydin o cocuk bulunurdu o cocuk belkide onu goren tek sendin sende kayitsiz kaldigin icin o cocuk bulunamadi lytfen biraz duyarli olun. Polisi aradim ilgilenmedi diye bisey yok annesini aradim yuzume kapatti diye bisey yok size inanamiyorum ben bu sozlerinize cok uzuldum hic aklimdan cikmiyo. Omzuma cok buyuk bi yük bindirdiniz o aile perisan oldu ben sizi anlamiyorum anlamakta istemiyorum. Enpati yapiyorum benim cocugum allah korusun kaybolsa biride gorse ve ben bunu bilmesem diye dusundukce agliyorum siz cok rahatsiniz yillarca bunu bilerek nasil yasadiniz cok merak ediyorum.