- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunların içine nasıl çorap giyebiliyorsunuz ki zaten, ayağınız kaymıyor mu içinde?Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Koronasavar zirvesinde giyinİnadına giyicem la. Parlak ten rengi giycem hem de. Apartman topuklu önü açık ayakkabıları da giydim mi oh mis. Ki gençliğimde yapmışlığım var ahajajs.
Ahahah bağlantılı tabi ki.
Ayaklar ellerle eşit olana dek savaşacağız. Kimse ayakları çorapların içine hapsedemeyecek![]()
En çok onlara üzülüyorum zaten. Ah memeler, zavallı memelerYa memeler? En büyük cezayı hakedecek ne yaptılar acaba
İyi de bundan kime ne?Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Açık ayakkabu giymenin bir adabı vardır.Bana göre bırakın çorap giymeyi bakımlı ayaklarınız yoksa bile giymemelisiniz.Ama, konunuzun sonuna bu bir stil konusu değildir demişsiniz o zaman derim ki kimseyi umursamayın istediğinizi yapın.Hayat sizin hayatınız kime ne:)Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Koronasavar zirvesinde giyingöremesek de haberlerini alırız
![]()
Ben de sandaletle çorabı uygun bulmuyorum sandaletin var oluş amacına ters bence. Ama boşverin siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle giyin. Moda ikonu olacağız diye bir şart yok ki.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor