Komşum ile ten çorap tartışması

Giymesen daha iyi olur derim, fikrimi söylerim, gerisi beni ilgilendirmez.
Birinin tercihiyle alay etmek kimin haddine ola ki?

Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Bunların içine nasıl çorap giyebiliyorsunuz ki zaten, ayağınız kaymıyor mu içinde?

bir arkadasım da böyleydi yaz kış hiç farketmez en açık sandaletin içine dahi kısa çorap giyerdi bence insan nasıl rahatsa öyle tercih edebilir ama ten çorap ayağı çok fazla terletmezmi? özellikle bu koyduğunuz model aşırı terleten bir model bilen bilir :D üstelik sürekli de kayar ve koku da yapar, fazla gömmüş gibi oldum ama bence daha konforlu bir çözüm bulmaya bakın kendi ayak sağlığınız içinn

Bizim gibi halklarda çok abartılıyor bu giyim konusu.
Giyim tercihlerinizle kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. İster ten rengi çorap giyin, ister soket çorap; kime ne? Dalga geçen olursa da cevap vermeyi öğretin kendinize. Herkes haddini bilsin, kendine baksın

Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
İyi de bundan kime ne?

Açık ayakkabu giymenin bir adabı vardır.Bana göre bırakın çorap giymeyi bakımlı ayaklarınız yoksa bile giymemelisiniz.Ama, konunuzun sonuna bu bir stil konusu değildir demişsiniz o zaman derim ki kimseyi umursamayın istediğinizi yapın.Hayat sizin hayatınız kime ne:)

Bizim gibi çoğunun görünüşten başka vitrini olmayan milletlerde mesele oluyor bence bu. Çünkü görünüşle satacak kendisini. Ve yine Görüntü üzerinden tanımlıyor görüntü üzerinden kendini pazarlıyor (Umarım pazarlamak kelimesi yanlış anlaşılmaz) . Hastanede çalışıyorum hastaneye giderken sivil giyiniyorum hastanede formalarımı giyiyorum. Gördüğün tuvalet terliklerini giyerek tüm yazı geçiriyorum nerdeyse. Hastaneden çıkıp yemek yemeğe mi gideceğim tuvalet terliklerimle, avm ye mi gideceğim tuvalet terliklerimle, markete mi gideceğim tuvalet terliklerimle. Ama yol yordamda biliriz. Şık bir akşam yemeğine iyi bir restorana giderken de olursa ekime diyerek gidilmez süslenilir topuklular çekilir. Ama gerçekten günlük hayattaki sıradan görüntüleri bu kadar mesele edecek nasıl hayatlar yaşıyor bu insanlar hakikaten anlamıyorum.

Eklentiler

• D9D3205A-91CF-4AD5-AA23-448CE5C2F5C5.webp
    D9D3205A-91CF-4AD5-AA23-448CE5C2F5C5.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 28
Istersem o sandaletin içine pempe opak corap giyerim kime ne

Ben kendi kına gecemde burnu açık ayakkabı giyeceğim için ona uygun bir ten rengi külotlu çorap almıştım Penti den.
Ayak parmaklarının başladığı yere kadar normal çorap, oradan sonrası parmak arası. Yani burnu açık ayakkabı veya sandalet tam kesim noktasını açıkta bırakmadığı sürece hiç belli olmuyor.
Ben çok rahat etmiştim ve hiç sorun yaşamadım. Belki size de fikir olur.

Ben de sandaletle çorabı uygun bulmuyorum sandaletin var oluş amacına ters bence. Ama boşverin siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle giyin. Moda ikonu olacağız diye bir şart yok ki.

Konuyu okudum da... Hindistan cevizi Hindistan'da yetişen bir cevizdir diyesim geliyor...

İnsanlara fikirlerini sormayın.
siz sormadan söyleyenlere de,bir daha ki sefere fikrini sorarsam ne düşündüğünü söylersin. Deyin geçin.
bu tarz sandaletlerin içine bende çorap giyiyorum.
kimseye de Fikrini sormuyorum. Ben memnunum

Konu sahibi ayrica sunu da yazmadan gecmek istemiyorum.Kiyafet giyim kusam cok sahsi seyler bana gore.Yani tamamen kisiligi yansitan seyler.Sizin secip, begenip, giydiginiz corabindan csntasina kadar, hicbir sey icin, hickimsenin yorum yapma hakki yok! Yuzunuze karsi yorum yapmalarına dahi izin vermeyin! Sormayin da bence çünkü bana kötü, cirkin gelen birsey, bir başkasına kusursuz gelebilir..Siz giymek istiyorsaniz giyin! En yakinlariniza bile sormayin!

Önelikle siz kendinize neyi yakıştırıyorsanız çanta, çorap vs onu giyin...
Eğer bakışlardan rahatsız oluyorsanız Parmak ucu açık, çok ince, ten rengi çoraplar var. Onları deneyebilirsiniz

Açık ayakkabı içine çorap giymemek benim kırmızı çizgim. Öyle ki Mart ayında nişanım olmuştu ve nişan sabahı regl olmuştum. Hem donmayayım hem de pedi sıkı tutsun diye külotlu çorap giymeye karar verdim. Elbise de balık ve açık renk, ayakkabımın önü açık. Tırım tırım parmağı açık çorap aratmıştım insanlara ve onu giymiştim. Yine de giyene karışmıyorum ama ben hiç hoş bulmuyorum. Bir de gerçekten sandalet giydiğimiz aylar sıcak oluyor ten çorapla eziyet gibi bir şey olur. Bence çorapsızlığa alışabilirsiniz denerseniz.

git sen de inadına fileli seksi bir çorap giy, etek de uzun olmasın. kocasının önünden geç, ondan sonra bakalım komik miymiş

Back
X