- Konu Sahibi Hellohappiness
Bencede bu apartman whatsapp grubu nedir çok saçmaWhatsApp çıktı mertlik bozuldu gözüm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede bu apartman whatsapp grubu nedir çok saçmaWhatsApp çıktı mertlik bozuldu gözüm :)

Apartmanda WhatsApp grubu da neymiş. Neyi konuşuyorsunuz ? Apartmanı şununla silersek daha parlak olur, böyle yaparsak herkesin ağzı açık kalır. Kusura bakmayın da çok gereksiz. grupta o kadının yaptığı da ulen suyun akmıyorsa kocanı ara. Kadın yanmış belli :) Canım istemsizce gülüyorum aman kocalara dikkat :)
X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.

Bu kadin iyi niyetli degil bu sorular cok sacma bence esinizin telefonundan engelleyin ve gorusmeyinX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Asla normal değil canım. Hatta sen eşime mesaj atmışsın, eşim çok şaşırdı, kendisi böyle şeylerden hoşlanmaz de...yada sen eşini ayaküstü gördüğünü sanıyorsundur...merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
:)))vay küçük ....vay
insanlarda ahlak kalmadı
Eski evimde benim de oyleydi. Calistigim icin bi eksikligini de hissetmedim. Ama burda kizim dunyaya geldi, simdi evdeyim de.. zaten kizimla ilgilenmekten sosyallesmeye vaktim yok ama uzmanlar bebeklerin de sosyallesmesini yeni yuzler gormesini onerdigi icin whatsapp grubuna ve insanlarla yakinlasmaya sicak baktim. Nerden bileyim kadinin birinin esime musallat olacagini..Ben de herkesle ayni gorusteyim, komsu art niyetli.Bizde komsuculuk hiç yok ya ohh miss, merhaba merhaba o kadar.
Resmen de musallatlık durum yazmak için fırsat kolluyor.Eski evimde benim de oyleydi. Calistigim icin bi eksikligini de hissetmedim. Ama burda kizim dunyaya geldi, simdi evdeyim de.. zaten kizimla ilgilenmekten sosyallesmeye vaktim yok ama uzmanlar bebeklerin de sosyallesmesini yeni yuzler gormesini onerdigi icin whatsapp grubuna ve insanlarla yakinlasmaya sicak baktim. Nerden bileyim kadinin birinin esime musallat olacagini..