• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsum iyiniyetli mi

evet esim kadinin her mesajina cevap vermis. Ama kisa kisa cevaplar ve hic yardima da gitmemis. Evde degilim gibi cevaplar. Kadin beni aradi esimle yemege cagirdi. Ben de baska yere davetliyiz dedim sonra da esimi arayip esime patladim. Ne cesaret bu kadin senin numarani aliyo, benim evde oldugumu bile bile sana yaziyo diye. Benim ne sucum var dedi ben kadin cagirdi diye gittim mi dedi. Ben de ama terslememissin de dedim. Adamin biri bana yazsaydi ne dusunurdun dedim. Haklisin canim ozur dilerim bir daha cevap vermem dedi. Ama ben cok sinirliydim bagirlama devam ettim. Alsam evde konusalim dedi kapattik.

bir daha cevap vermem değil, cevap vermesi gerekiyor. "x hanım ben yönetici değilim, bu konuları yöneticiye ya da eşinize danışın" demesi gerekir.

Su anda cok sacma olur mesajin ustunden zaman gecti. Ayrica esime rahatsizligimi bildirdim o da haklisin dedi. Umarim kadin bir daha yazmaz ama yazarsa da o cevabi esimin vermesini tercih ederim.

Ya bari eşinizin telinden kadını engelleyin niye yapamıyorsunuz anlamıyorum illa bi olay çıksın istiyor gibi haliniz var

Ya bari eşinizin telinden kadını engelleyin niye yapamıyorsunuz anlamıyorum illa bi olay çıksın istiyor gibi haliniz var
Bakti ki siz olayin farkina vardiniz rahatsız oldunuz mesaj atsa bile eşiniz tartışma çıkmasın diye siler
Engeli basın gitsin
Ayyy ne yılışık insanlar var sınır olurum böyle kadınlara hiç yüz verme canım da da

Bende çok kıskanç biriyimdie inanın ben kabuk edemezdim,hayatta çok tuhaf şeyler oluyor sen iyi olduğun için karşındakini iyi görüyorsun ama bence artık niyet var burada ..kadın milleti inan sen güzel bişey anlatmışsindir hayatınla ve esinle ilgili onu bile göz koymuş olabilir yani ..eşin cevap vermesin mesajlara canim

Whatsapp grubu kurmak çok saçma değil mi ya? Sebep ne yani zaten altlı üstlü oturuluyor. Apartman sorunları için beyler ayda bir toplantı yapar. Ben olsam katılmazdım bile resmen dedikoduya fitne fücura davet

merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
Ay çok iyi niyetlisin canım ya bu zamanda böyle şeyler olmamalı eşiniz yöneticimi apartmanda değilse eger ben olsam lütfen cnm böyle şeylerle eşim ilgilenmiyor yöneticiyle konuş bunları eşime yazma bir daha bu rahatsız edici bir durum dikkate alırsan sevinirim derdim

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin. Evet bu kadinin mesajlarindan rahatsiz oluyorum ama ne esimin telefonundan engellemek ne de kadina esime mesaj yazma demek istemiyorum. İstiyorum ki esim bu durumu sonlandirsin. Esim neredeyse 40 yasinda onu yonlendirmek ya da birilerinden korumak zorunda kalmak istemiyorum. Hadi bunu ben engelledim diyelim adamin icinde varsa illa ki baska firsatlar cikacak karsisina. Yurtdisina cikiyo sehir disina cikiyo hep takipte olamam ki..

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin. Evet bu kadinin mesajlarindan rahatsiz oluyorum ama ne esimin telefonundan engellemek ne de kadina esime mesaj yazma demek istemiyorum. İstiyorum ki esim bu durumu sonlandirsin. Esim neredeyse 40 yasinda onu yonlendirmek ya da birilerinden korumak zorunda kalmak istemiyorum. Hadi bunu ben engelledim diyelim adamin icinde varsa illa ki baska firsatlar cikacak karsisina. Yurtdisina cikiyo sehir disina cikiyo hep takipte olamam ki..
Yinede bu durumdan biraz rahatsız olduğunu belli etmelisin cnm bence insanlar eşlerine güvendiği için uzun süreler evli kalıyorlar ama bizim nelerden hoşlanmadığımızı bilsinlerki ona göre davransınlar yani herşeyi sölemenin bir tatlı yolu vardır

merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
Eşimle tanışmıyor ise ve hiç konuşmamışsa ben art niyet arardım.
Ama onun dışında ev sahibimiz bayandı ve eşimle muhattap olurdu benle konuşmazdı bende konuşmak istemezdim. Bunu sorun olarakta görmüyordum. Nedenlerine göre değişir.

Size sürekli takipte olun denmiyor evli barklı bir kadının yine evli barklı bir adama bu tarz mesajlar atması ve yanına kalması sorun eşiniz de bundan sonra zaten size asla kadının mesaj attığını söylemez evet sorun çözüldü :) bizi sinir etmeyeydiniz iyiydi madem kabullenecektiniz

Size sürekli takipte olun denmiyor evli barklı bir kadının yine evli barklı bir adama bu tarz mesajlar atması ve yanına kalması sorun eşiniz de bundan sonra zaten size asla kadının mesaj attığını söylemez evet sorun çözüldü :) bizi sinir etmeyeydiniz iyiydi madem kabullenecektiniz
Ahh sinir oldun demek vah vah.. ne yapmami isterdin soyle kosa kosa yapayim. Boyle konusma hakkini nerden buluyorsunuz gercekten hayret ediyorum.

Ahh sinir oldun demek vah vah.. ne yapmami isterdin soyle kosa kosa yapayim. Boyle konusma hakkini nerden buluyorsunuz gercekten hayret ediyorum.

Konu açarsanız her türlü yorumu da yazma hakkına ben sahibim hakaret değil hem gerçekler bunlar madem bir şikayetiniz yok konu da açmayın kendiniz çözmüşsünüz işte böyle konuşma derken ne demişim ki :DDD neyse ya banane hakketten koca sizin kocanız yakında siz sinir olacaksınız büyük ihtimal hem de dumanı tüte tüte :DDD hadi ben kaçtımm

Bende çok kıskanç biriyimdie inanın ben kabuk edemezdim,hayatta çok tuhaf şeyler oluyor sen iyi olduğun için karşındakini iyi görüyorsun ama bence artık niyet var burada ..kadın milleti inan sen güzel bişey anlatmışsindir hayatınla ve esinle ilgili onu bile göz koymuş olabilir yani ..eşin cevap vermesin mesajlara canim
Aynı şeyi yazacaktim hislerime tercüman oldun
Ben asla kimsenin yanimda eşimi övmem iyi de şu huyu var derim özellikle arkadaş ortamında
Ayyy ben ne kötüyüm yaaa :KK43: kimseye guvenemiyorum

Rica edriz ne demek biz neden kk dayız hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
Ah be ablam sen çok iyisin herkes senin gibi olsa keşke görünür kazadan koruyacağız ama görünmeyene allaha emanet ona yapacak bişey yok
Dünya öyle bi dünya olmuş ki kimse elindekinin kiymetini bilmeyip dışarı sarkıyor
Rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah
Ama o kadına karşı dikkat et lutfen

İlkini esim soyledi ben de cok onemsemedim basta. bina 15 katli biz altli ustluyuz. Hoslanmadim ama bir sey demedim. En son kadin kendisi soyledi. Beni aradi boyle bir durum var x beye de mesaj attim ama cvp vermedi Hallettim ben diye. Cok sinir oldum ama basiretim baglandi kalakaldim bi sey diyrmedim. Sonra esimle konustum. Sinir oldum sana yazmis dedim. Haklisin canim Toplantidaydim gormedim ne alaka niye bana sormus dedi.
İlkini niye demedi işte adamı
2 kere yokladı baktı cvp yok sen duyacaksın kendi dedi.
Eşin engellesin uzaklaş sende

Anladim da yurt disinda, sehir disinda boyle kadinlar kendilerini tepside mi sunuyorlar? Adamin aldatmak icin ozel olarak gidip, bulmasi lazim birilerini. Burda burnunun dibinde bir kadinin esinize olur olmadik sacma sapan mesaj atmasindan bahsediyorsunuz. Adamin aklina gelmesi oyle veya boyle kadin zorla aklina girecek attigi mesajlarla. Adam da acaba mi diye dusunmeye baslayacak. Ne gerek var? Bence burdaki hanimlarin dedigi gibi esinize attigi mesajlara siz kendiniz cevap verin. Sonrada esim mesgul, bir sorunun olursa bana sor bir dahakine diyin. Herkes haddini hududunu bilsin canim aa

Mesajini okuyunca aklima geldi. Biz onunla otururken esim aramisti. Biz masallah diyim cok iyi anlasiriz hala cicim aylarinda gibiyiz. Tabi askimli bitanemli hos sohbetiniz oldu. Onlarinsa kavga seslerini sik sik duyuyorum. Lanet olsun biktim sizden diye bagiriyo bu kadin.

Mesajini okuyunca aklima geldi. Biz onunla otururken esim aramisti. Biz masallah diyim cok iyi anlasiriz hala cicim aylarinda gibiyiz. Tabi askimli bitanemli hos sohbetiniz oldu. Onlarinsa kavga seslerini sik sik duyuyorum. Lanet olsun biktim sizden diye bagiriyo bu kadin.

Bu adam karısını mutlu ediyor kesin beni de eder diye mi düşünüyor acaba tövbest...

Back
X