• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsum iyiniyetli mi

Eşin yöneticiyse art niyet yoktur. Direkt yönetici ile muhattap olmak yerine neden dolaylı yoldan işini görsün? Sana soracak da sen eşine soracaksın da ohoo. Ama eşin yönetici değilse art niyet vardır. Eşine ne yani milletin elektirk arızasından.
Ha ben evde elektrik, su gitti mi önce eşime sorarım bilgin var mı diye. Ama kurumsal bir site olmasaydı yöneticiye de sorabilirdim önce. Bir an önce beni bilgilendirsin de önlemimi alayım diye. 4 yıl yalnız yaşadım her işimi kendim gördüm.

merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
BENCE ARAMALISIN NE ALAKA O KONULARI SANA SORSUN GEREKİRSE SEN EŞİNDEN BİLGİ ALIRSIN, YADA MADEM MSJLA ÇÖZÜLECEK ŞEYLER EŞİ EVDE YOKMUŞ EŞİNE MESAJ ATSIN. NEDİR BU

Eşiniz apartman yöneticisi mi kendi kocasını arasın
Ahlak kuralları vardı önceden yaa ne oldu bunlara
İyi niyetli bile olsa yanlış anlaşılırım diye korkar insan . Çok yakın olur anlarım daha yeni tanışmışsınız.
Siz onun eşine yazsanız nasıl tepki verir acaba
Ben de onun kocasini ayakustu gordum numarasini kaydetme geregi duymadim..

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
SİZ DİREK KOMŞUNUZA ŞÖYLE SÖYLEYİN, EŞİM ÇOK HOŞLANMIYOR KADINLARLA İKİLİ MUHABBETTEN Bİ SIKINTI OLURSA BANA YAZ SEN. DEYİN

SİZ DİREK KOMŞUNUZA ŞÖYLE SÖYLEYİN, EŞİM ÇOK HOŞLANMIYOR KADINLARLA İKİLİ MUHABBETTEN Bİ SIKINTI OLURSA BANA YAZ SEN. DEYİN
Ya bence bu konularda eşin karısı devreye girmemeli önce. Adamın karısı bana ayar verdi diye düşünüp kaçak köçek yoldan adama sokulmaya çalışabilir. Erkek ulaşılmaz, gizemli falan görünür. Erkek basacak engeli göstere göstere. Ya da “x hanımefendi bu konular için beni rahatsız etmeyin, yöneticiye ulaşın” dese komşu dümdüz olur. Yüzüne bile bakamaz.

Siz ciddi misiniz? Bir kac kere ayakustu gordugu bir adama whatsaptan yazilacak. Hem de evde olan hanimina yani hemcinsine, potansiyel arkadasina yazmak varken. Art niyetli miyim diyorsunuz bir de? Insanlari alttan almak zorunda degilsiniz. O her yazdiginda apartman grubuna eşiniz ya da siz yazin "sulariniz mi kesik, sigortaniz atmis dogru mu? Esime yazmissiniz simdi haberim oldu. Apartmanda bu sorunu yasayana baskalari var mi? gibi.... Baktiniz kesmedi, esinizin telefonundan engelleyin gitsin. Hic muhatap olmaya gerek yok. Arsizlasip sordu mu, esim cok rahatsiz oldu hatta ayipladi bana yazmaniz varken ona yazmanizi diye, eşinize sorarsa aynisini desin. Esiniz saf niyetli davranip aman birsey olmaz demesin, dedirtmeyin. Net tavrinizi koyun. Mevzu bile etmeyin, bastan tersleyin gitsin ki sonra basinizi agritmasin. Neler okuyoruz burada...

Back
X