komşum ve merdiven temizliği???

goossip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
265
0
46
Sakarya
apartmanınızın merdivenleri kaç günde bir siliniyor?????kızlar ben 2 katlı bir binada oturuyorum.2.katta sadece ben varım.Alt katta da yani 1.katta iki daire de dolu, oturuluyor..aynı zamanda ev sahipleri alt katımda oturuyor..en kalabalık ev sahiplerinin evi ve hayvancılıkla uğraşıyorlar.anlayacağınız merdivenleri leş gibi hayvan kokusu sarıyor..ev sahibi merdiven için kadın tutmuş...nasıl anlaştılar bilmiyorum ama bana ''her gün merdivenler süpürülüp silinecek'' demişlerdi.ama ben hafta bir olmasından yanayım...hem merdivenleri silecek olan kadın her gün gelse çok pahalıya patlar?sizce kaç gün gelmesini kabul edeyim...sonuçta ev sahibi ters düşmek istemiyorum...ama ancak geçiniyoruz sadece merdiven için o kadar para vermek istemiyorum :((

aylık para 3 e mi bölünecek? hergün silinmesine gerek yok. senin katta bi sen varsın. ne kirlenecek. ama alt kat yüzünden o kadar kirli. aslında vicdanen onların biraz daha çok ödemeleri gerek senden.

sen ev sahibine de. bu miktar beni biraz zorluyor, haftada 1 olsa nasıl olur diye fikrini al.

bizde haftada 2 geliyo normalde etrafımdakiler en fazla 15 veriyo ama ben 20 veriyorum :26:

sizinki o kadar pisleniyosa en azından 2 günde 1 silinmesi lazım ama sen daha az ödemelisin bence :26:

bizde haftada 2 geliyo normalde etrafımdakiler en fazla 15 veriyo ama ben 20 veriyorum :26:

sizinki o kadar pisleniyosa en azından 2 günde 1 silinmesi lazım ama sen daha az ödemelisin bence :26:

aylık mı 20 tl veriyorsunuz..benim evime temizliğe gelen bir kadın var(annemin zoruyla alıyorum.parasını annem veriyor.romatizma hastalığı yüzünden ağrım oluyor)bana merdiven için her gelişinde 30 tl dedi.yol parasını da istiyor.belki 25 tl de olur.ama haftada 2 kez gelse ayda 8 kere gelmiş oluyo..aylık toplam 200 tl...daire başına 67 tl ki yol parasını da istiyor....bide evin iskanı alınmamış...inşaat elektiriği ,suyu parası veriyoruz...sizinkilerin iki katı...her seferinde kredi kartı borçlarıyla bitiriyoruz ayı.....

ayrıca çok pislik olmuyor sadece hayvan kokusu oluyor diye...hergün silmek istiyo sanırım

aylık mı 20 tl veriyorsunuz..benim evime temizliğe gelen bir kadın var(annemin zoruyla alıyorum.parasını annem veriyor.romatizma hastalığı yüzünden ağrım oluyor)bana merdiven için her gelişinde 30 tl dedi.yol parasını da istiyor.belki 25 tl de olur.ama haftada 2 kez gelse ayda 8 kere gelmiş oluyo..aylık toplam 200 tl...daire başına 67 tl ki yol parasını da istiyor....bide evin iskanı alınmamış...inşaat elektiriği ,suyu parası veriyoruz...sizinkilerin iki katı...her seferinde kredi kartı borçlarıyla bitiriyoruz ayı.....

tatlım biz aylık 20 veriyoruz :53:

sizimkini bizim burda sitelrde istiyolar hemde spor salonlu havuzlu sitelerde :27:

sizinki abartı canım.. nerde oturuyosunuz siz:53:

yeni yapım bir binada oturuyoruz...sadece semtimiz de kiralar biraz uçuk...zengin semti olmaya başladı...belki o yüzden uçuk fiyat verdi

sen üst kattaymissin e senin katinda senden baska kimse yok kendi merdivenlerini kendin silsen haftada bir onlarda kadini kendi merdivenleri icin tutsunlar sende para verme olmaz mi:27:cok zekice bi fikir haa:60:

Benim eski oturduğum apartmanda haftada 2 kez silinirdi ama biz silen kişiye değil yöneticiye aylık 12 tl verirdik
Apartman merdiveninin elektrik faturası merdiven silme parası dahil sadece 12 tl ve 6 katlı apartman her katta 3 daire vardı
Kocaman bir çardak ve bahçe vardı ve tabi avlu oralarıda temizlerdi ve ayrıca suyunu ve deterjanını vermezdik size fiyat veren baya uçmuş
Şimdi yeni taşındığım yerde apartman görevlisi var hergün siliyor ve aidat veriyoruz ona 55 lira ama günde 2 kereçöp alma aparman elektrik faturası sitenin bahçesi hergün sulanıyor su faturası dahil ve yine dediğim gibi deterjan veya ayrıca başka bişey vermiyoruz İstanbul'da oturuyorum bende...

her gelişine 30 liramı istiyor:53:çok fazla bu miktar
bizim apartman 5 katlı kadın haftada 3 gün geliyor çöpleride alıyor ayda 10 lira veriyoruz.siz her gelişe 30 lira mı vereceksiniz:26:
çok fazla kabul etme bence:19:

başka kadın bulduk kızlar haftada 2 kez gelecek ayda 20 tl ödeyecez..merdivenlerimiz o kadar az ki...keşke bizde 12 tl ye silecek birini bulabilseydik.ben sakarada oturuyorum...ki istanbul daha pahalı memleket ve 12 tl şaştım valla...

5 katlı bizim apartman,haftada bir siliniyor 150 lira falan para alıyor çalışan.

evim iki katlı olsa ben silerdim ama kendi katımı,2 kat için birini tutmaya gerek yok hele de hergün

bunlarla boşuna uğraşmayın. en iyisi apartman temizliği ni firmalara yaptırmak.
hemde 10tl / daire başı . hatta cam temizliği daire için. 50tl . ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X