- 15 Eylül 2014
- 122
- 148
- 48
- 44
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
yaptığın resmen hırsızlık olmuş ve gelip burda ahkam kesiyorsun. iyi ki gidip ödemişsin yoksa bebek bisküvisi çikolata falan evlatlarına haram lokma yedirecektin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!
nasıl izah ettiniz. merak ettim doğrusu.. bunlar çantanıza nasıl girmiş mesela.Ben para ödedim ve anlattim o yüzden gidip teşekkür bile ettiler. Bizi farkedende olmamis ben o kadar korktum ki herkes üstüme geliyor sandim. 3paket cikolata 1 paket peynir ve 1 paket bebek bisküvi si. Toplamda 25 tl ödedim ve izah ettim herşeyi. Ben hep ordan alışveriş yaparim kimse
beddua etmeseniz. buda yasak hatırlatayım dedim. bunun için ban yiyen var sitede.Sebepsiz yere suçlayan herkese allah bin beterini yasatsin... allah herşeyi bilen ve gorendir rabbim biliyo ve görüyor. Hirsiz olsam salak degilim gidip bide para vercek kadar. Allah yargilar sadece siz degil. Herkes xok masum ya zor durumda kaldim fikir istedim laflara bak. Olayi nerelere carptirmislar. He işim gücüm yok cikolatayami kaldim? Allah huzurunda rahatladim siz yargilasaniz kac yazAr? Yüreği paslanmis insanlarr...
Arkadaş kavramı değerli bir kavramdır. Herkes için kullanılmazCok sevimsizsiniz..birde beddua etmis..yolarim oyle arkadasinda sacini basini