Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende taşınarak kurtuldum. Bizim günde 10'u aşıyodu en ufak bişeyde çocuğun canı sakız çekse bi yemek yapsa mutlaka iki malzemesi eksiktir o da soluğu bende alırdı iki evlik giderim vardı resmen. Kek bile yapsa komple benden. Bana gelenler bile bıkmıştı kapının zırt pırt çalışından. Çok şükür kurtuldum ya çok şükür
Tabi biz kiracıyız da çıktık evim olsa ne çıkcam onu usandırırdım sanırım
Gelince yüz verip sonra şikayet edinmeniz anlamsız , kadın istenmediğini anlasa niye gelsin? Madem istemiyorsunuz çocuk musunuz yani belli edemiyor musunuz gelmesini istemediğinizi?
Evime girecek kişi ben istersem girebilir , kapıyı çalan içeri dalamaz. Bu kadar.
Beni de aklıma turk malındaki kuzu ailesi geldi geçenlerde miadı dolmuş dizileri yayınlayan bir kanalda gördüm anne kuzu yine ağzını burnunu cama dayayıp sevalcım kapıyı aç diyordu :)
Eşim geldi o sıralar ben panik atak geçiriyorum resmen. Kıracaktı kapıyı aldı kızımı. Kocan evde mi diye sordu yok dedi akşam eşitle görüşmeye gitti. Onun üstüne 2 hafta gelmedi. Sonra yine dadandı. Bu kez kızıma dokunası yok ama bana gene yapışmaya çalışıyor. Başka komşuları gönderiyo Benin'le konuşsunlar da ikna etsinler de bana yapışabilsin diye
Acaba bir derdi mi var? Yani evet o kadar kapıyı çalması ayıp ama keşke bir konuşsaydınız "geçen bizim kapıya geldiniz müsait değildim" diye konuyu açsanız iyi olur bence.