Komsum yuzunden sinirimden uyuyamiyorum

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Merhaba arkadaslar.suan okadar gerginimki.karsi komsum var annem yasinda.kadin her dakka kapimda.artik ole bunaliyorumki.gunde kac kere zilimi caliyor.bebeklerim ve okula giden cocugum var.hergun cesitli bahanelerle kapimda.cocuklarin uyku saatinde zilimi kapatiyorum artik.telefon numarami bulmus komsulardan.gelmezsede surekli ariyor.engelledim numarasini.yillardir boyle.kizi yok beni cok seviyormus.kirmayim diyorum olmuyo.daha once annem bukadar bhnaltmsmasini soyledi kirildi gelmedi fln.cok iyiyidi.sjmdi bebek sevme bahsnesiyle yada gun icinde cesitli bahanelerle mutlaka zili enaz iki uc kere caliyor.bu aksam yinegeldi.tansiyonumu olc diye.buyuk cocugumun sinavi oldugunu calisacagimizi soyledim.abartisiz 2bucuk saat gitmedi.i yokmus cocuklarimla ilgilenmeye cslistim.annem yasindaki kadini kovayimmi napayim bilemiyorum artik.annem kvdem bile zirta pirra rahatsiz etmiyor.yanindada defalarca souluyorum.nasil bi gurursuzluk yuzsuzluktur anlamiyorum.ve ben bukadina hic gitmiyorum.nasil soyleyim napayim bilmiyorum

geldiğinde çocukları uyutucam kusura bakma ben sana uğrarım diyin... sonra tekrar mı geldi... bizde çocuklarla sana gelelim diyorduk çocuklar çok alışmış sana malum hergün görünce evde de sıkılıyorlar artık... dur geliyoruz hemen diyip çıkın kapıdan... zaten evine çocuklarla bir iki gitseniz kapınızı çalmak ne demek siz çalsanız kapıyı açmayacak haddeye gelir diye düşünüyorum.

Bizim baba evinin olduğu yerde bir komşumuz vardı sonradan taşınmıştı mahalleye . Kadın yazık çok acı yaşamış ölüm vs. Psikolojisi bozuk bir kadın di . Gelir saatlerce kalkmaz hep aynı şeyleri anlatır ve sorar yolda görse durdurur en az yarım saat konuşmaya zorlardi. Hala da aynıymış devam ediyor.

Bir biz değil bütün mahalle basedemedik yani çünkü anlamıyor . Konuşarak rahatliyordu. Ben evlenmeden önce bir bayram günüydü abartısız bir günü bizim evde geçirdi gelen gidenle sohbet muhabbet saçma sapan sorular derken yatmaya gitti evine artık .

Yani bu komşu da ısrarla geliyorsa söylemeniz e rağmen kurtuluşunuz yok malesef. Ya kapıyı acmayacaksiniz yada içeri girmesine müsade etmeyeceksiniz bir şekilde başka türlü anlamaz .

geldiğinde çocukları uyutucam kusura bakma ben sana uğrarım diyin... sonra tekrar mı geldi... bizde çocuklarla sana gelelim diyorduk çocuklar çok alışmış sana malum hergün görünce evde de sıkılıyorlar artık... dur geliyoruz hemen diyip çıkın kapıdan... zaten evine çocuklarla bir iki gitseniz kapınızı çalmak ne demek siz çalsanız kapıyı açmayacak haddeye gelir diye düşünüyorum.
Okadar biktimki kadindan.tam karsimda.kocagun balkonda radar gibi resmen.ensonunda gelme dicem galiba.rahatsiz oluyorum diye zilimi kapattigimida biliyor.ruhhm daraldi daraldi artik.yarin diycem cocugumu calistiramadim sinavina diye

Bizim baba evinin olduğu yerde bir komşumuz vardı sonradan taşınmıştı mahalleye . Kadın yazık çok acı yaşamış ölüm vs. Psikolojisi bozuk bir kadın di . Gelir saatlerce kalkmaz hep aynı şeyleri anlatır ve sorar yolda görse durdurur en az yarım saat konuşmaya zorlardi. Hala da aynıymış devam ediyor.

Bir biz değil bütün mahalle basedemedik yani çünkü anlamıyor . Konuşarak rahatliyordu. Ben evlenmeden önce bir bayram günüydü abartısız bir günü bizim evde geçirdi gelen gidenle sohbet muhabbet saçma sapan sorular derken yatmaya gitti evine artık .

Yani bu komşu da ısrarla geliyorsa söylemeniz e rağmen kurtuluşunuz yok malesef. Ya kapıyı acmayacaksiniz yada içeri girmesine müsade etmeyeceksiniz bir şekilde başka türlü anlamaz .
Aynn benim komsuyu tarif etmissiniz.annem bigun dayanamadi artik.niye bukadar rahTsiz ediyosun.bu senin denginmi dedi.nezaman gelsem burdasin dedi.bana o lafi soylucek biri omru billah gitmem

kapıyı aralık yapıp kapı arkasından musaıt degılım dedınız mı
hıc ıcerı almayın gırmek ısterse kabul etmeyın bence
herseyın bı adabı var resmen ıyı nıyetınızı suıstımal edıyor
Aynn iyi niyetumi kullaniyo.hadi kirmayim diyorum.kirarsam cok pis kiricam.ama cok bunaldim artik.balkonumu kullanamiyorum.beni balkonda gordu.acta ac kapiyi diye tutturdu

Geldiginde acma kapiyi yahu kirilirsa kirilsin aman herseyi dusune dusune piskolojimiz bozuldu.

Açıkça görüşmek istemiyorum. Artık evime gelmeyin bakın ben size hic gelmiyorum demen gerekiyor. Çünkü çocuğumu çalıştıramadım bebegimi uyutmam gerek gibi imaları anlamamak icin kendini zorluyor. Annen diyince kırıldıysa senin de yapman gereken bu. Tamam biraz sert konusman gerek ama sana zarar veriyor. Yap kurtul. Rahatla

Aynn benim komsuyu tarif etmissiniz.annem bigun dayanamadi artik.niye bukadar rahTsiz ediyosun.bu senin denginmi dedi.nezaman gelsem burdasin dedi.bana o lafi soylucek biri omru billah gitmem

Annenin söylemesine rağmen geldiğinde anladım bizim ki gibi olduğunu. Canım söylesende fark etmeyecek belki bir hafta gelmez ama sonra aynı .
Sen yine bir dene söyle çekinme rahatsız oluyorum de . Tekrar gelmeye başlarsa arkadaşların da dediği gibi içeri alma kapıdan müsait değilim de kapat kapiyi konuşmasına izin verme .

Açıkça görüşmek istemiyorum. Artık evime gelmeyin bakın ben size hic gelmiyorum demen gerekiyor. Çünkü çocuğumu çalıştıramadım bebegimi uyutmam gerek gibi imaları anlamamak icin kendini zorluyor. Annen diyince kırıldıysa senin de yapman gereken bu. Tamam biraz sert konusman gerek ama sana zarar veriyor. Yap kurtul. Rahatla
Artik yapicam galiba anlicak gibi degil.evet bana cok zarar veriyo artik.

Annenin söylemesine rağmen geldiğinde anladım bizim ki gibi olduğunu. Canım söylesende fark etmeyecek belki bir hafta gelmez ama sonra aynı .
Sen yine bir dene söyle çekinme rahatsız oluyorum de . Tekrar gelmeye başlarsa arkadaşların da dediği gibi içeri alma kapıdan müsait değilim de kapat kapiyi konuşmasına izin verme .
Annem soyleyince oh kurtuldum demistim.allahim nasil bir yuzsuzluk bu.engelledim numarasini gecen geldi ev numarami istedi.telin mesgul caliyo dedi.ev numarami kimseye vermihorjm dedim vermedim

Bana pek gelen olmaz ona rağmen xilime basan olmasın diye zili kistim. Gelecek kişi arar. Kapat zili acmakapiyi çalar çalar gider.olduda balkondadisarda yakalanırsa hastayiz yatıyoruz ders çalışıyor çocuklar rahatsız oluyoruz kimse gelmesin diye kapattık zili de.

Back
X