Merhaba arkadaslar.suan okadar gerginimki.karsi komsum var annem yasinda.kadin her dakka kapimda.artik ole bunaliyorumki.gunde kac kere zilimi caliyor.bebeklerim ve okula giden cocugum var.hergun cesitli bahanelerle kapimda.cocuklarin uyku saatinde zilimi kapatiyorum artik.telefon numarami bulmus komsulardan.gelmezsede surekli ariyor.engelledim numarasini.yillardir boyle.kizi yok beni cok seviyormus.kirmayim diyorum olmuyo.daha once annem bukadar bhnaltmsmasini soyledi kirildi gelmedi fln.cok iyiyidi.sjmdi bebek sevme bahsnesiyle yada gun icinde cesitli bahanelerle mutlaka zili enaz iki uc kere caliyor.bu aksam yinegeldi.tansiyonumu olc diye.buyuk cocugumun sinavi oldugunu calisacagimizi soyledim.abartisiz 2bucuk saat gitmedi.i yokmus cocuklarimla ilgilenmeye cslistim.annem yasindaki kadini kovayimmi napayim bilemiyorum artik.annem kvdem bile zirta pirra rahatsiz etmiyor.yanindada defalarca souluyorum.nasil bi gurursuzluk yuzsuzluktur anlamiyorum.ve ben bukadina hic gitmiyorum.nasil soyleyim napayim bilmiyorum