tahmin edebiliyorum benim ağzım komşudan yanınca inanılmaz temkinliyim... neredeyse 1 seneye yaklaştım yeni evimdeyim sürekli bir hayırlı olsun vardı kahve içmeye gelinler vardı çalışıyorum yoğun oluyorum musait bir zamanda diyordum. şimdi işten ayrıldım rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum evde olduğumu anlıyorlar tabi haliyle... yarın öbür gün ne olur bilmem... bazen kapı çalıyor açmıyorum ne yalan söyleyeyim... geçen yönetici eşime söylemiş kapıyı çaldık açan olmadı diye. eşim evde yalnızken kapıyı kimseye açmaz bilgi vermek için kapıya gelmenize gerek yok telefon numaramdan bana ulaşabilirsiniz demiş. amaç yönetici seçimleri vardı tanışacak kaynaşacak işte amaç bu... hiç uğraşamam gerçekten... zaten çok meraklı hepsi eve taşınırken bildiğin hepsine özgeçmişimi vermiş kadar oldum zaten fazlasına gerek yok... sonra benimde ruhum daralıyor... siz iyisi mi açıkça söyleyin.. burada kafama yatan bir tane komşum var o da çalışıyor hafta sonları eşlerle birlikte görüşüyor keyifli zaman geçiriyoruz... ona da gelip duruyorlarmış. evine almış birgün sonra bakmış devamı gelecek... kadın yarın bana kahve içmeye gel diyince kusura bakma komşu çok zamanım olmuyor çalışan bir bayanım öyle çok komşuluk yapamıyorum demiş. o günden sonra günaydın, iyi akşamlar o kadar... sizde açıkça söyleyin gitsin...