- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
Arkadaslar cok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum bi tane komsum var artik biktirdi kendinden 2 tane cocugum var gunduz uykusuna yatiriyorum biri henuz 5 aylik hergun geliyo cocuklar uyuyo oluyo zile basiyo bazen acmak istemiyorum 5 yasinda bi oglu var resmen kapiyi yumrukluyo... her gordugu seyi istiyo ornegin yatak ortusu kullanmayi cok fazla sevmiyorum sadece misafir gelecegi zaman flan ortuyorum sen cok kullanmiyosun bana ver diyo evimiz markete manava cok yakin bazen geliyo domates salatalik istiyo kisir yapcaktim evde kalmamis diye geliyo yumurta istiyo hani bunlar 1 2 defa olsa tamam dicem ama surekli yapiyo pilav yapcakmis pirinc jstiyo ( ben kesinlikle kimseden bisey istemem pirinc yoksa bulgur pilavi yaparim sart degil yani pirinc pilavi yapmam ) hani durumlari kotu olsa yok alamiyo sanirim dicem ama durumlari cok cok iyi en son bayramdan once geldi benden 10 lira borc istedi aksam veririm dedi hala gelmedi tabi diger istediklerininde hicbirini geri getirmedi hani digerleri icin sesimi cikarmadim ama artk kndimj aptal yerine konulmus hissediyorum sizce ben bu parayi isteyimi yoksa getirmesinimi bekleyim ve bu konudan rahatsiz oldugumu nasil belli etmeliyim