• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsum....

Ben böyle durumlarda karşı tarafa kızmıyorum.
Kadın ne olduğunu size göstermiş siz ısrarla sinir cizemiyorsunuz.
Hatta paranı bile ver demiş o derece.
Demek ki bu yüzü sizden bulmuş millet nasıl evine almıyorsa sizde almayın.
Sizden ilk olarak istediği şeyi geri getirdiğinde 2.bir şey asla vermemeniz gerekirdi ama siz sürekli vermissiniz.
E bir belesci için bulunmaz bir firsatsiniz.
Oturun kendinizi sorgulayin bu kadının böyle davranmasına neden izin verdim diye.

Ben durumlar bu noktaya nasil geliyor anlamis degilim. Yanlis anlamayin sizi suclamiyorum. Komsu her zaman insana lazimdir. Yeri geldiginde kapısını calacagi yrdim isteyecegi biri olmasi iyidir ama ne yzik ki her zaman bu tur iliskileri kuracak dogru insani bulmak zor. Bazilari bunu çok fena suiatimal ediyor.
Ben bu konularda hep ketum oldum apartmanda gordugumde selam veririm yaşlılar varsa yardimci olacak birseu varsa yrdim ederim ama onun disinda yuz vermem.
Yan kapi komsumun cok misafiri olur mesela bazen cocuklar benim kapimi calar yumruklar:sopa: acarim kapiyi sonrada gümmm diye kaptirim. Ayakkabilari benim kapimin onune geldiyse kaldirip atarom kendi kapisinin onune.
Herkes sınırını bilecek. Bence artik sende sınırlarını ciz.

Arkadaslar cok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum bi tane komsum var artik biktirdi kendinden 2 tane cocugum var gunduz uykusuna yatiriyorum biri henuz 5 aylik hergun geliyo cocuklar uyuyo oluyo zile basiyo bazen acmak istemiyorum 5 yasinda bi oglu var resmen kapiyi yumrukluyo... her gordugu seyi istiyo ornegin yatak ortusu kullanmayi cok fazla sevmiyorum sadece misafir gelecegi zaman flan ortuyorum sen cok kullanmiyosun bana ver diyo evimiz markete manava cok yakin bazen geliyo domates salatalik istiyo kisir yapcaktim evde kalmamis diye geliyo yumurta istiyo hani bunlar 1 2 defa olsa tamam dicem ama surekli yapiyo pilav yapcakmis pirinc jstiyo ( ben kesinlikle kimseden bisey istemem pirinc yoksa bulgur pilavi yaparim sart degil yani pirinc pilavi yapmam ) hani durumlari kotu olsa yok alamiyo sanirim dicem ama durumlari cok cok iyi en son bayramdan once geldi benden 10 lira borc istedi aksam veririm dedi hala gelmedi tabi diger istediklerininde hicbirini geri getirmedi hani digerleri icin sesimi cikarmadim ama artk kndimj aptal yerine konulmus hissediyorum sizce ben bu parayi isteyimi yoksa getirmesinimi bekleyim ve bu konudan rahatsiz oldugumu nasil belli etmeliyim
Siz o parayı da istemeyin ,sizden aldığı ne varsa onda kalsın .Mümkünse siz bu komşuyla ilişkinizi kesin!Sizi apaaçık ki kullanıyorrr
Bizim alt komşu her Allahın günü yoğurt isterdi.bi kaç kez verdik işi iyice abartınca yok dedik.Bu kez de "salaya yapıcaz sizde salata malzemeleri var mı ,varsa annem istiyor hepsinden" diyip kızını gönderirdi kapıya.
Sonra her kapıyı çalışlarında açmamaya başladık kadın peşimizi bıraktı.
Böyle insanlar arsız yüzsüz olur.komşuluk da yapılmaz bu tiplerle.

E elifduru2101 hanım ne yaptınız
gelişmeleri merak ediyorum başladınız mı yok demeye

yapar yapmaz yazın :)
Ben bi kac gunlugune anneme gitmistm dun geldim o da yok koye falan gittiler sanirim ama parayi istememeye karar verdim sanirim o parayi vermeden baska bisey isteyemez benden istersede aldiklarini verdinmiki baska bisey istiyosun diyip kapiyi suratina kapatcam

Siz o parayı da istemeyin ,sizden aldığı ne varsa onda kalsın .Mümkünse siz bu komşuyla ilişkinizi kesin!Sizi apaaçık ki kullanıyorrr
Bizim alt komşu her Allahın günü yoğurt isterdi.bi kaç kez verdik işi iyice abartınca yok dedik.Bu kez de "salaya yapıcaz sizde salata malzemeleri var mı ,varsa annem istiyor hepsinden" diyip kızını gönderirdi kapıya.
Sonra her kapıyı çalışlarında açmamaya başladık kadın peşimizi bıraktı.
Böyle insanlar arsız yüzsüz olur.komşuluk da yapılmaz bu tiplerle.
Benden istediklerini yazsam sasirip kalirsiniz karabiber, sirke, nisasta yani bunlari yazmadim bile ama smdi dusunuyorum cok aptal yerine konuldum... aslinda ben binadan kimseyle konusmuyodm sadece disarda gorunce slm veriyodum taki bebegime dogum yapana kadar dogum yaptiktan sonra toplandilar bebek gormeye geldiler snra bu komsunda yalniz geldi bebek gormeye o gunden beride surekli geliyo

Ben bi kac gunlugune anneme gitmistm dun geldim o da yok koye falan gittiler sanirim ama parayi istememeye karar verdim sanirim o parayi vermeden baska bisey isteyemez benden istersede aldiklarini verdinmiki baska bisey istiyosun diyip kapiyi suratina kapatcam
parayı isteyin
bir daha gelince de tersleyin

parayı isteyin
bir daha gelince de tersleyin
Gelmis bgun asagidaydi bende balkonda sanki hic bende borc almamis gbi davraniyo snra 5 yaaindaki oglu gelmis kapiyi yumrukluyo yine actm kizdim neden kapiyi yunrukluyosun diye su istedi neyse cocuk veriym dedm snra salatalik varsa salatalikta ver diyo aglayimmj guluyumu bilmiyorum salatalik yok dedim yolladim acaba gunahami girdim diyorum ama zoruma gidiyo kadin asagida cene yapiyo cocuk susamis eve gidirip icirecegine milletin kapisina yolluyo bana gecenlerdede diger komsuya yollmis cocuk ondanda ekmegime cikolata sur demis kadin surmustj yani kendi cocuguna bakmak bu kadar mi zor cocugunuda kendi gibi yetistiriyo gir evindw cocugunun karnini doyur kadinin 3 tane evi var daha yatirim yapiyim diyo milletten topluyo herseyi

Arkadaslar cok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum bi tane komsum var artik biktirdi kendinden 2 tane cocugum var gunduz uykusuna yatiriyorum biri henuz 5 aylik hergun geliyo cocuklar uyuyo oluyo zile basiyo bazen acmak istemiyorum 5 yasinda bi oglu var resmen kapiyi yumrukluyo... her gordugu seyi istiyo ornegin yatak ortusu kullanmayi cok fazla sevmiyorum sadece misafir gelecegi zaman flan ortuyorum sen cok kullanmiyosun bana ver diyo evimiz markete manava cok yakin bazen geliyo domates salatalik istiyo kisir yapcaktim evde kalmamis diye geliyo yumurta istiyo hani bunlar 1 2 defa olsa tamam dicem ama surekli yapiyo pilav yapcakmis pirinc jstiyo ( ben kesinlikle kimseden bisey istemem pirinc yoksa bulgur pilavi yaparim sart degil yani pirinc pilavi yapmam ) hani durumlari kotu olsa yok alamiyo sanirim dicem ama durumlari cok cok iyi en son bayramdan once geldi benden 10 lira borc istedi aksam veririm dedi hala gelmedi tabi diger istediklerininde hicbirini geri getirmedi hani digerleri icin sesimi cikarmadim ama artk kndimj aptal yerine konulmus hissediyorum sizce ben bu parayi isteyimi yoksa getirmesinimi bekleyim ve bu konudan rahatsiz oldugumu nasil belli etmeliyim
kapıya not as çocuk uyuyor zili çalmayın diye. alim olan anlar.

Tam nefretlik. Galiba çok yumuşak yüzlüsünüz..
Kapıyı açma telefonla engelle. Artık görüşmek istemediğini eşinin rahatsız olduğunu aranızda huzursuzluk çıktığını falan söyle. Ne kadar ısrar ederse etsin kararlı ol konuşma..

Gelmis bgun asagidaydi bende balkonda sanki hic bende borc almamis gbi davraniyo snra 5 yaaindaki oglu gelmis kapiyi yumrukluyo yine actm kizdim neden kapiyi yunrukluyosun diye su istedi neyse cocuk veriym dedm snra salatalik varsa salatalikta ver diyo aglayimmj guluyumu bilmiyorum salatalik yok dedim yolladim acaba gunahami girdim diyorum ama zoruma gidiyo kadin asagida cene yapiyo cocuk susamis eve gidirip icirecegine milletin kapisina yolluyo bana gecenlerdede diger komsuya yollmis cocuk ondanda ekmegime cikolata sur demis kadin surmustj yani kendi cocuguna bakmak bu kadar mi zor cocugunuda kendi gibi yetistiriyo gir evindw cocugunun karnini doyur kadinin 3 tane evi var daha yatirim yapiyim diyo milletten topluyo herseyi
su verdiğiniz iyi olmuş salatalık istediğinde keşke kadıne seslenseydiniz
x bende yok salatalık çocuğa salatalık ver asrık nasıl kızıyorsan çocuk buraya su istemeye gelmiş vs.

her gelişlerinde yok demeye devam
çocuğa da üzüldüm tabi

Bunla görüşmeyi kes bence sen. Kötü komşu insanı ev sahibi yapar diye boşuna demiyorlar demekki. Bu kadar da olmaz ki hayret bişey :kızgın:

Back
X